Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no własnie o to chodzi Magda:P teraz jeszcze muszę trochę poczekać a co dopiero jakbym miała mieć jeszcze jedno dziecko :P

Muszę kontrol zrobić ale chyba Matylda zasnęła bez ciuma 🙂

Kurna nie spał.. bo zapomniałam mu szczebelki włożyć w łóżeczko i zamiast spać to sam urzędował na górze prawie pół godz..

a dorobek uratowany :P ale rybka na szafie pomieszkuje 🤪 🤪 🤪 hehehe

• Mamusie
hmmm co planuje miałam nie iść ale mój nalega na pogrzeb jego szefowej ,którą znałam i razem z firmą jeździliśmy na wycieczki w góry 2-wu dniowe.....
a piątek też sprzedam moim dzieci bo jade po południu na zebranie i nie mam co z nimi zrobić 😉 więc trochę sprzątnę pod ich nieobecność zanim pójde na zebranie 😉

• Mamusie
Cześć Mamuśki 🙂
Madziu...Nadii też przebijają się kolejne ząbki: 2 na dole z prawej strony i 4 na dole z lewej strony 🙂....nadal męczy ją 4 u góry z lewej strony 😞
Ale nie ma już kataru....i nawet nie jest bardzo marudna 😁
Ostatnio nową jej zabawką nr 1 jest domofon.....potrafi nawet 10 minut bawić się, gadać ze słuchawką.....krzyczy do słuchawki: ALLO...ALLOOO..... 🤪

• Mamusie
Moja Majka też się uspokoiła więc chyba ząbek dał jej spokój, nie wiem bo nie da sobie zajrzeć do buzi 😠 wczoraj Mój R. z zespołem mieli próbę przed studniówką, dziewczyny co ja przeżyłam, Majka tak ryczała zeby tam z nią iść że masakra 🙃 wzięła swój mikrofon-zabawkę i śpiewała, tańczyła ,nie pozwoliła ojcu grać na bębnach bo ona też chciała....ale mieli z niej ubaw- a ja udrękę bo musiałam siedzieć prawie 2 godź na próbie 😠 😠 nawet huk jej nie przeszkadzał, a przecież tam jest strasznie głośno....