Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ale jestem wkurzona 😠 Amelka właśnie wróciła od jaśnie pani babci i wiecznie się tego dziecka czepia...proszę żeby tam nie chodziła ale to tylko dziecko...i jak sie nudzi to poleci...ona ma swoich ulubionych wnuczków a mojej wiecznie coś wytyka 😞 nie schodzę, bo nie chce kłopotu ale ciśnienie mam takie że łoj 😠 😠 😠

• Mamusie
Iwona moja ukochana T. 😠 😁 też zawsze Adziulce nagada a potem ja wysłuchuje od niej 😠 ale kiedyś przy moim mężowatym powiedziałam do Adzziulki ,że babcia może rządzić swoimi majtkami a nie to co ty masz robić czy ja w co mam cię ubrać 😁 😁

Młodego nogi bolały ale nie na tyle żeby iść spać. Powiedział krótko "no pseciez nie będę cały dzień spał". Nie dał sobie przetłumaczyć, że już noc i poszedł bajki z tatą oglądać..

ja chwilkę spałam bo chyba mnie trochę zawiało. zła i zmęczona powiedziałam mojemu żeby gary umył. budzę się i co? UMYTE 😮 😮 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Młodego nogi bolały ale nie na tyle żeby iść spać. Powiedział krótko "no pseciez nie będę cały dzień spał". Nie dał sobie przetłumaczyć, że już noc i poszedł bajki z tatą oglądać..

ja chwilkę spałam bo chyba mnie trochę zawiało. zła i zmęczona powiedziałam mojemu żeby gary umył. budzę się i co? UMYTE 😮 😮 🤪 🤪 🤪

o proszę ale cię zaskoczył 😁 😁

dobry 😘 😘 😘
wczoraj musialam isc do centrum kupic malemu butki bo tak piekna wiosenna pogoda byla i co dzisiaj tylko 4 stopnie a w srode zapowiadaja snieg i przymrozki
Nick drepta ostro po dwie godziny bez wozka hahaha po takim spacerze pada na nastepne dwie godziny nawet moj sie zmobilizowal i jak jestem w pracy zabiera na dwor malego
maly nasladuje mimiki i dzieli sie jedzeniem z nami(karmi nas) a jak chodzi to krzyczy "ja cho" chyba chodzi o ja chodze hahaha