Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
A co u Femmki? jej mała to pewnie waży już 10kg 😁

na pewno, dlatego Femmka się tu nie pokazuje...nie chce żeby Ci głupio było że masz takiego chudzielca ! 🤪

Odezwała się ta co ma grubasa 😁 😁 😁 świnia 😁

czesc Laski 🙂
sorry za nieobecnosc,,,ale normalnie nie mam czasu nawet cos puscic (nawet nie powiem co ) 😁
mam nadzieje, ze juz zaczne bywac

Ide Koralika mojego zwazyc 😜

ale trwfilyscie ! jakies 9.5kg 🙂

no ja jakos czasu nie mialam,,,najpierw przygotowania do polski i do chrzcin, komp mi sie zawiesza, wiec dalam sobie z nim na spokoj, przesiadlam sie na kompa meza,,, a no i polska 3 tygodnie prawie , potem mialam przeprawy z mala bo mi ja w szyscy w polsce rozbestwili hehhe,,tylko chciala na rece i do lozka,,,walki z nia toczylam,,,,,,,, do tego doszedl jak to wiosna-ogrod, spotkania ze znajomymi itd, itd,,,, o robocie w domu juz nie wspomne ......ech,,,ciezkie ale piekne jest zycie mamy 🙂

Izabela napisał(a):
ale trwfilyscie ! jakies 9.5kg 🙂

no ja jakos czasu nie mialam,,,najpierw przygotowania do polski i do chrzcin, komp mi sie zawiesza, wiec dalam sobie z nim na spokoj, przesiadlam sie na kompa meza,,, a no i polska 3 tygodnie prawie , potem mialam przeprawy z mala bo mi ja w szyscy w polsce rozbestwili hehhe,,tylko chciala na rece i do lozka,,,walki z nia toczylam,,,,,,,, do tego doszedl jak to wiosna-ogrod, spotkania ze znajomymi itd, itd,,,, o robocie w domu juz nie wspomne ......ech,,,ciezkie ale piekne jest zycie mamy 🙂

Klucha jak nic 😘 widzisz zgadłam po ilości fałdek i wcześniejszych zdjęciach 🤪 ona pewnie dużo je co?

• Mamusie
donia napisał(a):
hej
witam kolezanke 🙂

ja dzis w tym urzedzie bylam i wszystko ok, szybko i sprawnie, zajechalam jeszcze do rossmanna, zrealizowalam kupony, troche tego nawiozlam, soczki, deserki, herbatki i zupki 🙂
dzis dalam jabluszko i chyba smakowalo 🙂

ojjj jak ja marzę o zakupach... ehh 😞

kolo177 napisał(a):
No tak pięknie 😞 😞 😞 Femmka wrócila to już zapomniałaś o mnie Blue 😞 😞 😞
super Izuś że jesteś 😉 a Klara śliczna dziewczynka 😉 😘 😘 😘

bylam PIERWSZA ! 😎 😜,,,
I THX;;; Twoja Judytka tez sliczna ,obejrzalam filmiki 🙂 slodka...w ogole wszystkie nasze malenstwa niby inne,ale cos maja podobnego i kazde jest slodkie ,piekne i wyjatkowe

• Mamusie
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
No tak pięknie 😞 😞 😞 Femmka wrócila to już zapomniałaś o mnie Blue 😞 😞 😞
super Izuś że jesteś 😉 a Klara śliczna dziewczynka 😉 😘 😘 😘

bylam PIERWSZA ! 😎 😜,,,
I THX;;; Twoja Judytka tez sliczna ,obejrzalam filmiki 🙂 slodka...w ogole wszystkie nasze malenstwa niby inne,ale cos maja podobnego i kazde jest slodkie ,piekne i wyjatkowe

bo to styczniowe maluszki 😉 to muszą być piękne 😉
dziękuję dziękuję 😉
no fakt byłaś pierwsza więc muszę Ci Blue odstąpić... no cóż życie bywa brutalne 😜 ale to i tak zawsze będzie Mój Pedofilek 😜 no dopóki zdjęcia nie pokaże 😜

ktora z was karmi jeszcze piersia ???? (oprocz mnie)

Klarunia caly czas na cycu,ale daje jej raz dziennie probowac papke z roznych warzywek i na wieczor zjada jabluszko - wszystko gotuje Malej na parze

• Mamusie
Jestem i ja na chwileczkę 🙂
Nusia ale z Was piękne dziewczyny!! Uwielbiam Marylkowe oczęta 😘 A Ty mamuś laseczka, że hoho 🙂
Jestem też pod wrażeniem Femmki Klary 🙂 Ja myślałam, ze moja Tosiulka to duża dziewczynka ale Klara widzę wymiata 🙂 Śliczniuchna jest!! I te rączki... Normalnie tylko Ją zjeść 🙂