Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
cześć dziewczyny ale mam doła
okazało się że ten pracodawca u którego się zatrudniłam jest niewypłacalny i właśnie mi zakomunikował że wypłatę otrzymam jak oddamy jakiś projekt gotowy inwestorowi a to nastąpi nie wcześniej niż pod koniec listopada 😠
normalnie jestem załamana
zwolniłam się z budżetówki, zaryzykowałam i zaufałam mu jednocześnie a on mi taki numer wywalił i to jeszcze przed pierwszą wypłatą
wyć się chce

no to faktycznie wywinął kawał ;/ dasz radę Kochana musisz dać radę 😘 nie załamuj się !

Dacie radę z pensji męża? bo jeśli tak to się tak bardzo nie przejmuj, ale i tak kawał świni z tego faceta dobrze wie, że masz dziecko na utrzymaniu 🤢

nie damy samych opłat mamy na 3300 a maż zarabia 2800 🤨
a za co żyć 🤨

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
cześć dziewczyny ale mam doła
okazało się że ten pracodawca u którego się zatrudniłam jest niewypłacalny i właśnie mi zakomunikował że wypłatę otrzymam jak oddamy jakiś projekt gotowy inwestorowi a to nastąpi nie wcześniej niż pod koniec listopada 😠
normalnie jestem załamana
zwolniłam się z budżetówki, zaryzykowałam i zaufałam mu jednocześnie a on mi taki numer wywalił i to jeszcze przed pierwszą wypłatą
wyć się chce

no to faktycznie wywinął kawał ;/ dasz radę Kochana musisz dać radę 😘 nie załamuj się !

Dacie radę z pensji męża? bo jeśli tak to się tak bardzo nie przejmuj, ale i tak kawał świni z tego faceta dobrze wie, że masz dziecko na utrzymaniu 🤢

nie damy samych opłat mamy na 3300 a maż zarabia 2800 🤨
a za co żyć 🤨

ja nie wiem o czym tacy ludzie myślą 🤢 współczuję ci Honorata.
zatrudniają ludzi wiedząc że nie mają kasy na wypłaty...

• Mamusie
Sonia śliczna dziewczyneczka 🙂 lubi sukieneczki jak Maja 😜 matka my nie nadążymy im kupować 😉
Ania a Twój Darek też dorodny hehe, fajnie na zdjęciu z Judytką wygląda 🙂
mojej chyba niedługo wyjdzie górna jedynka bo ma tak ostre dziąslo, że szok. Normalnie czuć zęba tylko pokrytego mięskiem 🙂

• Mamusie
A Sonia to w przeciwieństwie jak wygląda na zdjęciach jest małym diabełkiem 😠dzisiaj dala mi tak popalić że plakać mi sie chciało 😞achhh mam nadzieje że jej to minie 🙂
A w gondoli nie jeżdzi tylko czasem ją tak koło domu sadzam jak stoje z boku bo fajnie podnosi sie do góry i stoi na nóżkach 🙃
A to niebieskie to takie siedzonko teściowa mi kupiła jeszcze jest taki stoliczek doczepiany i wszędzie to moge postawić i ona za cholere z tego nie wylezie 😉 😜bardzo bezpieczne to jest 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Sonia śliczna dziewczyneczka 🙂 lubi sukieneczki jak Maja 😜 matka my nie nadążymy im kupować 😉
Ania a Twój Darek też dorodny hehe, fajnie na zdjęciu z Judytką wygląda 🙂
mojej chyba niedługo wyjdzie górna jedynka bo ma tak ostre dziąslo, że szok. Normalnie czuć zęba tylko pokrytego mięskiem 🙂
Nom sukienki uwielbiam a najwięcej ma tych ogrodniczek super są 🙂

Honoratka strasznie Ci współczuję, my akurat dajemy radę z 1 pensji, bo nie mamy takich kosztów "aż" ale jak była zima to prawie non stop żyliśmy na karcie kredytowej, bo ciągle były jakieś masakryczne wydatki. Teraz mam nadzieję, że będzie lepiej. No i karta spłacona jest, to nie jest tak źle.

Moja nadal jeździ w gondoli, bo nie wiem jaką spacerówkę kupić 🙂 ale gondola jest też spacerówką, bo można ustawiać sobie pochylenie itd. no, ale wiadomo duży wózek to nie to samo 🙂

Asia Sonia nie wygląda na te 9kg 🙂 laska jak nic! Wczoraj tak klnęłam na swoją, że sobie nie wyobrażacie też mi się chciało płakać z nerwów, zrobiłam jej mleko, a ona zaczęła wyć, to się uspokoić nie mogła wszędzie jej źle było, rzucała mi się na rękach, no w szał wpadła, bo mleko miała pić, na sam widok butli darła się wniebogłosy, mi już nerwów nie starczało 😠 takich dni nienawidzę i mam same negatywne myśli o niej. I wiecie jak wyglądała jej kolacja? z tego mleka zrobiłam kaszkę zaczęła pluć jak głupia, wzięłam słoik jabłek też źle! dalej histeria i w między czasie mój przyniósł mi jedzenie z grilla bo wieczorem robiliśmy no i jak to zobaczyła, że chcę jej dać jabłko lub kaszkę a sama jem mięso i chleb to się rozpłakała na dobre i jak zwykle zaczęła rzucać to dałam jej kawałek chleba z grilla takiego wysuszonego. No i zadowolona jadła nie pozwoliła sobie wziąć no i jadła chleb na przemian z łyżkami jabłka. Zjadła cały słoik i ten chleb co jej dałam. Nienormalne dziecko.