Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

anka111 napisał(a):
Mój w sumie nie zwraca już teraz większej uwagi na TV 😜 kiedyś bardziej zaglądał i kukał a teraz telewizor sobie gra a on go olewa czasami tylko chwilkę popatrzy jak jakieś śmieszne dźwięki są 🙂
a jutro idziemy na szczepienie

To fajnie masz 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
Mój w sumie nie zwraca już teraz większej uwagi na TV 😜 kiedyś bardziej zaglądał i kukał a teraz telewizor sobie gra a on go olewa czasami tylko chwilkę popatrzy jak jakieś śmieszne dźwięki są 🙂
a jutro idziemy na szczepienie

To fajnie masz 🙂

No właśnie wiem że fajnie i cieszę się z tego powodu bo większość czasu spędzamy w pokoju gdzie stoi telewizor 😜

moj tez seba lubi ogladac bajki i kacper tez ostatnio sie zainteresowal i oglada.dzisiaj pol dnia spedzil przy automacie patrzac sie jak sie pierze a ja moglam sobie posprzatac w domku teraz chlopcy spia wiec mam troche spokoju 🙂
dostala okresu rano i tak mnie mocno boli brzuch ze juz 2 przecowbólowe wzielam i uda bola krzyz pierwszego dnia zawsze zdycham 😞 😞 😞 🥴

Joanna2236 napisał(a):
moj tez seba lubi ogladac bajki i kacper tez ostatnio sie zainteresowal i oglada.dzisiaj pol dnia spedzil przy automacie patrzac sie jak sie pierze a ja moglam sobie posprzatac w domku teraz chlopcy spia wiec mam troche spokoju 🙂
dostala okresu rano i tak mnie mocno boli brzuch ze juz 2 przecowbólowe wzielam i uda bola krzyz pierwszego dnia zawsze zdycham 😞 😞 😞 🥴

Ja też zawsze zdycham.

anka111 napisał(a):
Dlaczego może mi się nie zgadzać wiek dziecka na suwaczku z wiekiem tym pod zdjęciem?
datę urodzenia wpisałam i tu i tu dobrą ?

Nie wiem, może źle jednak wpisałaś? albo udostępnij widok daty porodu 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
Dlaczego może mi się nie zgadzać wiek dziecka na suwaczku z wiekiem tym pod zdjęciem?
datę urodzenia wpisałam i tu i tu dobrą ?

Nie wiem, może źle jednak wpisałaś? albo udostępnij widok daty porodu 🙂

Udostępniłam i sprawdziłam daty jeszcze raz i dalej to samo... nie wiem trudno się mówi 😁
w każdym bądź razie suwaczek pokazuje dobrze 😜

HONORATKA napisał(a):
u mnie też pierwsze dni okresu są bolesne i to bardzo i też mi mówili że będzie lepiej po porodzie

Ja o swoich pierwszych dniach nie mówie bo wtedy tylko umieram i czuje ze bedzie to już jutro 😞

• Mamusie
byłyśmy 3 godzinki na spacerze i w pewnym momencie taka ulewa kilkuminutowa nas złapała że nie wiedziałam co ze sobą zrobić
wózek nakryłam folią na deszcz (a miałam jej nie brać bo słońce świeciło) i stanęłam pod drzewem bo nie było gdzie 🥴
cała zmokłam dobrze że choć małej to nie ruszyło spała sobie jak gdyby nic się nie działo 🙂

a zdenerwował mnie facet bo stałyśmy pod tym drzewem przy wejściach do budynków mieszkalnych i koleś z parteru widział nas ze mokniemy to jak go poprosiłam czy może otworzyć mi domofonem klatkę to się schował i nie otworzył 😠 ci ludzie to są beznadziejni 😠

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
u mnie też pierwsze dni okresu są bolesne i to bardzo i też mi mówili że będzie lepiej po porodzie

Ja o swoich pierwszych dniach nie mówie bo wtedy tylko umieram i czuje ze bedzie to już jutro 😞

ja mam już 4 dni za sobą i pomału się kończy
na całe szczęście przed wyjazdem mnie złapało

HONORATKA napisał(a):
byłyśmy 3 godzinki na spacerze i w pewnym momencie taka ulewa kilkuminutowa nas złapała że nie wiedziałam co ze sobą zrobić
wózek nakryłam folią na deszcz (a miałam jej nie brać bo słońce świeciło) i stanęłam pod drzewem bo nie było gdzie 🥴
cała zmokłam dobrze że choć małej to nie ruszyło spała sobie jak gdyby nic się nie działo 🙂

a zdenerwował mnie facet bo stałyśmy pod tym drzewem przy wejściach do budynków mieszkalnych i koleś z parteru widział nas ze mokniemy to jak go poprosiłam czy może otworzyć mi domofonem klatkę to się schował i nie otworzył 😠 ci ludzie to są beznadziejni 😠

Daj spokój, to chyba mówisz o tej ulewie co przeszła przez pomorskie 🤪 bo u mnie to samo tak lunęło, że lepiej nie mówić.

HONORATKA napisał(a):

Chamstwo w biały dzień normalnie

• Mamusie
U nas pogoda taka w miarę słoneczko zaczęło się właśnie przebijać przez chmury, ubieram Darka i Robert zabiera go na podwórko, a ja się biorę za sprzątanie bo taki bałagan w całym domu, że kroku nie da się zrobić nie potykając się o rzeczy a naczyń w kranie jest tylko jak by co najmniej armia jadła obiad 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

Daj spokój, to chyba mówisz o tej ulewie co przeszła przez pomorskie 🤪 bo u mnie to samo tak lunęło, że lepiej nie mówić.

ojej woda to sie na jezdni nie mieściła