Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
kamusia81 napisał(a):
Własnie zasypia przy cycku 🙂 ale mnie zdenerwowali No 😞 ostatnio jak Dawid mi ją obudził to kazalam mu z nią siedzieć 😉 obudziła sie po 22 i nie spała do 24:30 ona tak ma czèsto

nie denerwuj się bo Nadie rozbudzisz 🙂 😘

JuZ mi przeszło 🙂 ale tak krzyczeli jak by była 12 godz. W południe 😉

jednak u siostry podejrzewaja ze choroba zaatakowala lozysko dlatego dziecko nie dostaje wystarczajacej ilosci pokarmu a jak lozysko jest z ta choroba to dziecko tez
wszystko sie okaze po urodzeniku dziecka

Obiad mam zrobiony, zakupy zaliczone 🙂 kupiłam parę rzeczy na ciuchach dla siorki bo mnie prosiła:P pstrykałam sobie w nich fotki i jej mms-em wysyłałam czy mogą być :P hehehe

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Kamila ja mam takie pytanie do ciebie.....czemu pobraliście się tak późno z twoim?

Ponieważ ja zawsze marzyłam o ślubie z hukiem 🙂 hehe ze tak powiem- a mój chciał skromny w domu impreza, z czym sie nie zgadzałam absolutnie 🙂 i nie było kasy by zrobic taki jak ja chcę- zawsze były inne ważniejsze rzeczy remont mieszkania , meble, okna i inne rzeczy 😉W końcu do czerwca uzbieralismy Jakies 10 tys .i wtedy zrobiliśmy , nie był on tak huczny jak chciałam - ale chociaż trochę poszło po mojej myśli - ....Suknia , sala , i pare koleżanek 😉- chodź mój mąż chciał tylko dla rodziny 😉