Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja mam posprzątane 🙂
piec odwiedziłam, pranie się wiruje.. i coś by mi pasowało jeszcze zrobić ale mi się nie chce:P
rosół jest z wczoraj, potem tylko ziemniaki obiorę, opanieruję kotlety sojowe i jakąś sałatkę na szybko 🙂

gdzie jesteście???

• Mamusie
ja już mam porobione wszystko 😜

kurde rano musiałam Adziulkę zaprowadzić na nogach do przedszkola Kami nie zmarzł bo go opatuliłam ale niunia niestety troszkę przymarzła 🥴 🥴 ale już do mojej mamy dzwoniłam czy by mi jej nie przywiozła z przedszkola co by znów nie marzła 🤨 Kami o dziwo śpi jak nigdy o tej porze 😉

a wy co porabiacie?

Gocha w tyłek kopnij albo piciu daj 🙂

heh.. a ja się na tych kontrolkach w ogóle nie znam.. ☺️ nie wiem jakim cudem mi prawo jazdy dali 🤪

Gocha Admin już naprawił 🙂 i jak dasz avatar tylko dla znajomych to działa jak trzeba 🙂
no i wyświetlają się pięknie zdj a nie link tak jak przedtem 🙂

ja też chcę na wesele!
a teraz w tą sob co była moja siora była z chłopakiem na weselu znajomego i wyobraźcie sobie, że ona złapała welon a jej chłop krawat 😁
siostra jest dobra bo z każdego wesela wraca z welonem/ wiązanka/ podwiązką.. :P hehehe chyba ma parcie na ślub 🤪

gosia2301 napisał(a):
a ja sprawdzałam i jak sie wyloguje dalej mam fote 🤔

a ustawiłąś tylko dla znajomych?
opcja jest pod wybieraniem zdj w profilu 🙂
u mnie działa i Magdzie widzę też 🙂

• Mamusie
Gocha ja wszędzie w ustawieniach dałam albo dla zarejstrowanych albo znajomych 🙂 zaraz w profilu pod zdjęciem masz pod tym linkiem co wgrywasz avatarka 🙂

No Gocha ciekawe jak zdałaś 😁 😁 😁 😁 😁 😁cudem a wiesz chociaż gdzie masz kontrolkę z benzyną? co by ci kiedyś nie brakło 😁 😁 😁

• Mamusie
GoGr napisał(a):
to ciekawe czemu..

nie chce mi się nic! :P
a mnie sie chce 🤪spacccccccccccccc 😁 😁 😁 😁ide 30 minut polezec obiad sie gotuje po 12 Kami przyjdzie wiec teraz moja jedyna okazja ☺️kurw nie no zaraz mnie strzeli mały usnął była cisza własnie sie tłuc na górze zaczynają nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Gocha ja wszędzie w ustawieniach dałam albo dla zarejstrowanych albo znajomych 🙂 zaraz w profilu pod zdjęciem masz pod tym linkiem co wgrywasz avatarka 🙂

No Gocha ciekawe jak zdałaś 😁 😁 😁 😁 😁 😁cudem a wiesz chociaż gdzie masz kontrolkę z benzyną? co by ci kiedyś nie brakło 😁 😁 😁
magda ja tez mam wszystko tylko dla znajomych 🤨

• Mamusie
magda123 napisał(a):
to przekichane jak obudzą ci Adusia to będą go bawić

a powiedz mi pomagają coś te leki na alergie?
juz kiedys pisałam uspokoił sie i potrafi pospac nawet do 9 ale niestety lek mi sie skonczył teraz czekam na wyniki od alergologa jak im tu wyjdzie alergia to ide dalej po ten ketotifen

magda123 napisał(a):

żyd się drze jak benzyny braknie to nie musze wiedzieć 🤪 🤪 🤪

Matik się obudził 🙂 niech poleży chwile w łóżeczku i wezmę go jak zacznie wołać 🙂