Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moje dziecko raczkuje 😁 drąc się przy tym niemiłosiernie bo wcale nie ma ochoty przemieszczać się sam.. chce na ręce:/

jestem z młodymi sama, mam iść do gin po tabsy (mam nadzieje, że mnie w ogóle przyjmie..) i nie wiem jak ja to zorganizuję.. a jeszcze jestem bez auta a zapowiadali burzę 😮

idę na spacer bo już idzie ocipieć..

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
My wczoraj pół dnia byliśmy na spacerku - od 13 do 19 (tylko wróciliśmy do domu na chwilkę na papu)....Nadia uwielbia obserwować dzieci, psy, przejeżdżające samochody.....a dzisiaj już nici ze spaceru....od rana pada jest zimno, a w nocy była ogromna burza 😞
A zapomniałam Wam powiedzieć...w poniedziałek Nadusi przebił się pierwszy ząbek 🤪....na dole z prawej strony...jeszcze go nie widać, ale już słychać, jak stuka w łyżeczkę 🙂
Trampolina - fajna rzecz....nawet ja sama ostatnio sobie poskakałam, jak byliśmy u męża chrześnicy.....normalnie tak się zmęczyłam, że serce to myślałam że mi wyskoczy 🙃 - ile te dzieci mają siły i energii.... 😁

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Moje dziecko raczkuje 😁 drąc się przy tym niemiłosiernie bo wcale nie ma ochoty przemieszczać się sam.. chce na ręce:/

jestem z młodymi sama, mam iść do gin po tabsy (mam nadzieje, że mnie w ogóle przyjmie..) i nie wiem jak ja to zorganizuję.. a jeszcze jestem bez auta a zapowiadali burzę 😮

idę na spacer bo już idzie ocipieć..

widzę,że Mati to leniuszek 😁

jednak już lubi raczkować 🙂 odkrył chyba, że dzięki temu dostanie wszystko czego chce 😁

czyli tylko my bezzębni :P Ale myślę, że już niedługo 🙂 i jak mi się wydawało, że dolne będą pierwze tak teraz nie jestem już pewna:P

Matik siedzi na podłodze i gwizda 😁 i nawet mu wychodzi 😁 hehehe

• Mamusie
😘
dziewczyny nie będę miała teraz czasu dla Was bo dzisiaj przysłali mi sadzonki i mam do wysadzenia 1300 kwiatków a muszę to zrobić do soboty 😞 bo w sobotę na wesele...wcale nie mam ochoty pójsć ,pewnie będę padnięta po tej robocie 🤨
Nadii gratulujemy ząbków 🤪

• Mamusie
Dziękujemy Iwonko 🙂
Madziu - mamę będzie gryzła najwięcej, bo najwięcej czasu z nią spędza 😁...ale jak zadzwoniłam z tą radosną nowiną do babci....to była radość niesamowita....babcia stwierdziła, że teraz jak już przyjedziemy to wreszcie będzie miała czym "babcie pogryźć" (a jedziemy do dziadków w piątek na dwa tygodnie 🙂).
Byliśmy dzisiaj na tym USG brzuszka.....i wszystko ok.....wątroba, nerki, trzustka, śledziona, nadnercza bez żadnych zmian....cieszę się niesamowicie 🤪...bo ostatnio to Nadia już tak nam napędziła stracha i tak nam dała w kość, że zaczynam wierzyć - że wreszcie zaczyna wszystko wracać do normy....jeszcze tylko to jej ciągłe marudzenie i budzenie się w nocy z płaczem....ale to winowajcami są ząbki 😉
Buziaki 😘