Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moja dzisiaj miala szalona noc, co chwile sie budzila i w koncu wstala po 6 😮 a teraz lezy w bujaczku oglada rece i z namietnoscia wyrzuca zabawki ktore jej podaje 🤪

joannawisn napisał(a):
dajcie pomysł na szybki obiad plissssssssss 😉co gotujecie??? 😎

asia ja ak nie chce mi sie gotowac to robie to - cukinia z makaronem
kilka mlodych cukini w paseczki kroimy i do garka, nalewamy troche wody zeby sie nie przypalila, dodajemy soli i dusimy, jak cukinia zmieknie dodajemy kilka rprzecisnietych przez praske zabkow czosnku. na koniec zageszczamy smietana i doprawiamy do smaku jak kto lubi ja daje papryke chili albo pieprz cayenne. i to jem z makaronem 🙂 mozna tez zamiast cukini dac szpinak

teraz tu sie przenieslismy szkoda tam nie bylo zle my na nogach olik gada sobie konrad bawi sie laptopem swoim co u was

my w ostatnim czasie caly dzien na podworku wolgole laptopa nie odpalam szkoda mi takiej pogody

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
i znowu pierwsza
dziś Anastazja wstała o 6 rano 🤢 jak dla mnie stanowczo za wcześnie 🙃
to przymiarki przed zlobkiem heh

niech mi lepiej nie robi takich terapii szokowych 😁
Bo wiesz kochana ja to wychodzę ciut z założenia, że z dzieckiem to jak z tym powiedzeniem "nie chwal dnia przed zachodem słońca" heh. Ileż to razy się przejechałam jak chwaliłam swoje dzieci, że zdrowe, że ładnie jedzą, że śpią... I zaraz dostawałam kubeł zimnej wody 😜

Kamila to moja identycznie się zachowuje jak Twoja 🙂 też lubi trzymać ręce na kolanach i udach i się tam wszędzie drapać (ma całe nogi podrapane) mimo tego, że obcinam jej pazury, to ma wszędzie strupy. A za stopę złapała się tylko raz przypadkiem na może 2sekundy haha 🙂 jak leży na brzuchu to się odpycha nogami, ale za bardzo nie wie o co chodzi 😁 na brzuch przewróciła się sama tylko 2 razy 🙂 leń śmierdzący, bo leżała na brzuchu i mój ją przewrócił na plecy a ona z powrotem na brzuch.

Obudziła nas o 4 rano na jedzenie zjadła 120ml i po 4h zjadła tylko 40ml 🤪 także super.. kupczaka zrobiła mi na rękę 😁 😁 😁 takiego luźnego żółtego, bo pierdziała i myślałam, że jej pomasuję tyłek to jej szybciej pójdzie, podotykałam kilka razy pośladki i poszło.. 😁 😁 😁 ja to mam nierówno pod sufitem.

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
gołąbki z zamrażarki 😉....no ja mam dziś szybki obiad, tylko ziemniaki obrać 😜 ja też już nie mam pomysłów, a jak już coś bym zjadła to mój nie lubiiiiiii 🙃
Muszę sprwadzić swoją zamrażarkę. Może i mi ktoś gołąbki podrzucił hehe 😜

• Mamusie
Moja też jak jest na brzuchu to nogi podkurcza, podtrzymuje się na kolanach i... nie wie co dalej 😜 A co do jedzenia Lagoona to może pogoda ją wykacza jak każdego. Choć moja akurat -ODPUKAĆ- ładnie je
Wczoraj wieczorem ją ważyłam po kolacji i 8 kg stuknęło 🙂

Youmit no bardzo krótkich gir to ona nie ma, ale nie też takich długich hehe 🙂 raczej to tak na zdjęciu wyszło 🙂 w ogóle wyszły takie grube badyle 😆 😁

JUSTYNA napisał(a):
Moja też jak jest na brzuchu to nogi podkurcza, podtrzymuje się na kolanach i... nie wie co dalej 😜 A co do jedzenia Lagoona to może pogoda ją wykacza jak każdego. Choć moja akurat -ODPUKAĆ- ładnie je
Wczoraj wieczorem ją ważyłam po kolacji i 8 kg stuknęło 🙂

Dokładnie moja też tak robi 🙂 taa u mojej 7kg przy takim tempie jedzenia po 400-500ml minie za 2mieś. hahahaha 🙂

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
Honoratka moja codziennie wstaje o 4 rano 🙂

współczuje
ja nie jestem przyzwyczajona do tak wczesnego wstawania
tym bardziej, że wczoraj poszłam spać po 2 🤢 i na pewniaka założyłam że pośpimy do 10 😁

No niestety, czasami od święta pośpi do 6 albo do 7, ale to już luksus 🙃

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

współczuje
tym bardziej, że wczoraj poszłam spać po 2 🤢 i na pewniaka założyłam że pośpimy do 10 😁
a olina wstal o 8 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
(...)marzy mi się większy zbiornik ale teraz szkoda kasy tym bardziej, że jeszcze milion rzeczy do domu potrzeba
to tak jak nam ale to łóżko to stolik i mamy na razie małe akwarium 🙂

Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

współczuje

No niestety, czasami od święta pośpi do 6 albo do 7, ale to już luksus 🙃
Mnie też raczej mało hojnie los takim luksusem obdarza 😠

Moja ma na 100% skoki jest nienormalna!! Płaczliwa, marudliwa, nie chce spać, ma problemy ze spaniem pośpi 10min. i w ryk.. jeść też nie chce, ogólnie jest jakaś przymulona a pogoda nie sprzyja 😞