Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
anita123 napisał(a):
Iwona napisał(a):
cześć dziewczyny 🙂 fajnie,że macie udane wakacje...u mnie ostatnio nie najlepiej.. 😞 ale nie chce o tym mówić 🤨
Maja na szczęście pije już zwykły bebilon, czyli "skaza" minęła ...zajada coraz więcej nowych rzeczy i na szczęście nic ją nie uczula- chociaż to moja pociecha w ostatnim czasie 😉 a apetyt ma,że ho-ho ,pije zagęszczanme kleikiem mleko, tylko coś sobie ubzdurała i nie chce szybkim smokiem ciągnąć, tylko męczy się pół godziny zwykłym...ech, zawsze coś wymyśli to moje dziecko 😁

Iwonko to super, że Majeczka je już smaczne mleczko 🙂 U nas niestety kolejna próba zakończyła się porażką (nie było uczulenia, ale kupka brzydka) 😞 - dlatego mamy skierowanie do poradni alergologicznej, aby zrobić testy - bo tak naprawdę to nie wiadomo co ją uczula (je wszystko makaron, bułki z kruszonką, różne zupki, soczki i deserki - i po tym jej nic nie jest) - lekarka stwierdzi, że może ona po prostu nie akceptuje jakiś innych składników mleka......

Anitko u nas też na początku była brzydka kupa:/ myślałam,że nici będą z tej zmiany mleka...ale po dwóch dniach wszystko minęło , pamiętam,że przy każdej zmianie mleka tak było...z nanu- na bebilon pepti (pamiętacie jak Wam pisalam,że cały czas robi brzydkie luźne kupy? aż miałam tego dosyć), potem z pep[ti na HA i teraz na zwykłe, też kupy się zmieniały, ale chyba to zwyczajna reakcja małego brzuszka, bo skoro teraz wszystko się ustabilizowało i nie ma żadnych objawów alergii to chyba to mleko jej nie przeszkadza....i pomyśleć że przez tyle miesięcy wlewałam w nią takie śmierdzące paskudztwa ....ech ..:/nikomu już nie wierzę w żadne diagnozy, jeśli nie przekonam się na własnej skórze,
Majka po biszkoptach i makaronie też miała krotki a teraz już nie ma...jeszcze tylko chleba i bułek jej nie dawałam od tamtego czasu gdy dostała wysypki, ale po 9 m-cu znów spróbuję 😉

• Mamusie
cześć mamcie, co słychać. Ostatnio rzadko tu zaglądam bo na nic nie mam czasu a jak przychodzi wieczór to padam na pysk, dzisiaj sie jakoś trzymam. A co tam u Was, jak Wasze pociechy? jakie postępy robią? moja niuńka jeszcze ząbków nie ma, szczerbata dalej, poza tym wszystkjo u nas ok, rośnie jak na drożdżach, je już prawie wszystko ale w formie papki niestety 🙂