Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hmm trudna sprawa bo i jedno i drugie jest potrzebne ,sęk w tym czy dacie potem rade spłacić ten kredyt bo jeśli tak to ja bym wzięła auto o ile jest w dobrym stanie i nie wymaga dużego wkładu finansowego i ,żeby nie było potem ,że więcej wkładacie niż jeździcie wiesz o co chodzi?

• Mamusie
magda123 napisał(a):
hmm trudna sprawa bo i jedno i drugie jest potrzebne ,sęk w tym czy dacie potem rade spłacić ten kredyt bo jeśli tak to ja bym wzięła auto o ile jest w dobrym stanie i nie wymaga dużego wkładu finansowego i ,żeby nie było potem ,że więcej wkładacie niż jeździcie wiesz o co chodzi?
no własnie tez sie tego boje nosz kurde no nie wiem 😞

Gosiu kochana - jak Ci Magda odpowie to Ci tak skomplikuje że hej!
ryzyk kwizyk i macie autko i mieszkanie z rocznym opóźnieniem albo bez ryzyka macie mieszkanie i za rok rozwali się Wam obecny samochód 😁 😁
nie no.. żart !
sami musicie sprawę przemyśleć bo fakt faktem tylko Wy wiecie jak stoicie finansowo 🙂

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Gocha - ja bym się zdecydowała 🙂 ale ja młoda, głupia.. nic o życiu nie wiem, nie znam się, nie orientuję, itd :P
na auto?

no na auto. za rok jak byś chciała wymieniać to się już może nie trafić okazja.. Tym bardziej jeśli sprzedający pewny.. wiesz sama jak dzisiaj szmuglują na samochodach.. takie okazje należy wykorzystywać. Przynajmniej moim zdaniem. a jak nie zaryzykujesz to za przeproszeniem chuja się w życiu dorobisz:P

gosia2301 napisał(a):
kurde to auto co spłacamy mielismy nowe a mieszkania na razie nam zadnego nie proponuja a jak szukam przez neta to ceny z kosmosu 🤢

No a to co spłacacie byście sprzedali??? i wyrównalibyście raty do zera czy jak?

• Mamusie
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Gocha - ja bym się zdecydowała 🙂 ale ja młoda, głupia.. nic o życiu nie wiem, nie znam się, nie orientuję, itd :P
na auto?

no na auto. za rok jak byś chciała wymieniać to się już może nie trafić okazja.. Tym bardziej jeśli sprzedający pewny.. wiesz sama jak dzisiaj szmuglują na samochodach.. takie okazje należy wykorzystywać. Przynajmniej moim zdaniem. a jak nie zaryzykujesz to za przeproszeniem chuja się w życiu dorobisz:P
no masz racje 🤨

• Mamusie
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
kurde to auto co spłacamy mielismy nowe a mieszkania na razie nam zadnego nie proponuja a jak szukam przez neta to ceny z kosmosu 🤢

No a to co spłacacie byście sprzedali??? i wyrównalibyście raty do zera czy jak?
nie oddali bysmy je bo ono jest w leasingu i kasy nie oddadza niestety 🤔

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

nie oddali bysmy je bo ono jest w leasingu i kasy nie oddadza niestety 🤔

tego leasingu to akurat nie rozumiem... no ale przynajmniej te raty by Wam odpadły 🙂

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
ładny ten "hujdaj" 😁 google mi pokazało:P

nie wiem.. ale ja np. dałabym wszystko za takiego rodzinnego vana 🙂
no własnie ten peugot to van 🙂ale modelu za huja ci nie podam bo nie wiem

to i tak lepszy van 😁