Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

HONORATKA napisał(a):
haha ja często jem wieczorem a nawet w nocy jak się przebudzę to chyba moje największe grzeszki 😜

Ja też jem na noc 🙂 ale ja tak całe życie jem 🙂 widocznie jeszcze moja przemiana materii jakoś sobie z tym daje radę 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ile razy przed 22 jak jeszcze mieszkałam u siebie w domu to z rodzinką sobie zamawialiśmy żarcie z pizzerii buahaha 🙂 np. obiad czy kebaba 🤪 i jadłam o 22 tyle żarła 🙂 i nigdy nie ważyłam 60kg przy takim jedzeniu. I przyszła sobie ciąża.. 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 i ważę jak wieprz 🙂

SmoczaMama napisał(a):
Blue napisał(a):
Pewnie jutro z rana będę tutaj pierwsza, bo dziecko mi nie podaruje o godz., 6 rano pobudki.

Kochana pomyliłaś się my nie śpimy od 5.00

Osz Ty 😁 🤪

Ale wy macie fajnie no 🙂 moja by się do żłobka nie nadawała by się zaryczała na śmierć na widok obcych osób 🙂 że też trafiło mi się dziecko, które się wszystkiego boi 🤪 jak ktoś do niej nie podchodzi to nie płacze, gorzej gdy zaczyna na nią patrzeć dłuższy okres czasu,.

• Mamusie
Justa napisał(a):
Ale mi smaka zrobiłyście wczorajszymi jedzonkami 🙂 teraz to bym takiego gofra zjadła, no może dwa 😉
Miłosz mi dziś super przespał całą noc, zjadł o 5:30 i tak mi zasnął, że nie mogłam go obudzić 🤪 a tu trzeba było wstawać 😞bidulek

ja też się zastanawiam jak Anastazja będzie wstawać o 6rano
ale myślę że na śpiocha będziemy ją ubierać wsadzać w fotelik samochodowy i zawozić do żłobka

W łazience mam chyba 100kg prania 🤪 i mam tylko 1 suszarkę 🤪 muszę kupić 2, bo tak to już nie idzie. A pogoda znowu jest zmienna znowu świeci słońce jak wystawię pranie to pewnie znowu zacznie padać 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Ale wy macie fajnie no 🙂 moja by się do żłobka nie nadawała by się zaryczała na śmierć na widok obcych osób 🙂 że też trafiło mi się dziecko, które się wszystkiego boi 🤪 jak ktoś do niej nie podchodzi to nie płacze, gorzej gdy zaczyna na nią patrzeć dłuższy okres czasu,.

moja za to do wszystkich się cieszy
może to i lepiej bo zadręczałabym się tym, że płacze na widok pań ze żłobka

HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):
Ale mi smaka zrobiłyście wczorajszymi jedzonkami 🙂 teraz to bym takiego gofra zjadła, no może dwa 😉
Miłosz mi dziś super przespał całą noc, zjadł o 5:30 i tak mi zasnął, że nie mogłam go obudzić 🤪 a tu trzeba było wstawać 😞bidulek

ale myślę że na śpiocha będziemy ją ubierać wsadzać w fotelik samochodowy i zawozić do żłobka

Moja ma po mnie, że jak się obudzi to już nie chce spać także często od 6 już nie śpi po kilka godz. ale jak ją zapnę w wózku to już nie ma jak lecieć na bok to idzie spać 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
W łazience mam chyba 100kg prania 🤪 i mam tylko 1 suszarkę 🤪 muszę kupić 2, bo tak to już nie idzie. A pogoda znowu jest zmienna znowu świeci słońce jak wystawię pranie to pewnie znowu zacznie padać 😉

u mnie tak samo ściągnęłam teraz rzeczy Anastazji i już męczę kolejne
a chmurzyska nadciągnęły i nie wiem co z tego będzie

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

moja za to do wszystkich się cieszy
może to i lepiej bo zadręczałabym się tym, że płacze na widok pań ze żłobka

To na pewno, wiesz, że nie będzie histeryzować 🙂 bo raczej by nie dały rady sobie z dzieckiem, które się zanosi od płaczu, moja tak potrafi płakać, że oddechu nie może złapać, jak byłam kiedyś właśnie u lekarza to było mi jej strasznie żal, bo oddychać nie mogła.

HONORATKA napisał(a):
no i jeszcze na koniec dodam że Asia wsiadła mi na ambicję z tym jedzeniem wieczornym 😁
tyko jak to zrobić z niejedzeniem kolacji gdy obiad o 17 🤢

Pić wodę 🤪

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):

Albo Ci się przestawi. Przeważnie Miłosz tak wstaje koło 6, daję mu cycka i już nie śpi 🙂 po weekendzie ma trochę kiepski poniedziałek ale potem już jest oki 🙂 no chyba, że wstanie 5:30 to jeszcze drzemie 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
I jak idę z nią do lekarza to ona wyje już od wejścia do samego końca 🤢

Mój się śmieje do lekarki nawet jak ta mu naciska na brzuszek 🤪
I przeważnie suszy ząbki do wszystkich, choć zdarza się, jak ktoś mu się nie spodoba to potrafi się popłakać 😜

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Honoratka nie jedz słodyczy i chipsów to schudniesz 🙂 bo każda słodycz to pusta wielka kaloria.

Ja też jak nie jem słodyczy to chudnę, ale jak tu nie jeść 🙂 mniam uwielbiam 🙂

Ja też chudnę i też mi ciężko to opanować 🤨

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
no i jeszcze na koniec dodam że Asia wsiadła mi na ambicję z tym jedzeniem wieczornym 😁
tyko jak to zrobić z niejedzeniem kolacji gdy obiad o 17 🤢

Pić wodę 🤪
ja nie jem wieczorem tzn po godz 17-tej już nic no czasami sie zdarzy zjeść kanapke a tak to nie 🙂bo ja mam tendencje do tycia i nie cierpie jak mi przybędzie tu i ówdzie 😉 😜dlatego jem dużo owoców i warzyw 🙂szczególnie teraz wcinam śliwki nektarynki jabłka(już te nasze)i w miare jest ok waże 57 kg 🙂