Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a wczoraj na szmatach kupiłam Małej taką czapeczkę http://allegro.pl/czapka-i-rekawiczki-roz-w-paski-hm-62-44-i1822702949.html za 3 zł bo była poplamiona i sobie pomyślałam że jak nie zejdą plamki to będzie miała na sanki koło domu bo cieplutka ale dzisiaj wyprałam i po plamkach ani śladu 😉

• Mamusie
Ale Wy to zołzy jesteście. Jak tu siedzę to nie ma nikogo a jak wczoraj poszłam spać o 10-tej to 20 stron do nadrobienia 😠
Tak w ogóle to dzień dobry 🙂
Moja Majka dziś płacze jak wczoraj. Qrcze zatłukę ją. Zaraz niania przyjdzie to niech się meczy hehe 🙃

kolo177 napisał(a):
dziewczyny, Wasze Maluchy tez mają taki twarde pazurki u stóp?

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Ale Wy to zołzy jesteście. Jak tu siedzę to nie ma nikogo a jak wczoraj poszłam spać o 10-tej to 20 stron do nadrobienia 😠
Tak w ogóle to dzień dobry 🙂
Moja Majka dziś płacze jak wczoraj. Qrcze zatłukę ją. Zaraz niania przyjdzie to niech się meczy hehe 🙃

Nie martw się mam tak samo, jak ja jestem to piszę sama ze sobą a jak tylko gdzieś wyjdę to pełno stron mam później do nadrabiania 😜

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Oh będę ciotką nie mogę się doczekać 🙂

hehe też bym chciała 😜
ja będę ciotką w marcu 🙂 Moja siostra cioteczna niedawno zaciążyła 🙂

ja cały czas bratu marudze że Dyśce przydałoby się kuzynostwo ale jakoś nie bierze tego do siebie 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

hehe też bym chciała 😜

ja cały czas bratu marudze że Dyśce przydałoby się kuzynostwo ale jakoś nie bierze tego do siebie 😜

Moi bracia tez tego do siebie nie biorą a już stare konie z nich 26 i 28lat a żaden się nie garnie do dzieci 😞

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

hehe też bym chciała 😜

Moi bracia tez tego do siebie nie biorą a już stare konie z nich 26 i 28lat a żaden się nie garnie do dzieci 😞

a mój brat 23 latka a ja 20 😉
ale mam takie kuzynostwo po około 30 lat i żadne dzieci nie ma... i Adama rodzeństwo też bracia po 30 lat z groszem i nikt nie ma dzieci tylko młodsza siostra jego ma córeczkę o rok starszą od Dysi 😜
i szczerze powiem że mi się tak już na fest zachciało dzieci na chrzcie Oliwki 1 kwietnia a jakoś 7 kwietnia zaciążyłam hahaha :p bo 1 kwietnia miałam wziąć pierwszą tabletkę po 7 dniowej przerwie i zdecydowaliśmy z Adamem że nie będę przez miesiąc brała tabletek albo dłużej żeby organizm odpoczął i od razu zaszłam 😜 Bardzo tego chciałam 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

hehe też bym chciała 😜

a mój brat 23 latka a ja 20 😉
ale mam takie kuzynostwo po około 30 lat i żadne dzieci nie ma... i Adama rodzeństwo też bracia po 30 lat z groszem i nikt nie ma dzieci tylko młodsza siostra jego ma córeczkę o rok starszą od Dysi 😜
i szczerze powiem że mi się tak już na fest zachciało dzieci na chrzcie Oliwki 1 kwietnia a jakoś 7 kwietnia zaciążyłam hahaha :p bo 1 kwietnia miałam wziąć pierwszą tabletkę po 7 dniowej przerwie i zdecydowaliśmy z Adamem że nie będę przez miesiąc brała tabletek albo dłużej żeby organizm odpoczął i od razu zaszłam 😜 Bardzo tego chciałam 😉

U nas podobnie Adamowi się dziecka zachciało jak byliśmy z prezentem dla mojego chrześniaka, potem byliśmy u kolegi bo mu syn się urodził i już Adam na maxa był podjarany i mnie molestował co noc 🙂 I wkońcu zaciążyłam, jak się dowiedziałam że w ciąży jestem to ja płakałam a ten głupek się cieszył jak małe dziecko z nowej zabawki 🙂

• Mamusie
czesc mamusie...

dzis weszlam z ciekawosci na galeriusa patrze a tam juz nic nie ma nie bywam z wami i nie wiem co i jak

olinek jest bardzo grzecznym chlopcem jestesmy nadal na cycusiu ma trzy zabki 😁 od pazdziernika ciag dalszy rehabilitacji zaczal samodzielnie siedziec ladnie bawi sie z braciszkiem i bardzo sie kochaja 😁

a co u was ??

• Mamusie

• Mamusie
Patrycja napisał(a):
to tylko kilka fotek z ostatnich dni oj rosna rosna i coraz bardziej zajmuja sie soba 😁

ale musze pochwalic wesy synka bo widzialam fotki jak sam juz staje ekstra moj starszy syn majac 8 miesiecy tez wstawal a olik jeszcze duzo czasu za nim to zrobi...

ojjj to moja Dyśka wstaje też już od dawna i dosłownie przy wszystkim hehe łobuziara mała... chce być niezależna 🤪