Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
chciałam wam powiedzieć ,że te maski na cycki i brzuch można używać wielokrotnie tzn. jak sie zastosuje przez 20 min. chowamy do lodówki i na drugi dzień znów nakładamy 🙂

ale ma jakiś limit? czy można jedną nieskończoną ilość razy używać???

ma limit możesz użyć jedną koło 3 razy bo ona może się rozerwać bo to jest taka nie wiem jak to nazwać szmatka z żelem i on tam działa.
Marta możesz 😁

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry moje drogie 🙂
przepraszam że tu dawno nic nie napisałam, chociaż zawsze przeglądam co Wy piszecie 😉
moja Majka wczoraj wieczorem wymyśliła sobie nową zabawę, przeszkadzał jej mój biustonosz, sciągała mi i biła mnie widelcem po cyckach 😮 dobrze, że swoim plastikowym 😁
jak tam z mową u Waszych maluchów? bo moja to bardzo śpiewać lubi zwłaszcza coś typu ooo, lalala, jejeje (muszę jej stale piosenki na yt puszczać i zakazane reklamy małego głoda ) a mówić to tak sobie, powtarza za mną pojedyńcze słowa, które ją nauczę, ale sama to nawet zdaniami mi coś tłumaczy tylko,że nic z tego nie rozumiem hehe i to mnie bawi najbardziej 😁 albo jak przez telefon z kimś rozmawia 😁 😁

• Mamusie
Iwona może Maja chciała sprawdzić tym widelcem czy silikon wypłynie 😁 😁 😁
a mój ostatnio bardzo ładnie mówi do widzenia czyli "enia" a tak to też po swojemu no i mówi tak,nie

Marta to jest saszetka ,która w środku ma takie 2 szmatki nasączone tym środkiem do ujędrniania i trzymasz 20 min. jest zimne jak chuj i potem wkładasz je do opakowania i chowasz do lodówki do następnego użycia możesz to stosować 2 razy w tyg.i taka saszetka powinna wystarczyć na 2-3 razy może na więcej o ile nie rozerwie ci się ten materiał bo tego żelu jest dość sporo 🙂 I tak jak Gosia piszę 1 saszetka -14zł.

Magda.. a kiedy następne? bo ja bym chciała w takim razie po 3 szt na cyce i brzuch na pewno.. ale teraz nie mam kasy 😠 musze czekać aż mi wpłynie bo jak powiem mojemu to mnie będzie chciał zjeść:P

Mój Matik mówi sporo.. ale dużo się jeszcze kłóci po swojemu 🙂 z tym, że już w tych kłótniach zaczyna używać normalnych słów. potem wpadnę to się rozpiszę co tam już mu jak wychodzi 🙂

A zapomniałam napisać. Dzisiaj jak odprowadziliśmy Kuba do przedszkola to ja poszłam na miasto a Matiś został na godz z nim 😁 🤪 ślicznie się bawił podobno, nie płakał a jak przyszłam to tylko podszedł przytulił się, dał buziaka i poszedł w stronę "szatni" 🙂i jest problem z zasypianiem w południe bo młody nauczył się wychodzić górą z łóżeczka więc jak go wkładam to on w momencie już truchta do mnie..
:P