Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kama pogadałam na szybko z kumpelką i w sumie wypilam tylko 1,5 piwka bo jakoś nie miałam ochoty na więcej...
No i głowa mnie rozbolała więc przed północą byłam w domu 🙂

tak jak mówiłam wcale mi się nie chciało iść.. nie mam ostatnio nastroju nawet na piwo...

• Mamusie
Cześć Mamusie 🙂
Madziu - a co KAMILKOWI jest? ma gorączkę, jest przeziębiony, czy może idą kolejne ząbki? Biedaczek 😞
A u nas tak w kratkę - raz Nadia jest pogodna, bawi się, biega i rozrabia- ma w miarę normalną temperaturę....a chwilami jest strasznie marudna, poci się i jest osłabiona - a temperatura zmienia się od 35 do 37,5 😞

Matik zaliczył pierwszą wizyte u fryzjera 🤪 🤪 🤪
ale był taki grzeczny, że szok! nnie wyrywał się, nie płakał tylko miatał się pędzelkiem, gadał do pani fryzjerki i pokazywał gdzie jeszcze 🙃 🙃 🙃

potem zdj Wam wrzucę 🙂 bo z tel musze zgrać 🙂

Iwonka co jest Kochana????? 😘

Chłopcy dzisiaj mieli pierwszą serię Mikołaja 🙂
Najpierw dostali paczkę z pracy od mojego - dużą śmieciareczkę-ciężarówkę WADERA i 5 autek hot wheels 🙂 i do tego mase słodyczy 🙂
A potem moja siostra wpadła przebrana za Mikołaja 😁 i dostali Kuba: statek piracki, Matik - organki 🙂 nawet nam zrobiła niespodziankę i dała takie gotowe paczuszki 😁 ale i tak miło 🙂

A żebyście widziały jak Kubek przeżywał 🤪 🤪 🤪 "MAmo! Mikołaj.. Mikołaj do mnie przyszedł" a potem siorka się go pyta :a kto to jest Gosia? a Kuba na to: Gosia? to mama jest! 🙂 i tak po kolei aż sam dostał 🙂

od nas Mikołaj przyjdzie jutro nocą 🙂 choć prezenty gotowe od dawna 🙂

co tam Mamuśki? co taka cisza? 😞

MATIK w ośrodku zaraz po wizycie u fryzjera 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/zdjcie0163q.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/512/zdjcie0163q.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a co do badań, które robiliśmy (krew, cukier, kał. mocz) wszystko jest w porządku 🙂

• Mamusie
bry 😘
co tam? my już po Mikołaju w przedszkolu Kamil poszedł z siostrą po prezent i Mikołaja się nie bał
oczywiście nie byłby soba gdyby nie zabierał innym dzieciom paczek
teraz biedny spi bo go przetrzymałam ze spaniem 😉
a i jeszcze dzisiaj przyszła paczka dla Angelki pod choinkę nie kupiliśmy jej roszpunki tylko Jessy z bajki Toy Story 🙂

• Mamusie
czesc mamunie 🙂 myślałam że nie nadrobie...a tu niewiele pisałyście 😜
nie było mnie, bo od pewnego czasu chodze mocno podk....a a 😠 wszystko za sprawą wiadomo kogo.... 😠 😠 dlatego nie byłam w humorze na jakiekolwiek pisanie 😞
u nas ok poza tym ,że Majka cały czas sie smarka ,kaszel od czasu do czasu...musze dzisiaj umówić wreszcie to szczepienie bo jeszcze nie byłyśmy po roczku 🥴