Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja Matika na siłę ułożyłam.. pobeczał i zasnął.. z Kubciem problem bo czeka aż mu skręcą łóżko :P

Magda ale ostatnio coś kombinowałam z galerią bo się wkurwiłam.. i dlatego mówię, że nie wiem czy nie mam zablokowanej..

Strasznie jestem zmęczona od wczoraj 😞 Mój już w pracy.. wrócił o 17.. i okazało się, że dzisiaj ma na 18.00 a nie na 22.00... jeden plus to to, że od 2.00 jak wróci to się jeszcze prześpi.. ale z drugiej str.. nie miał nawet czasu żeby się z chłopcami pobawić 😞

Ja go nieraz namawiałam... że możemy mieć mniej byle on nie musiał tyle robić.. ale jak grochem o ściane 😞
a teściowa spoko.. nic nie mówi więc ja też nie. W sumie dobrze mi, że udaje, że nic się nie stało.. w końcu to nie jej sprawa

e to mi Matik najpóźniej do 20.00 zasypia 🙂 (odpukać:P)
z Kubą dzisiaj przejścia były bo był tak podekscytowany skręcaniem nowego łóżka, że nie chciał iść spać.. no i kłócił się, że chce spać u góry 🥴
Ale chyba odpadł w końcu 🙂

a ja głodna i zmęczona.. ale nie! nie będe już jadła 🙂 ale na ćwiczenie też nie mam sił...

Marta nie gadaj tu na nas tylko trzeba było wpaść na ten świetny pomysł:P
pisz co u Ciebie? Jak Alek? i kiedy zdj nam wrzucisz?:P
bo ja już Nicka Izy nie poznałam, co będzie jak Alka też nie poznam ? 😞 :P:P

• Mamusie
ja do cholery tez ie wiem co sie z wami teraz dzieje wszystkie okje dajecie rade? stresc gosiulka w skrocie co uw as wszystkich prosze bo iwesz jak to ze mna tgeraz niestety ale kocham was i pamietam kazdego dnia ...uwierz ze mi rdo was teslkno straszlliwie
w skrocie Alek jutro laduje prywatnie u pni doktor laryngolog podobno najlepszej w ym miesiecie poniewaz katar mamy prawie 4 miesiac 🤢 🤢 🤢 🤢 miejmy nadzieje ze to tylko alergia... a ogolnie rojbruje wsedzie go pelo dzios parawie zwal;il sobie na glowe zealazko i wogole cudaczy ile sie da ale pewnie wwsze dzidziolki roia to samo wiec wiecie o czym mowa hehe

Marta co ja Ci będę gadać...
jestem tak wyjebana, że w sumie to sama niewiele ogarniam 🙂 to pewne - wszystkie dzieciaki dają ostro popalić 🙂
w sumie to rzadko nam się ostatnio zdarza trafić na siebie żeby na spokojnie pogadać...