Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No ja nie mogę ale się rozpisałyście .......czytam i czytam i czytam i czytam i czytam i.......czytam i czytam i czytam i czytam i czytam 😁 😁 myślałam że nie chcąco coś wcisnełam i do tyłu sie cofnełam 🤢 😁 😲
Więc tak zacznę od tego ze mieszkam w Szczecinie ale do morza mam jeszcze 2 godz. Drogi 😉 Co do zjazdu to naprawdę fajnie było by sie spotkać i pogadać na żywo 🙂 może kiedyś jak nam wiecej dzieci podrosNą 🙂
Iwonka dziękuje za komplement 🙂
Co do waszych kompleksów to jesteście nie poważne hehe 😁 że tak to ujmę 🤢 Chyba każdy ma jakiś kompleks na swoim punkcie - ja np. Też mam ogromnne rozstępy na brzuchu, są okropne i to bym z chęcią zmieniła 🙂 Może kiedyś uzbieram na operacje 🙂 🤪

Dziewczyny czy otworzył wam sie filmik który wrzuciłam ? Bo u mnie sie ładuje i ładuje i nie otwiera - chyba za długi jest- nie wiem ☺️
Szkoda ze juZ spać polazłyście 😞 ja codziennie chodzę spać 24- 1 w nocy zawsze coś wynajde w tv 🙂
No cóż to ja też sie pożegnam zajrze rano, a pózniej koleżanki do mnie wpadają na drina którego ka nie mogę 😞 🤢 😲 😁
To życzę wam kolorowych -dobranoc 😘

• Mamusie
Kamila mnie się otworzył 😉
i mam pytanie czy twoi synowie jakoś reagowali ,że Nadia nie ma siusiaka?

pytam bo moja już dawno jak w szpitalu byłam jeszcze widziała jak Kamiego przebierałam pytała co to?więc powiedziałam ,że siusiak a ona tak wzieła palca i dotknęła jajeczka i pyta a co to( z takim wyrazem miny meeeega zdziwienia )za kulki a ja ,że jajeczka a ona a po co mu ( ja tak myślę przecież nie powiem jej ,że w przyszłości spełnią ważną rolę:blush 🙂 no i mówię ,żeby było wiadomo ,że to mężczyzna 🙂
Po kilku dniach (już w domu) Adziulka pyta mamo a czy tata też ma takiego siusiaka i jajka? a ja na to ,że tam ma ,
a ona ale ja nie widziałam 🤔
więc mówię bo tata jest duży i nie pokazuje
ona a czy ty widziałaś?
a ja na to ,że nie pokazał mi i nie widziałam 😁 😁
a ona aha bo wiesz mamo gdybyś widziała to mi powiedz to może tata też mi pokaże 😁
i taką miałam dyskusje z córką 😁 😁
I teraz non stop są pytania typu czemu? po co? dlaczego? itp.niekoniecznie dotyczące ludzkiego ciała 😁

• Mamusie
MADZIA ale mnie rozbawilas jak powiedziałaś ze nie Widziałas - myślałam ze umrę ze śmiechu 🙂 😁 😁 😁 😁 😁 Wiesz u mnie to tylko Kacper coś wspominał ze wie co to jest - jak pytałam skąd wie to odpowiedział ze wie i juZ 🙂 a starszy syn zaraz bedzie miał 13 lat wiec on wie wiecej niż nam sie wydaje 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
fakt tego nie wiem 😉
ale moja raczej by koledze nie pokazała bo wie ,że to nie ładnie

He he ja jak byłam mała miałam ok 5 lat to pamietam jak z koleżanki i kolegami szliśmy gdzieś gdzie nie ma ludzi - i pamietam jak pokazywalismy sobie wszyscy 🙂 hehe wydaje mi sie ze to taka ciekawość była i wstyd rownież bo pamietam ty pierwszy, ty pierwsza itd

• Mamusie
moja Adziulka wie ,że jak się całują to do brzuszka wkracza małe ziarenko nadziei i z tego ziarenka rośnie fasolka a z fasoli dzidziuś 😁 tak jej wytłumaczyłam a potem jak ona mówi mamusi rozcieli brzuch i wyjęli pierw ja a potem Kamila 😉 jakby nie było to bliznę po cc widziała i co jakiś czas chce żebym jej pokazała i zawsze pyta czy mnie boli jeszcze 🙂
a tak to wie do czego służy siusiak do siusiania 😜

Kamila specjalnie powiedziałam ,że nie widziałam mojego T siusiaka bo ona by za nim chodziła i prosiła ,żeby jej tez pokazał 😁 😁
a najgorsze jest jak kiedyś w sklepie zaczęła o siusiakach mówić już myślałam ,że do mojego powie ,żeby jej pokazał dodam ,że to było przy kasie i pełno ludzi ☺️

• Mamusie
magda123 napisał(a):
moja Adziulka wie ,że jak się całują to do brzuszka wkracza małe ziarenko nadziei i z tego ziarenka rośnie fasolka a z fasoli dzidziuś 😁 tak jej wytłumaczyłam a potem jak ona mówi mamusi rozcieli brzuch i wyjęli pierw ja a potem Kamila 😉 jakby nie było to bliznę po cc widziała i co jakiś czas chce żebym jej pokazała i zawsze pyta czy mnie boli jeszcze 🙂
a tak to wie do czego służy siusiak do siusiania 😜

Kamila specjalnie powiedziałam ,że nie widziałam mojego T siusiaka bo ona by za nim chodziła i prosiła ,żeby jej tez pokazał 😁 😁
He he he 😁 😁 😁 😁 😁 dobre
a najgorsze jest jak kiedyś w sklepie zaczęła o siusiakach mówić już myślałam ,że do mojego powie ,żeby jej pokazał dodam ,że to było przy kasie i pełno ludzi ☺️