Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Anastazja dziś znowu zaczła gorączkować
zauważyliśmy godzinę temu że zrobiła sie marudna - co jej się już prawie nie zdarza
mierzymy jej temp a tam 38 😞
i żadnych inncy objawów
wyrzyna jej sie pierwszy ząbek więc może to od niego ale tak czy inaczej chyba jutro do żłobka nie pójdzie

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia napisał(a):
Blue co do tych paputków to ja zamawiam te większe moja też ma stope 11cm więc biore te większe 🙂a jaki kolor wzięłaś ?i z kwiatkiem czy z kotkiem? 🤪

Z kotkiem ☺️ bo uwielbiam koty i mój też był za kotem jak tylko te paputki zobaczył to od razu powiedział, że mam brać kota hehe! A Ty??

http://allegro.pl/bobaj-skorzane-buciki-niemowlece-paputki-6-12mcy-i1819057929.html

Od tego sprzedawcy kupiłam, bo nie pamiętam czy podawałam link. Tylko i tak u mnie z pocztą jest na bakier to dostanę pewnie list dopiero w następnym tyg. listonosz chodzi raz na 1-2tyg. 😮

• Mamusie
Darek wieczorem zasypia sam w swoim łóżeczku i tak było zawsze ale pamiętacie jak pisałam, że w dzień nie chce tak zasypiać ale zmobilizowaliśmy się z Robertem ( głównie po tym jak zobaczyliśmy akrobacje i kombinacje Mlodego podczas ucieczki z wózka ) i teraz w dzień Darek też zasypia sam w łóżeczku wystarczy położyć go dać dydusia przykryć kocykiem czasami pogłaskać chwilkę po buzi i zasypia ładnie sam 🙂
A wczoraj Darek próbował wstać przy fotelu jak już mu się udało to puścił się z wielkim uśmiechem na twarzy i upadł waląc głową o panele krzyku było bardzoooo dużo i mamy siniaka na czole 😞 ale na szczęście szybko zapomniał o tym wypadku i po chwili bawił się i śmiał " 🙂

• Mamusie
Aniu w takim razie masz złote dziecko. Bartek w swoim łóżeczku zasypiał do 3 miesiąca, potem niestety refluks się nasilił, zaczęły się bezdechy duszenie się w trakcie płaczu i koniec musiałam go na rękach lub w wózku usypiać. Teraz wojuje z nim już 3tygodnie i nic. 😞 😠

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hej lachonki, ja mam 2 kamizelki dla Laury i pomyka w nich w domu jak raczkuje 🙂 tzn. chroni brzuchol i nery przed wyziębieniem 🙂 a na spacery też miała już zakładane.

Judytka ma jedną kamizelkę taką bawełnianą to często w niej śmigała latem np 😉 ma jeszcze taką polarową z podszyciem bawełnianym to nie miała ani razu na sobie 😜 i taką ciepłą to też miała kilka razy a podwórku 😉 i dzisiaj chyba też się przyda bo zimnica straszna 😞
a najważniejsze żeby w klatkę było ciepło i w nery 😉

• Mamusie
Dzisiaj w nocy Dyśka pobiła samą siebie... poszła spać o 20 wstała o 23, później o 1.40, później o 3,20 i zasnęła dopiero koło 4,40 i obudziła się o 6 i o 7,20 już całkiem wstała... w nocy miałam Jej już dość... w żaden sposób nie chciała zasnąć ani na rękach ani w łóżeczku ani z nami w łóżku... ponad godzinę się z Nią męczyłam a ta albo się śmiała albo ryczała... masakra jakaś... przez tą godzine chyba z 5 razy dawałam Jej cycka żeby się wyciszyła ale nie pomogło....

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hej lachonki, ja mam 2 kamizelki dla Laury i pomyka w nich w domu jak raczkuje 🙂 tzn. chroni brzuchol i nery przed wyziębieniem 🙂 a na spacery też miała już zakładane.

Judytka ma jedną kamizelkę taką bawełnianą to często w niej śmigała latem np 😉 ma jeszcze taką polarową z podszyciem bawełnianym to nie miała ani razu na sobie 😜 i taką ciepłą to też miała kilka razy a podwórku 😉 i dzisiaj chyba też się przyda bo zimnica straszna 😞

Darek ma jedną taką ciepłą podszytą polarem 🙂 i zgadzam się dzisiaj się przyda bo pogoda tragiczna 😞

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Darek ma jedną taką ciepłą podszytą polarem 🙂 i zgadzam się dzisiaj się przyda bo pogoda tragiczna 😞

wiem którą 😜 i na pewno się przyda... 😉 ja nie wiem czy Dyśce nie założe po prostu kurtki zimowej 😜 bo jest tragicznie 😠

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Darek zwariował siedzi na podłodze patrzy się na mnie i histerycznie się śmieje 🤪

hahaha ale to chyba zadna u Niego nowość 😜

Nie wiem on jakiś psychiczny się ostatnio zrobił 🤪
nauczył się wstawać i teraz wszędzie próbuje 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Darek zwariował siedzi na podłodze patrzy się na mnie i histerycznie się śmieje 🤪

ciesz się że nie raczkuje hahaha 😜 chociaż i na dupie potrafi się przemieszczać łobuz mały 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):

ciesz się że nie raczkuje hahaha 😜 chociaż i na dupie potrafi się przemieszczać łobuz mały 😉

no właśnie wiem 😁 trochę dłuuuuugo zajmuje mu przemieszczanie się na tym tyłku ale do celu jakoś dolezie 😁