Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja też mam ch.jowy dzień i tez spałam ☺️
byłam w Auchanie i kupiłam Adzi i Kamilowi kurtki takie wiatrówki podszyte polarkiem na wiosne i jesień za całe 10zł sztuka 🤪 mojemu T kurtkę na dwór zimową zaq 30zł i chciałam kupić młodemu na zimę na przyszły rok komplet kurtke ze spodniami ale za bardzo nie wiedziałam jaki rozmiar mu wziąć ☺️ a szkoda bo były po 40 zł.
A bałwana nie lepiliśmy ale na dworze i owszem dzieciaki po śniegu pochodzili Kami trochę zająców nałapał 😁 😁

• Mamusie
u nas identycznie wieje 😮 rano śnieżyca była a wczoraj jak pojechałam do apteki to była taka śnieżyca zawieja ,że mało co widać było zza kierownicy 😮 byłam w aptece dosłownie pare minut koło 5 min. wyszłam a auto było tak zasypane .
Zapomniałam napisać byłam wczoraj na zebraniu w przedszkolu i przedszkolanka kazała posprawdzać czy są wszystkie ubranka na przebranie więc sprawdziłam i były wszystkie nawet zapomniałam co jej dawałam ☺️ no a ona mówi ,że pyta czy są wszystkie z tego względu ,że przyszła babcia po dziecko i oskarżyła ją ,że ta ukradła dziecku rajtuzki 😲 😮 więc my w śmiech ,że może miała skleroze czy coś no ale fakt faktem trzeba mieć tupet ,żeby coś takiego wymysleć i oskarżyć kogoś bezpodstawnie 🤔

• Mamusie
no mówię ,że ludziom to sie w dupach przewraca ale już na zebraniu jej nie było 🙃 mnie choćby zginęły to bym nie powiedziała takich rzeczy tylko ,że gdyby się znalazły to ,żeby położyły gdzieś na boku tym bardziej ,że dzieci bawia sę tymi ubraniami i mogą się zawieruszyć 🤨

• Mamusie
taka niewdzięczna praca nauczycieli..niestety 🤨 a mnie najgorzej wkurza jak rodzice podważają autorytet nauczyciela broniąc za wszelka cenę swoich dzieci, chociaż nie widzą jak one zachowuja sie w szkole,.. potem taki dzieciak dorasta i ma nauczyciela za nic 😞 ja tam nie mam pretensji do wychowawczyni Amelki bo to ona jest z nią kilka godzin i widzi najlepiej jak sobie radzi...i chociaż mam się czym chwalić bo mi same 6 przynosi to jak nawet przyniesie niższą ocenę to będę wiedzieć, że sobie na to zasłużyła bo pani wie na co ją stać i jak ma oceniać 🙂 a jak mamusia w domu na nauczycielkę najeżdża, że niesprawiedliwa itp. to dziecko rośnie w siłę, uczyć sie nie chce a oceny chce dostawać najlepsze...bo jak nie to już mamusia u nauczycielki z pretensjami siedzi... takie życie 🤨

A ja się wyspałam 🙂 Kubuś dzisiaj o dziwo nie rozpychał się na całe łóżko tylko skulił się leciutko do ściany i tak całą noc przespał więc praktycznie całe łóżko było dla mnie 🤪 A Matiś obudził się o 4.45 i o dziwo jak mu włączyłam muzykę to sobie siadł i słuchał a w końcu też przysnął i obudziliśmy się tak po 7.30 🙂

zjadłam gigantyczne śniadanie (za wczesnie ..) i teraz mnie brzuch boli.. przyzwyczajona jestem, że jem dopiero koło 11.. i jak się zapomnę to potem się męczę... 😞

każdy nami rządzi na swój sposób 🙂

Kurde stresuję się... teraz Matik zgodnie z planem poszedł spać a Kuba z młodym na śnieg...
a ja siedzę i normalnie zaraz padnę 😞 brzuch mnie boli...
Dałabym sobie obie ręce obciąć żebyśmy mogli mieszkać sami...
jeszcze mój po nas przyjedzie ale nie wejdzie do środka, a mama położyła się spać bo powiedziała, że nie chce mojego widzieć.. zajebista atmosfera:/
A ja się przy tym wszystkim psychicznie wykończę 😞

• Mamusie
Hej dziewczyny 😉
Dawno mnie nie było, ale jakoś czasu nie miałam 😞
Miałam tez dużo na głowie - problemy z moim dorastającym synem 😞-masakra 😉
Trochę was nadrobilam 🙂 widze Gosiu ze u ciebie nie ciekawie było 😞- ( mam nadzieje że wszystko sie ułoży i bedzie wszystko dobrze 🙂 życzę z całego serca 😉

U nas od poniedziałku ferie, ale sie cieszę bo rownież i ja odpoczne od tej szkoły 😉 🤪 🤪 🤪
Dzis mój mąż wyjeżdża na 2 dni ,jedzie na szkolenie z pracy, bedzie we wtorek w domu wieczorem - a w środę o 5 rano jedzie z moim bratem do Zakopanego na 5 dni,ciekawe co ja będę robic 🙂 🤢
MADZIA u nas śniegu nie ma 😞 ponoć jutro ma być - z jednej strony sie cieszę bo dzieci lubią i z chęcią wyszła bym z nimi na sanki 😉No zobaczymy 😉

• Mamusie
A co do spania małej to naprawdę różnie czasami śpi raz dziennie czasami 2-ale napewno nocny z niej marek jest- jak kłade ją o 21 to zawsze po 22 sie budzi i póžniej nie śpi do 24:30- dlatego staram sie ją kłaść grubo po 22 🙂.
Iwona widziałam jak pisałaś o najlepszej zabawce małej czyli laptop i tv, u mnie jest to samo- Nadia ma swojego zabawkowego laptopa z melodiami itp. Ale to tylko na 5 min. zabawy 🙂- i wiecie co jeszcze wszelkiego rodzaju kable z tym to masakra 😉 ciągle by sie tym bawiła , ładowarki , przedłużacze itp. 😮 śmiejemy sie że elektronikiem zostanie 🤪 😁 😁