Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
my

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂 fajnie,że macie udane wakacje...u mnie ostatnio nie najlepiej.. 😞 ale nie chce o tym mówić 🤨
Maja na szczęście pije już zwykły bebilon, czyli "skaza" minęła ...zajada coraz więcej nowych rzeczy i na szczęście nic ją nie uczula- chociaż to moja pociecha w ostatnim czasie 😉 a apetyt ma,że ho-ho ,pije zagęszczanme kleikiem mleko, tylko coś sobie ubzdurała i nie chce szybkim smokiem ciągnąć, tylko męczy się pół godziny zwykłym...ech, zawsze coś wymyśli to moje dziecko 😁

• Mamusie
Iwona napisał(a):
cześć dziewczyny 🙂 fajnie,że macie udane wakacje...u mnie ostatnio nie najlepiej.. 😞 ale nie chce o tym mówić 🤨
Maja na szczęście pije już zwykły bebilon, czyli "skaza" minęła ...zajada coraz więcej nowych rzeczy i na szczęście nic ją nie uczula- chociaż to moja pociecha w ostatnim czasie 😉 a apetyt ma,że ho-ho ,pije zagęszczanme kleikiem mleko, tylko coś sobie ubzdurała i nie chce szybkim smokiem ciągnąć, tylko męczy się pół godziny zwykłym...ech, zawsze coś wymyśli to moje dziecko 😁

Iwonko to super, że Majeczka je już smaczne mleczko 🙂 U nas niestety kolejna próba zakończyła się porażką (nie było uczulenia, ale kupka brzydka) 😞 - dlatego mamy skierowanie do poradni alergologicznej, aby zrobić testy - bo tak naprawdę to nie wiadomo co ją uczula (je wszystko makaron, bułki z kruszonką, różne zupki, soczki i deserki - i po tym jej nic nie jest) - lekarka stwierdzi, że może ona po prostu nie akceptuje jakiś innych składników mleka......

• Mamusie
magda123 napisał(a):
ja tam jeździłam jako dziecko i dziś po 20 latach tam pojechałam nawet nie wyobrażasz jak się cieszyłam nie da sie opisać tego 😜 a ja mam blisko tylko 2 godz, drogi a dzieciaki były szczęśliwe

Madziu my z Warszawy mamy kawałek, ale od dziadków tylko 50 km - więc często w weekendy tak na 4 godz. tam jedziemy 🙂