Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

u nas też strasznie pada ale mimo wszystko pospacerowaliśmy 🙂

gdzie jesteście Mamuśki? Matik poszedł spać (ostatnio straaaasznie dużo śpi:blink 🙂 a Kuba się z moim bratem bawi więc ja MAM CZAS! :P

Mi tez się Madziu nudzi:P

Ty a powiedz mi.. bo zaglądałam na październik na brzuchu a tam głucha ciszaa...
Gocha miała 7 do Austrii chyba wracać, nie? i nic się nie odzywa??

Nie no ja tam włażę..
ale w sumie to się tam tak czuję jak "nieproszony gość"...
jak coś piszę to na moje posty nigdy nie ma odzewu więc ogólnie się wkurzyłam.. a poza tym już dawno mi chodzi po głowie żeby zlikwidować konto na brzuchu i zostać tylko tu ☺️ bo nie chce mi się tak po 2 forach łazić bez celu.. a tam zaglądałam już tylko na październik

Anitka pewnie gdzieś na komputerze w domu mam 🙂 ale musiałabym poszukać..
ale powiem Wam szczerze nas to nigdy nie było wiele..:P a teraz to już w ogóle 😁
ja też niespecjalnie pamiętam tym bardziej, że nie mam już nk i straciłam wszystkie kontakty na kom więc nie mam nawet jak sobie przypomnieć:P

Magda chandra jest zarezerwowana dla MNIE! 😁

Tak |Magda? i ile Cię to będzie kosztowało?:P:P

Tak Iwonko 🙂 jesteśmy z tej samej gminy 0 do jej rodzinnego domu mam kilka-kilkunastu km (nie wiem dokładnie) a z Kasiny pochodzi moja babcia (mama mojej mamy) 🙂 A czemu pytasz?

no a hotel? bo to zwykle niby jest za free ale z zastrzeżeniem, że musisz w hotelu wykupić jedzenia za ileś tam na osobę co w ostatecznym podsumowaniu zwykle nie bardzo się opłaca :P dlatego pytam..

• Mamusie
Magda czy to konkurs jakichś tam hoteli ? nie pamiętam ale brałam w czymś takim udział ...na pocztę mi przyszło...i potem też dostałąm maila, że wygrałam, ale nawet do tego na poważnie nie podeszłam tylko od razu usunęłam... 😉 🤨
Gosia tak pytam bo kibicuję Justynie i chyba w ostatnim z biegów relacjonowali że kibicują jej przed telewizorami mieszkańcy Kasiny i Mszany 😜 a poza tym to od dawna jakoś tak mi się wydawało....nawet gdzieś podobiznę widziałam... 😁 😉 😜