Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kamila puszczasz męża samego do Zakopca? 😮 ja bym zwariowała gdyby mój miał sie bawić gdzieś tam,a ja tu sama... 🤨 Gosia moja Majcia też woła aaa jak chce spać a jak chce jeść to wolą am 😉 a jak pić to tak fajnie "strzela" wargami coś w stylu "pa"...no i jak chce na dół to teściowej zejść to woła "adu" czyli na dół, zawsze tatusia za nogawkę ciągnie, bo wie ze ja z nią nie zejdę 😉
coraz śmieszniejsze te nasze dzieciaczki się robią 😁

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej Gosiaczku 😘 😘
ja chwilowo bo Adziulka chce gre na kompie więc na szybko 🙂
Kamilko a co się dzieje z synem?
Iwona ty to tak jak ja do teściowej nie pójde 😁 😁 😁 😁 moje dzieci raczej też nie chodzą tzn Kamil wcale 😜
i młody ma strasznie napuchnięte dziąsła 🥴 a dzisiaj wywalił się buzią na taczkę i ma guza 😉

• Mamusie
Iwonka 🙂 sama go namawiałam na ten wyjazd 🙂 należy mu sie naprawdę 🙂 ma 2 prace i z jednej do drugiej chodzi 😉,tak naprawdę to on jest bardzo grzeczny i ufam mu, także niczego sie nie obawiam 🙂 🙂
Madziu nie będę tu pisac o tym , bo to nic dobrego 😞- powiem tylko tyle ze sie strasznie zakochał i robi głupie rzeczy , a ja nerwy przez niego tracę , i płacze , po nocach nie śpię 😞
Oj dziewczyny jaki to głupi wiek jest 😞 a co to bedzie jak bedzie miał 15-16 chyba zwarjuje 😞 mam nadzieje ze sie poprawi 😉Mówię o tym starszym 13-latku, bo młodszy to grzeczny 🙂

• Mamusie
Kami domyślam się ,że masz teraz nieciekawie ale skoro się zakochał to każdy z nas robił głupie rzeczy przejdzie mu tylko tyle ,że będziesz nerwowa może nie długo zauroczenie minie......

Gogrucha jak u twojego? jaka atmosfera i w ogóle

Iwona czasem trzeba pozwolić na samotne wyjście lub wyjazd ja mojego też kiedyś puściłam na wycieczkę samego 🙂

a ja kurtke mam jeszcze z zeszlego roku jest na 92 wiec powinna wystarczyc jeszcze
kupilam malemu buty na zime nie przemakalne mam nadzieje jak bede w pl to troche sniegu tam jeszcze zastanie

O 🙂 no w końcu się pojawiły Gocha I iZA 🙂

U nas na razie ok 🙂 wczoraj jak ułożyliśmy dzieciaki spać okazało się, że mój szampana schłodził;D więc miło było :P
rano tylko jęczał ,że znowu się na niego pcham :P
T się nie odzywa nic w tym temacie - perfekcyjnie udaje, że nic się nie stało. Więc albo nie chce konfrontacji ze mną albo w ten sposób przyznaje mi rację 🙂 Ale ogólnie nie jest źle:P

Mój chce sobie kuypić małą siłownię:P - przyda się 😁
A ja się muszę w końcu zmotywować i zamówić łóżko piętrowe - zaraz się na allegro przysiadam 🙂

Kama pisz koniecznie co młody nawywyijał - hjak nie na forum to na priv! Pamiętaj my też mamy synów - musimy się psychicznie przygotować na to co będzie za 10 lat 🙂 I nie stresuj się bo to się z celem mija! swoje każdy musi wykręcić a potem dobrze będzie 🙂

Co myślicie???
http://allegro.pl/show_item.php?item=2056066639&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130

GoGr napisał(a):
no właśnie chyba się na nie zdecyduję 🙂
bo ileż ten Kubek będzie w tym łóżeczku spał:P hehehe czas żeby "wydoroślał":P

🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉

HEH.. taka natura kobiety..
widzisz ja też wróciłam do domu.. pomimo, że moja mama prosiła mnie żebym tego nie robiła i wmawiała, że spotkam kogoś lepszego..
miłość jest ślepa i taka niestety życiowa prawda najprawdziwsza:/

Anita - znalazłam tę Tabelkę :P rzeczywiście sporo nas było:P może nie az tyle jak na innych wątkach ale i tak została niewielka garsteczka:P

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/tabelkahu.jpg/][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5461/tabelkahu.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]