Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Iwona napisał(a):
Gosia nie smutać nam się tu! 😉 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂 głowa do góry 😘

Madzia ale Angelka nie ma niebieskich oczu chyba? obydwoje maja identyczne kształtem...takie fajne duze 😉
potem jak zrobie zdjęcie to Wam wkleję moją sukienkę na wesele tylko aparat na razie mi się ładuje, kupiłam jeszcze buty ,dzisiaj mierzyłam obcas 13 cm 🤪

teraz zrobiły jej się zielone 😉

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
czy do laryngologa z dzieckiem musze miec skierowanie??czy mogę iśc jutro prosto z mostu???kuźwa,coś mi sie wydaje ,że Majka ma coś z uchem...

Kasia nie wiem jak u Was ale u nas do każdego specjalisty muszę mieć skierowanie...:/ bez mogę iść tylko prywatnie..ale u nas to mała mieścina ,więc nic dziwnego...

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Nadrabiam zaległości .... 😉

Madziu jesteś chudzielec....ważysz tylko 49 kg.....!!! 🙂 Ja ważę tak 52 kg (mam 170 cm wzrostu) - brzuch nawet może być - jeszcze troszkę skóry do dopracowania, ale tyłeczek i boczki zostały mi po ciąży... 🤨
Ale Kamilek ma ogromne i okrągłe te oczęta 🙂

Iwonko - może faktycznie to po tym soku, a nie po mleku....ale dobrze, że krostki już znikają... 🙂
Sukienka fajowa ....a buty 13cm obcas wow ....ale będziesz wysoka... 😉

Gosiu - moja Nadia ma oczka po tatusiu....w ogóle ona jest cały tatuś 🙂 Zdjęcie jakieś wrzucę...ale ty też jakieś swoje i dzieciaczków wklej 🙂

Kasiu - dzieciaczki superowe i podobne do siebie 🙂 Moja Nadia jak ostatnio była chora... i tak jak Wam pisałam lekarka (na prywatnej wizycie) szukając przyczyny jej płaczu- wysłała nas do laryngologa na oddziała do szpitala (oczywiście zadzwoniła sama na oddział, że przyjedziemy - bo tak to pewnie by nas nie przyjęli) - bo stwierdziła, że najlepiej uszka dziecka sprawdzą w szpitalu - mają odpowiedni sprzęt...na szczęście okazało się, że uszka czyste - całkiem zdrowe.... 🙂

A i powiem Wam - że u Nadii widać ząbki - ciekawe kiedy się przebiją przez dziąsełka - jest strasznie nerwowa, wszystko gryzie i budzi się z płaczem w nocy..... 🥴

Buziaki 😘

Anita!!! 170 cm i 52 kg??@!!!!
Przez Ciebie znowu mam kompleksy! przestaję jeść...

miałam wkelić zdj ale nawet ich nie zgrałąm.. może potem się uda 🙂

• Mamusie
Gosiu ale moja waga waha się - jak pojedziemy do rodziców to jakoś tak rośnie hihi- mamusia i teściowa jak nas nie widzą to jak przyjedziemy to nam dogadzają - ostatnio tydzień temu złapałam 54,5kg (a ostatnio byliśmy dwa tygodnie i w piątek też jedziemy na dwa tygodnie, więc pewnie znów waga podskoczy do góry:unsure 🙂

• Mamusie
byłam dziś u pediatry ,dała pilnie do laryngologa i przyjął mnie dzis..Majka ma cały przewód słuchowy skrwawiony,i nie widział całej błony bębenkowej..dal kropelki ,mam nie zmoczyć ucha i obserwować czy nie leci ropa.Mogło to się zdarzyć od felernego patyczka,z którego zsunęła sie watka,albo od odrywającej sie woskowiny co była na błonie bębenkowej...

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
byłam dziś u pediatry ,dała pilnie do laryngologa i przyjął mnie dzis..Majka ma cały przewód słuchowy skrwawiony,i nie widział całej błony bębenkowej..dal kropelki ,mam nie zmoczyć ucha i obserwować czy nie leci ropa.Mogło to się zdarzyć od felernego patyczka,z którego zsunęła sie watka,albo od odrywającej sie woskowiny co była na błonie bębenkowej...

😲 😲 😲 😲 ja nie moge pewnie ją ucho boli

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂
ale Wy mnie w kompleksy wprowadzacie...Gocha chudzielec i jeszcze chce chudnąć, to co ja mam powiedzieć jak ja małe kurcze jestem, bo tylko 164 cm mam 🤨 do prawidłowej wagi to mi jeszcze duużo brakuje, a pomyśleć zę kiedys ważyłam 48 kg 🥴
Chyba dochodzę po czym te krostki u mojej Majci, podejrzewam,ze to uczulenie na gluten...bo dzisiaj rano gdy mnie nie było teściowa zaserwowała jej trochę bułki i znowu krosty i plamki...kiedyś podgryzała piętkę chleba i też tak było, natomiast wczoraj u mojej mamy jadła biszkopty (te takie długie paluchy), zjadła chyba 2 i te krostki cały czas sie utrzymują, a dzisiaj jeszcze zrobila brzydką kupę 😞
za dużo ostatnio miała nowości, na razie wyeliminuje gluten i zobaczę jak nie zniknie to już nie wiem skad to uczulenie,bo trądzik to to raczej nie jest dlatego,ze krostki są różnej wielkości i pojawiają się wszędzie 😞

• Mamusie
Kasiula napisał(a):

i co dalej? samo ma jej minąć po tych kropelkach, nie będzie oczyszczał tego uszka?

Kur!
Napisałam taaakiego posta.. i chciałam wkleić foty ale przecież jeszcze nie mogę! szlag! :/
i wszystko poszło się jebać... wrrr...
nie piszę od nowa