Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Kolo miałam taką czapeczkę dla Anastazji w rozmiarze 56 uwielbiałam ją 😆

yyy jaką? 😜

tą co Judytka ma na sobie na zdjęciu w avatarku

też ją uwielbiam a już mała jest 😞 ale ale dzisiaj najprawdopodobniej będziemy jechać do reserved to może jakąś czapę kupimy 😉

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Anka, źle Ci pokazuje, że Darek ma miesięcy i 1 dzień... może masz złą datę wpisaną?

No właśnie mam dobrą datę i nie wiem dlaczego tak pokazuje ;/ na suwaczku jest dobrze pokazane a daty mam takie same xD

no widzisz.... u mnie dobrze pokazuje... ehh

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Anka, źle Ci pokazuje, że Darek ma miesięcy i 1 dzień... może masz złą datę wpisaną?

No właśnie mam dobrą datę i nie wiem dlaczego tak pokazuje ;/ na suwaczku jest dobrze pokazane a daty mam takie same xD

no widzisz.... u mnie dobrze pokazuje... ehh

no a u mnie źle ale mówi się trudno 😜 niech sobie pokazuje ważne że na suwaczku jest dobra 😜

• Mamusie
Moja gwiazda cofa się chyba do czasów, kiedy była noworodkiem 😮 Tylko wtedy budziła mi się co 1,5 godziny w nocy. Później miałam dobrze, bo potrafiła przespać całą noc i od kilku dni/nocy mamy jakieś jazdy ze spaniem 🤔 Budzi się co chwilka. Nawet jak zaśnie mi na rękach to nie mogę Jej odłożyć, bo się wybudza z płaczem jak tylko pochylę się nad łóżeczkiem 🤢 W ogóle jakaś taka przytulańska się zrobiła 😎 Kuba mi mówił, że jak wracam z pracy i młoda zobaczy, przez okno, że parkuję pod domem to już się cieszy aż piszczy z radości ciągnąć Go do drzwi na przywitanie mamy 🙂 Słodzinka moja 😁

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Wy tu o zakupach... Mi też się marzą tylko cały czas jestem uziemiona z Tosiulką, bo wciąż kaszle bidulka 😞 Dobrze, że jutro kontrola, bo szału idzie dostać 🤔

bidulka mała 😞 oklask na pocieszenie 😉 życzymy szybkiego powrotu do zdrówka 😉

• Mamusie
Moja gwiazda cofa się chyba do czasów, kiedy była noworodkiem 😮 Tylko wtedy budziła mi się co 1,5 godziny w nocy. Później miałam dobrze, bo potrafiła przespać całą noc i od kilku dni/nocy mamy jakieś jazdy ze spaniem 🤔 Budzi się co chwilka. Nawet jak zaśnie mi na rękach to nie mogę Jej odłożyć, bo się wybudza z płaczem jak tylko pochylę się nad łóżeczkiem 🤢 W ogóle jakaś taka przytulańska się zrobiła 😎 Kuba mi mówił, że jak wracam z pracy i młoda zobaczy, przez okno, że parkuję pod domem to już się cieszy aż piszczy z radości ciągnąć Go do drzwi na przywitanie mamy 🙂 Słodzinka moja 😁

tęskni Maleńka 😉 a może właśnie przez to że pracujesz to Jej Ciebie brakuje i dlatego się co chwilkę budzi by być ciągle przy Tobie i przy cycusiu...?

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Wy tu o zakupach... Mi też się marzą tylko cały czas jestem uziemiona z Tosiulką, bo wciąż kaszle bidulka 😞 Dobrze, że jutro kontrola, bo szału idzie dostać 🤔

Dziękuję 😘
Joanna2236 napisał(a):
ale widac poprawe czy nadal jeszcze kaszle?

No właśnie cały czas kaszel jest okropny 😞 Poprawa jest jedynie taka, ze kaszle troszkę rzadziej. I do tego wciąż ma katar(też jakby troszkę mniej ale wciąż jest). Dziś ostatni dzień przyjmujemy antybiotyk, boję się, ze jutro dostaniemy kolejną dawkę 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):

Dziękuję 😘
Joanna2236 napisał(a):
ale widac poprawe czy nadal jeszcze kaszle?

No właśnie cały czas kaszel jest okropny 😞 Poprawa jest jedynie taka, ze kaszle troszkę rzadziej. I do tego wciąż ma katar(też jakby troszkę mniej ale wciąż jest). Dziś ostatni dzień przyjmujemy antybiotyk, boję się, ze jutro dostaniemy kolejną dawkę 😞

Bidna Maleńka 😘

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
tęskni Maleńka 😉 a może właśnie przez to że pracujesz to Jej Ciebie brakuje i dlatego się co chwilkę budzi by być ciągle przy Tobie i przy cycusiu...?

Na to wygląda... Ehhh... Szkoda, że nie mogę zostać z dziećmi w domu 😞

nooo 😞 współczuje... ja sobie nie wyobrazam ze byłabym w pracy tyle godzin bez Dysiaka