Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂
Anitko a moja Majka nie chce danonków ani żadnych innych jogurtów (tych dla niemowląt) może nie będzie lubić tak jak ja 🤢 widzę,że Nadia nocny marek się zrobiła : )moja też się ciągle przestawia, ale nigdy później niż o 22 nie usnęła 😉 wszystko zależy od porannej pobudki wtedy wiem już o której będzie w południe spać( śpi raz) a tym samym, o której ją wieczorem zmoży sen 😉

cześć Mamuśki 🙂
Anita ja właśnie kilka str wcześniej pisałam, że Matik ma niesamowite spanie teraz 🙂 chyba na zimę taki senny :P
rówieśników dla Mateusza nie mam za bardzo ale w wieku Kubusia jest masa dzieci dookoła i rzeczywiście super sprawa 🙂 wczoraj Kuba się rzucał śnieżkami z kolegą - nieźle się ze znajomą naśmiałyśmy jak sobie rozmawiali:P

co do jogurtów moi wpieprzają je w każdych ilościach byle nie były z dużymi kawałkami owoców:P

wstałam i się za coś biorę:P wczoraj zarzuciłam fochem i nie zamówiłam mojemu ławeczek do ćwiczen i musze to dzisiaj zrobić...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
No właśnie. Matik też wpierdziela cały czas.. a ja się tylko boję, że w końcu się roztyje i gruby będzie..
bo on non stop głodny...

😁 😁 😁 😁 po kim się roztyje po tobie czy twoim? 😁 😁 😁 u was raczej grubasów nie ma? wszyscy wysocy ale z tym fakt mój też wiecznie głodny cokolwiek ktoś je to on juz mlaska ,że też by chciał 🤨 Adziulka taka nie była

po kim ona taka złośliwa???:P

zimno mi jak diabli...
a śnieg sypie cały czas i pewnie będe musiała iść odśnieżać z młodym potem:/
zamówiliśmy u koleżanki łopatę taką mniejsza dla Kuby - bo miała iść dzisiaj swojemu kupić i potem do nas przyjść 🙂 bo zwykła jest dla niego za duża i nudzi:P

No ja nie mam jak wyjść bo wózek zostawiłam u rodziców a po 2 to i tak bym pewnie nie dała rady:/
koło sklepu, w którym pracuje mężowaty otwierają ciucholand:P
fajnie.. może będę mieć coś ciekawego za małe pieniądze 😁

magda123 napisał(a):
to się ciesz ,że będzie ciucholand u nas nie ma niczego takiego..........

ale ty masz wózek na dużych kołach a ja mam tylko spacerówkę z ochraniaczem na nóżki

podwójny ma koła jak spacerówka.. tylko proporcjonalnie do wielkości wózka są trochę większe... ale nie duże :/