Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
sto lat dla Marylki

Sto lat dla naszej Dziewczynki 🙂[color=purple][/color]
a jutro twój model 🙂oklask

a twój pojutrze 🙂oklask

😘 😘 😘

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
kurcze a my jak byłam w ciąży słuchaliśmy cały czas normalnie swojej muzyki i po narodzinach Dysi też i Ona uwielbia taką muzyczkę a takie dla dzieci jakoś Jej nie kręcą...

Bo pamięta 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kurcze a my jak byłam w ciąży słuchaliśmy cały czas normalnie swojej muzyki i po narodzinach Dysi też i Ona uwielbia taką muzyczkę a takie dla dzieci jakoś Jej nie kręcą...

Bo pamięta 🤪

no, w ogóle się nie interesuje muzyką dla dzieci...
bo ona już jest duża 😁

• Mamusie
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Bo pamięta 🤪

no, w ogóle się nie interesuje muzyką dla dzieci...
bo ona już jest duża 😁

hehe chce być dorosła 😜

czytalam dzisiaj, ze dzieciaki kolo 8 miesiaca sie budza czescie w nocy bo ich mozgi sa nastawiane na poznawanie i sen ich "nudzi" 🤪 i to samo z jedzeniem, ucza sie ze moga decydowac i dlatego nie beda jadly co im daje mamusia a za godzine wciagna wszystko co im da mamusia 🤪 zaczyna sie... 😜

• Mamusie
hej

u nas rosół jest prawie co sobote, to chyba rodzinne bo mój tata tez co tydzien gotuje 🙂

moj tata nauczyl mnie wlasciwe gotowac smaczny rosól, a dodaje do niego : mięso z kury i wołowe (wtedy jest smaczniejszy), marchew, pietruszka, seler, liscie pora i selera, poza tym lisc kaputy, sebula przypalona z łupinką - wtedy rosół ma fajny złoty kolor, a no i jeszcze lisc laurowy, ziele angielskie, kostka rosołowa, na koniec natka pietruszki, aha i dodaje jeszcze 1-2 grzybki suszone 🙂

rosół jest zajebisty 😉

• Mamusie
Blue rosół miałam na egzaminie zawodowym wiec pamiętam jak do dziś jak robić. Tez dzisiaj robie 🙂

Mięso z kurczaka, ziele angielskie, liść laurowy, marchew, pietruszka, por seler, przypalana cebulka w łupince (złoty kolor rosołu) sól odrobina cukru, wszystko do garnuszka gotować na małym ogniu ok 2 godzinki potem dodajesz tylko maggi i wszystko 🙂 jak chcesz to tez makaron ale musisz go ugotować oddzielnie 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
czytalam dzisiaj, ze dzieciaki kolo 8 miesiaca sie budza czescie w nocy bo ich mozgi sa nastawiane na poznawanie i sen ich "nudzi" 🤪 i to samo z jedzeniem, ucza sie ze moga decydowac i dlatego nie beda jadly co im daje mamusia a za godzine wciagna wszystko co im da mamusia 🤪 zaczyna sie... 😜

Mój dziś wstał o 3.00 i za cholerę nie chciał iść spać, udało się po 4 dopiero

• Mamusie
Sto lat dla Marylki no i Mai, bo kończy dziś staruszka 9 m-cy 🤪 😘
a ja dziś leczo zrobiłam 🙂 a zupy też robię gęstsze 🙃 nawet mój rosół i pomidorowa wygrywają z zupami teściowej 🙃 ha
ja czekam na spodnie dla Mai od zeszłej niedzieli...jutro będzie 10 dni 😠 a też dałam na priorytet. Jak jutro nie przyjdzie to się wkurzę...

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Sto lat dla Marylki no i Mai, bo kończy dziś staruszka 9 m-cy 🤪 😘
a ja dziś leczo zrobiłam 🙂 a zupy też robię gęstsze 🙃 nawet mój rosół i pomidorowa wygrywają z zupami teściowej 🙃 ha
ja czekam na spodnie dla Mai od zeszłej niedzieli...jutro będzie 10 dni 😠 a też dałam na priorytet. Jak jutro nie przyjdzie to się wkurzę...

Ojjj to będą dwie matki wkurzone 😜 🤪a to już strach