Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
admin czemu nie mogę zmienić suwaczka? tzn.jak daje link wklej to się nie da?

hejka,
CTRL + V (wklejasz).
Innej metody na wklejanie nie ma - zrobiłem zabezpieczenie, bo jakieś pokemony rżnęły żywcem teksty z moich stron i umieszczały na swoich blogach, przez co miałem duplicate content w Googlach i leciałem na łeb, na szyję 😠

Prozdrowienia 🙂

• Mamusie
admin napisał(a):
magda123 napisał(a):
admin czemu nie mogę zmienić suwaczka? tzn.jak daje link wklej to się nie da?

hejka,
CTRL + V (wklejasz).
Innej metody na wklejanie nie ma - zrobiłem zabezpieczenie, bo jakieś pokemony rżnęły żywcem teksty z moich stron i umieszczały na swoich blogach, przez co miałem duplicate content w Googlach i leciałem na łeb, na szyję 😠

Prozdrowienia 🙂

no to pokemony konkretne.........czemu nas tak rzadko odwiedzasz?

• Mamusie
rozwijam skrzydła 😉
Ciężkie czasy nadchodzą i zająłem się na poważnie Brzuszkiem i Mamusiami - serwery, nowe artykuły, promocja w sieci itp.
Może w najbliższych dniach pojawią się regularne nowe teksty na stronach, które będą dochodziły kilka razy w tygodniu - o to właśnie walczę. No i przez to wszystko czasu bardzo mało na rozrywkę 😞

• Mamusie
Martynka właśnie jest w drodze do Łodzi, bo w naszym cudownym mieście oczywiście nie można zrobić wszystkich kompleksowych, specjalistycznych badań krwi.

Znaleźliśmy w Łodzi jakiegoś profesora od immunologii i badamy ją, ale już na wstępie mówił, że to całkiem normalne, że dzieci w jej wieku tyle chorują. Poza tym ta astma...
Wczoraj skończyła właśnie antybiotyk i niebawem znów do przedszkola po ponad miesięcznej przerwie. Kto wie... może uda jej się pochodzić tym razem dłużej, niż dwa tygodnie 😜

• Mamusie
to tylko z twoją I.pojechała?
No tak kobity nie ma to teraz masz trochę luzu bo za uchem ci małżonka nie truje ,że znów na kompie siedzisz 😁 😁 😁
Martynka jest jeszcze w przedszkolu więc szybko załapie program co ją minął 🙂 dzieci szybko łapią.A na co konkretnie chcecie jej badania zrobić?
A co do astmy to może jej kiedyś minąć 🙂