Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Nadia dużo zdrówka wszystkiego co najpiękniejsze z okazji twojego pierwszego roczku 😘 😘 😘 😘 😘

nie dawno się dzieci rodziły a już kończą roczek ...........

Madziu dziękujemy bardzo.....również wszystkiego naj naj najlepszego dla Kamilka, dużo zdrówka, uśmiechu, radości, zabawek, nowych ząbków...... 🙂....już trochę spóźnione, ale szczere życzonka 😉
U nas roczek trochę smutny - moja mama jest w szpitalu i Nadia nie miała babci na dmuchaniu świeczki na torcie 😞
Madziu jak Kamilek -zdrowy już?

• Mamusie
Oj to babcia smutna bo nie zobaczyła jak wnusia świeczke zdmuchuje 🤨

Kami jest prawie zdrowy biega jest taki pół na pół troche radosny troche marudny biedulek nie umie odkaszlnąć porzadnie i musze go oklepywać co i tak mało pomaga bo mi ucieka 😉

ale jest b.mądry jak znajdzie cos na podłodze jakąs zabawkę mała powiem mu prynieś mi i daj to zaraz wyciągnie raczkę i mi to odda 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Nadia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku moc buziaków 😘 😘 😘 😘 a dla Kamy duuuuużoo cierpliwości 😘 😘 😘

Madziu ślicznie dziękujemy za życzenia 🙂
Właśnie sie zabieram za sprzątanie 🙂 dziś przychodzą dziadkowie a jutro reszta gości 🙂 mała bedzie miała 2 imprezy 🙂
Wieczorem zajrze 🙂 pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy - buziaczki 🙂

• Mamusie
I po imprezie 🙂 jutro kolejna 🙂Zjadłam 2 kawałki torta masakra jak sie za słodziłam 🙂Moja teściowa zrobiła mi 2 torty czekoladowe zawsze zamawiałam, a teraz zamówilam u niej bo jak ostatnio byliśmy na obiedzie to jedliśmy na deser jej torta- i bardzo nam smakował, dlatego sie zdecydowaliśmy na własnej roboty mojej teściowej 🙂
Nadia wybrała pierścionek , a później różaniec 😉 ciekawe co to bedzie znaczyło 🙂 pierw wyjdzie szybko za mąż... A później .... Hehe 🙂
Madzia oczywiście że wstawie fotki 🙂tylko teraz muszę więcej pisać postów 🙂

magda123 napisał(a):
Kamila no Iwona dawno nie zaglądała nawet baaardzo dawno miałam nadzieję ,że będzie zaglądać po tym jak jej się skończyły kwiatki ale niestety 😞
gogruśka powiedziała ,że zaglądać i udzielać się będzie wtedy jak będziemy częściej pisać 😁 ale dalej na koffa 😉

o to to 🙂 ja zaglądam 😁 tylko pisać mi się nie chce:P bo czekam aż coś ruszy:P
Iwonie skopię tyłek na fejsie co nas małpa będzie olewać:p hehehe

Kama jeszcze spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU dla NADUSI 😘 😘 😘 😘
Pisz ta szybko 20 postów i zdjęcia wrzuć 🙂
ja potem siądę, zgram coś i też wkleję Matyldę naszą 🙂 hehe