Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
Gocha bedzie dobrze zobaczysz a na cytologie co ile chodzisz mnie robia raz w roku 🙃Hej Iza a Ty nie w pracy?

czesc
ide na 17
czekam az moj wroci z pracy i lece po buty bo kazaki sie rozwalily a strasza mrozami pod koniec tygodnia

• Mamusie

Cześć Dziewczynki 🙂
a mojej Łobuzicy też dzisiaj się wszystko poprzestawiało....normalnie je kaszkę o ok.10 i o ok 12 obiadek...a dzisiaj o 6.00. kaszka i o 10.00 paróweczka i deserek...a o 13.00 nie zjadła całego obiadku.... 😞... i od rana do tej pory rozrabiała (a tak już pod koniec to już marudziła i nic jej nie pasowało, aż wreszcie zasnęła)....

• Mamusie
magda123 napisał(a):
a czemu musicie jechać na usg?

Ostatnio w listopadzie Nadia miała serie chorób...przeziębienie, angina, zapalenie oskrzeli...doszły do tego zęby....i złe wyniki moczu (powtarzane kilka razy i każdy inny wynik)...i lekarka podejrzewała znów zapalenie układu moczowego (poprzednie było w lipcu) i dla świętego spokoju dała skierowanie na usg brzuszka...żeby zrobić jak już całkiem będzie zdrowa i upewnić się że wszystko jest w porządku...więc idziemy ale mam nadzieję, że to badanie będzie tylko tak profilaktycznie i nic złego nie wykaże 😉

Anita napisz mi priv nazwisko swoje 🙂 bo chyba Cię u Magdy zNALAZŁAM. KONTO JEST NIBY PRAWDZIWE - BO MIAŁAM TAKIE DLA JAJ DAAAWNO ZAŁOŻONE... powinnaś się zorientować, że to ja :P

a ja na fb mam dużo zdj chłopaków ale nie wiem czy nie mam zablokowanych dla obcych więc też się musimy "zaznajomić":P