Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ogolnie dobrze w czwartek jedzie do neurologa po skierowanie na cesarke jaka zalecaja w jej przypadku w piatek do szpitala zeby sprawdzic czy dziecko zaczelo nabierac masy
ma skrucona szyjke ale zamknieta wiec narazie spokojnie dali leki na zatrzymanie akcji skorczowej w razie czego ma zaczac je brac
i to narazie tyle
mama pomaga szykowac pokoj kupila meble do przedpokoju i komody do siory pokoju
wiec dziecko moze juz przychodzic hahahaha

madzia i tu mam wkurwa
siedzi z nim dalej a mojej siorze powiedziala ze on sie poprawil jasne po dwuch tygodniach ona jest pewna ze sie poprawil masakra jakas

siora ma termin na 16.02
mieszka z mama ale mama pracuje tu w holandii i jest dwa razy do roku w polsce wiec praktycznie jest tam sama ze swoim palantem

a my odgarnęliśmy taras, podwórko i podjazd :P ufff.... a potem wpakowałam obydwóch na jedne sanki i w drogę:P
ale u nas się ciężko po śniegu szło:/ maskara...mogliby te chodniki też odgarnąć:/

• Mamusie
cześć... 🙂
oj to....Gosiu miałaś dzisiaj troszkę wysiłku fizycznego..... 🙂
A co do tych serków...to chciałabym, żeby wreszcie Nadia mogła jeść nabiał.....1...miałaby jakąś porcję wapnia i białka ....i.... 2.... dodatkowy posiłek w dziennym menu....
Moja też śpi...dzisiaj nie byłyśmy na spacerku, ale wybieramy się na zakupy, jak wróci tatuś z pracy...więc też się "przewietrzymy" 🙂

• Mamusie
nie mam fb 😞...ale ...jak będę miała chwilkę to stworzę profilek 🙂...a ostatnio miałam czyszczonego laptopa i nie mam nic....ani gg ani skype'a....i odszukuje wszystkie hasła do różnych portali w których miałam konta....a tak w ogóle to ciągle siedzę na lapku męża, bo on jest włączony non stop i nawet mojego lapka nie chce mi się otwierać....( a zresztą laptop męża wytrzymuje ataki Nadii....bo mój miał już wywalone 3 klawisze... 😉 )

• Mamusie
Iwona napisał(a):
GoGr napisał(a):
Anita a Ty masz fb???
bo w sumie to chyba tylko z Tobą nie mamy żadnego kontaktu 😞 i nie mamy gdzie fotek popodglądać a Ty nam nic nie wrzucasz:P

kto nie ma, ten nie ma 😜 😜 ja tam widziałam wszystkie cudne fotki małej urodnicy Nadii 😉

🙂 🙂 🙂oj dziękuję Iwonko...(nk.pl)...ta moja mała Łobuzica ciągle wymyśla nowe psoty...a ja pstrykam jej fotki..... 🙂

Iwona napisał(a):
GoGr napisał(a):
Anita a Ty masz fb???
bo w sumie to chyba tylko z Tobą nie mamy żadnego kontaktu 😞 i nie mamy gdzie fotek popodglądać a Ty nam nic nie wrzucasz:P

kto nie ma, ten nie ma 😜 😜 ja tam widziałam wszystkie cudne fotki małej urodnicy Nadii 😉

gdzie??? 😮