Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Mój też niewiele waży za to jest długi 😉 smykuje rozrabia i jeszcze mu siusiorek zrobił się czerwony 🥴 i muszę jechać do lekarza co by go zobaczył a na razie będę mu przemywała riwanolem i mam maść przeciwbakteryjną 😉
a wczoraj zrealizowałam w aptece punkty i jak przyjdą rzeczy dla bąblów to wstawie wam foto 🙂

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no więc tradycji stało się zadość 😞 jak zwykle chora w sylwestra 😞 jak nie ospa to grypa a teraz angina... 😞 dobrze,że Mój gra bo i tak bym nigdzie nie poszła..... 😞
miałam zamiar jechać z dziewczynami do siostry w sylwestra,bo w nowy rok robi urodzinki córce( mojej chrześnicy) ale teraz to nie wiem jak to będzie...

Iwonka 😘 buziak i zdrówka!

A my jednak idziemy na imprezę na sylwestra 😁 😘z jednej strony się cieszę - z drugiej pełno obaw... ale nie będę truć. Muszę do mamy zadzwonić kiedy jej mogę dzieciaki jutro podrzucić..
heh - mam trochę wątpliwości:/

A nie pisałam Wam - Matikowi wyszła ostatnia czwórka 🙂 czyli mamy już 12 ząbków 😁
A wiecie jaki nr ma córka (lat 5) naszych znajomych? nie wypadły jej mleczne jedynki a zaczęły wyrastać stałe 😮 normalnie ma 2 rzędy ząbków...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Iwonka 😘 buziak i zdrówka!

A my jednak idziemy na imprezę na sylwestra 😁 😘z jednej strony się cieszę - z drugiej pełno obaw... ale nie będę truć. Muszę do mamy zadzwonić kiedy jej mogę dzieciaki jutro podrzucić..
heh - mam trochę wątpliwości:/

A nie pisałam Wam - Matikowi wyszła ostatnia czwórka 🙂 czyli mamy już 12 ząbków 😁
A wiecie jaki nr ma córka (lat 5) naszych znajomych? nie wypadły jej mleczne jedynki a zaczęły wyrastać stałe 😮 normalnie ma 2 rzędy ząbków...

takjak u Yorka mojej babci i weterynarz usuwał mu mleczaki ale porównałam 🤨 😁 😁

NO jadą 😁 zawożę ich tak po 14 i mam spokój 😁 spokojnie się umyję i pomaluję 🙂
i niech piją dp woli 😁 i tak nie będę odbierać:P

znów musiałam się z Matusiem w nocy bawić 😠 włączyłam sobie house'a a on po pokoju szalał.. Ale trafiłam na świetny odcinek jak na samotne nocne oglądanie 🥴 było o babce, która przygotowywała zwłoki do kremacji i miała omamy, że facet wstał jej ze stołu i ją zgwałcił... :P masakra:P

• Mamusie
o matko! Gośka co Ty oglądasz jeszcze w samotności 😲 noc zarwałaś to dzisiaj dużo nie wypijesz hehe bo Cię będzie mąż niósł do domu ... 😜 😁 mojej Majce tak się odmieniło ,że jak dotąd wieczorem po kąpieli było łóżko i spanie, to teraz dopiero szaleje do 22 po pokoju, nic nie da nawet zgaszone światło bo i tak z łóżka schodzi i bez przerwy wyłącza nam telewizor albo komputer 😠 😠 i tak codziennie jak zapisał...:/ a takie było grzeczne dziecko.... 😁 😁

no to wesoło macie 😁

a właśnie, że dzisiaj wypiję 😁 hektolitry wódki 😁 hehehe jak się bawić to się bawić:P wracamy jutro jak się obudzimy więc moge pić 😁

NIe no na kaca już mam sposoby i obyło się bez pomimo masakrycznej ilości wódki:P
Impreza ogólnie gruba była 😁 wróciliśmy o 11 już w Nowy rok ☺️ :P
A kark mnie jeszcze boli 🙂 hehee

co tam?:P