Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie na dłuższą metę nieciekawie to wygląda...
Ale to tak z większością leków niestety:/ każdy ma skutki uboczne i już.. i jakby nie były wychwalone to i tak gdzieś w necie trafimy na tego typu artykuł. I tak je kupię.. od czasu do czasu nic się nie stanie...
chociaż ja też niecierpliwa i czasem mam tak, że np. biorę od razu podwójną dawkę żeby przyspieszyć działanie ☺️ ☺️ ☺️

ubraliśmy choinkę - tandeta roku 🤪 ale dzieciakom się podoba bo kolorowa:P

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no Magda jakbyś ją zobaczyła to byś potwierdziła 😁 MAsa cukierków przywiązanych kolorowymi wstążkami , jakieś ozdóbki słomiane, bombki w tysiącu kolorach i nie wiem co jeszcze:P ale masakra:P zrobię foto to Wam pokarzę 😁

A chłopaki mają na nią szał;/ mATIŚ JUŻ ZRYWA CUKIERKI A kUBA JAKIEŚ INDIańskie tańce w koło odstawia:P

a i świąteczna piosenka dla Was 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=QU4J5BHfx6M :P

• Mamusie
hehe a my mamy juz spokoj z choinką Majka dostała taki grajacy mikrofon-zabawkę, którego z jakiegoś powodu się panicznie boi jak to zacznie do niej gadać to zwiewa gdzie pieprz rośnie 😁 😁 😁 😮 😮 😮 i skoro tak jest, to położyłam go pod choinką i mam tyle spokój że nie podejdzie tam... 😁 😁 a ja mogę robić wszystko w kuchni
nawiasem mówikąc to pierwsza jej muzyczna zabawka której nie lubi ,ciekawe dlaczego? 😮 😮

• Mamusie
Madzia Ty to chyba jakaś wróżka jesteś, nie trzeba było tygodnia, od dzisiaj nawet na chwilę nie chce sie z nim rozstać ,butelki sama trzymać nie chce tylko ja jej muszę bo ona trzyma ten mikrofon... 😁 wyobraźcie sobie moje uszy jak to cały czas gra, głowa pęka.... 😠 😠
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIĘTA, ZDROWIA ,MIŁOŚCI I RADOŚCI
Kasia dzieciaczki bardzo do Ciebie podobne!

• Mamusie
jak tam babolki 😉 brzuszki i dupki podrosły 😁 😁bo mnie dopiero dzisiaj brzuch sie splaszczył 😁 😁

dzisiaj Adziulka ma płaczliwy dzień nic tylko wyje o byle co jeszcze ,zeby miała powód ale nie 🤨 jakby tak porzadnie po dupie dostała to mogła by wyć a tak bez powodu 🤔

🙂 🙂 🙂
nie chce mi się mamuśki pisać.. właźcie i szrajbcie bo bym poczytała 😁

Iwona kupiłam ten liść senesu... ale w tabletkach 😁 łatwiej zdzierżę niż okropne herbatki:P
ale coś zaczęło działać dopiero po 6 tabletkach 😮

Masakra... co tam? 🙂

• Mamusie
a ja zaczynam się źle po tym dziadostwie czuć.... 😞 nie wiem czy to psychiczne nastawienie po tym artykule czy rzeczywiście coś zaczyna mi szwankować.
Majka wreszcie chodzi 🤪 jeszcze nieśmiało, ale coraz więcej samodzielnie spaceruje wszedzie 🤪
a ja chora...migdał mnie boli 😞 jutro lekarz, bo bez antybiotyku nie da rady w moim przypadku, jak kiedyś zaniedbałam to skonczyło sie na zastrzykach 🤨

• Mamusie
Oj Iwonka to się załatwiłaś 😞
Gratulacje dla malutkiej 😉-moja jeszcze nie chodzi tylko przy meblach i za rączkę 😞 stracha ma /) ale jeszcze troszkę i pójdzie -
Wczoraj byliśmy na szczepieniu- Nadia waży tylko 8200 😞- a jak wasze maluchy ? No chłopcy to wiem ze wiecej i to sporo 🙂

• Mamusie
Kamilka moja Majka też więcej nie będzie ważyć ,takie małe chucherko 😉 mam zamiar ją zaszczepić po Nowym Roku mam nadzieję,że się nie zakicha ani nie zakatarzy do tego czasu 🤔
a ja..no cóż ...najbardziej szkoda mi szampana w sylwestra (czyt. wino musujące) hehe ; )które uwielbiam 🙂 a jak będzie antybiotyk to kicha :/

• Mamusie
Kamilka moja Majka też więcej nie będzie ważyć ,takie małe chucherko 😉 mam zamiar ją zaszczepić po Nowym Roku mam nadzieję,że się nie zakicha ani nie zakatarzy do tego czasu 🤔
a ja..no cóż ...najbardziej szkoda mi szampana w sylwestra (czyt. wino musujące) hehe ; )które uwielbiam 🙂 a jak będzie antybiotyk to kicha :/