Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurwa!
Kuba mi zrysował ściany markerem jak prasowałam 😠 😠 😠 z szyb, parapetów i progów zmyłam zmywaczem ale ze ścian niby czym mam to zszorować?
ale mnie wkurwił gówniarz...

bry...
byłam wczoraj u gin.. przebadał mnie z każdej możliwej strony normalnie (w ciąży mnie tyle nie badał...:P) ogólnie nie wesoło bo mnie cuś boli.. (podczas seksu, bez seksu też.. czasem mam wrażenie jakby mi macica spuchła:blink 🙂 tylko nie wiadomo co.. bo wg usg (ginekologiczne i przez brzuch)- a zrobił mi je wczoraj ze 4 razy ...:/ jest wszystko w porządku... a dalej boli:/ więc ogólnie pytał czy mam problemy z wypróżnieniem ( no a niestety mam... i o krew w kale..:/) i kazał mi zrobić badanie na jakiś wskaźnik czegoś - nie mogę nawet sprawdzić co to bo się odczytac nie dam rady:/ i usg chirurgiczne... 🥴 i stwierdził, że mam zrosty po wyrostku.. i ogólnie on na chwilę obecną nie wie czemu mnie tak boli 🥴 🥴 🥴 a ja nie wiem czy mam się już martwić czy liczyć, że w końcu przejdzie...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
bry...
byłam wczoraj u gin.. przebadał mnie z każdej możliwej strony normalnie (w ciąży mnie tyle nie badał...:P) ogólnie nie wesoło bo mnie cuś boli.. (podczas seksu, bez seksu też.. czasem mam wrażenie jakby mi macica spuchła:blink 🙂 tylko nie wiadomo co.. bo wg usg (ginekologiczne i przez brzuch)- a zrobił mi je wczoraj ze 4 razy ...:/ jest wszystko w porządku... a dalej boli:/ więc ogólnie pytał czy mam problemy z wypróżnieniem ( no a niestety mam... i o krew w kale..:/) i kazał mi zrobić badanie na jakiś wskaźnik czegoś - nie mogę nawet sprawdzić co to bo się odczytac nie dam rady:/ i usg chirurgiczne... 🥴 i stwierdził, że mam zrosty po wyrostku.. i ogólnie on na chwilę obecną nie wie czemu mnie tak boli 🥴 🥴 🥴 a ja nie wiem czy mam się już martwić czy liczyć, że w końcu przejdzie...

to chyba będzie problem jelitowy jednak, bo ja też tak mam że boli a na usg u gina wszystko ok... 🤨 czasem jak mam jakieś wzdęcia to tak kłuje jakby mnie jajnik bolał :/

bry 😘 😘 😘
moje dziecko wstalo po 8 a 9.30 poszedl znowu spac i w sekunde padl chyba przez ta pogode szaro ponuro i leje
niech spi urwisek bedzie mial wiecej sil zeby rozrabiac

znalazlam to na brzuszku
i ukradlam ☺️ ☺️ ☺️
kilka slowek chinskiego 🤪 🤪 🤪

casanowa: Jebiesuki Nastojaka;
kolarz: Szprychajaja Mucharata;
bezdomnny : Nachuj Citachata;
biegacz: Gonisuki Nabosaka;
zawodnik sumo? - Jajami Omate;
Największy penis:Jajaki Kutasimoto;
bokser? - Walijaja Jakotako;
Słynny producent rowerów? - Dwakoła Robiła;
stolarz? Piłajaja Mucharata;
Biuro szefa -jama hama;
Sekretarka - Naga Suka;
murarz: Penk Tynk;
złodziej pisaków -Kośi mazaki;

sweety napisał(a):
znalazlam to na brzuszku
i ukradlam ☺️ ☺️ ☺️
kilka slowek chinskiego 🤪 🤪 🤪

casanowa: Jebiesuki Nastojaka;
kolarz: Szprychajaja Mucharata;
bezdomnny : Nachuj Citachata;
biegacz: Gonisuki Nabosaka;
zawodnik sumo? - Jajami Omate;
Największy penis:Jajaki Kutasimoto;
bokser? - Walijaja Jakotako;
Słynny producent rowerów? - Dwakoła Robiła;
stolarz? Piłajaja Mucharata;
Biuro szefa -jama hama;
Sekretarka - Naga Suka;
murarz: Penk Tynk;
złodziej pisaków -Kośi mazaki;

hehehe

Iwona napisał(a):
GoGr napisał(a):
bry...

to chyba będzie problem jelitowy jednak, bo ja też tak mam że boli a na usg u gina wszystko ok... 🤨 czasem jak mam jakieś wzdęcia to tak kłuje jakby mnie jajnik bolał :/

no właśnie tak też to odczuwam... jakby mnie bolały jajniki i macica :/