Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
to co robią ci lekarze,że nie odbierają?

kurde młody zasnął mi o 9 na moim łóżku i mam nie pościelane ☺️ ani sprzątnięte aż wstyd

pija kawe ze stareymi babami takich to tam najwiecej na recepcji
pociesze cie ja tez mam balagan i nie poscielone lozko i daje reke uciac ze dzis nie posprzatam
pojde sie ubrac i spadam na plaze z mlodzikiem

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Madziu - wypędziliście już choróbsko 🙂 "odp. gdzie do zoo"....w zoo jeszcze nie byliśmy....ale wybieramy się do warszawskiego zoo.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu....Prevenar 4 dawka i na razie ostatnia (kolejne szczepienia w wieku 5 lat)....tak sobie wczoraj pomyślałam jakie te szczepionki są strasznie drogie i ile już kosztowały - Nadia miała już 4 dawki Prevenar x 270 zł i 4 dawki Pentaxim x 120-150 zł .... 🥴
Nadia waży 11kg i 450g i mierzy 82cm i jest dokładnie na środkowej (50) linii w siatkach centylowych dla dziewczynek co do swojego wieku 🙂

🙂
co u Was laski? 🙂 my chorujemy... ale w końcu udało się nam wyspać 😁 spalismy do 5.50 🤪 🤪
z tylko 1 pobudką na smoka 😜

i po 3 dniach upałów znowu deszcz...

Obydwaj kaszlą i katarzą od piątku .. Kuba do wczoraj trochę lepiej ale Matik kiepsko wyglądał więc go wzięłam do lekarza i stwierdziła, że to początki zapalenia oskrzeli.. ale w to nie wierzę:P raczej koniec bo ja przeciez od pt go leczę i wiem jak kaszlał przedtem jak teraz:P Ale nie mogłam jej powiedzieć co mu podawałam bo by na mnie nakrzyczała:P Mam nadzieję, że w końcu się wykurujemy 🙂

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Obydwaj kaszlą i katarzą od piątku .. Kuba do wczoraj trochę lepiej ale Matik kiepsko wyglądał więc go wzięłam do lekarza i stwierdziła, że to początki zapalenia oskrzeli.. ale w to nie wierzę:P raczej koniec bo ja przeciez od pt go leczę i wiem jak kaszlał przedtem jak teraz:P Ale nie mogłam jej powiedzieć co mu podawałam bo by na mnie nakrzyczała:P Mam nadzieję, że w końcu się wykurujemy 🙂

trzeba patrzec z dystansem na lekarzy
a nie wiem czy wam mowilam mlody nie mial dusznosci juz od grudnia mamy juz prawie lipiec mysle ze astme zarzegnalismy na dobre 🙂 🙂 🙂 🙂

Iza to dobrze 🙂 oby nie wróciła!!

Magda ja tam wolałam się nie wdawać w żadne kłótnie z babką bo pewnie też bym broniła swoich racji :P grunt, że przechodzi 🙂

jak przypomnę sobie hasła do image to Wam wrzucę fotencję naszej małej Dorci 🙂 hehe 2,5 kg dzieciaka 😁

:P
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/zdjcie0342r.jpg/][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/8329/zdjcie0342r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]