Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
u nas znów piękniaście na dworze, u Was chyba też bo takie pustki 🙂
wiecie jaka ta moja Maja stała się zaczepialska 😮 jak jesteśmy w sklepie, czy w ogóle wśród ludzi to tak zaczepia że masakra i cieszy paszczola. Wczoraj taki chłopiec siedział to krzyczała do niego e e e żeby spojrzał, a potem sobie z nim gadała 😉 dziś to chyba ze 4 baby nad nią skakały, jaka zadowolona była że jest w centrum uwagi 🙃 😎 ona chyba na prawdę będzie jakąś gwiazdą hhehe
też już posprzątałam, obiadek zjedliśmy, ciasto wyjęłam z zamrażarki hehe

wesa mój mail [email protected]

• Mamusie
Justyna kuchnia przepiękna. Też bym taką chciała. Co do pracy to odżyjesz na pewno bo ja też odżyłam i od razu mi lepiej gdy wróciłam pracować a tym samym wyszłam do ludzi.
Blue tą kaszkę ja kupuje w Delimie ale też znajdziesz w Almie

Ja dziś po szkole czuje się padnięta i wypompowana. Wczoraj w pracy nad papierami spędziłam od 12 do 19 myślałam ze tam bzika dostane.
Bartek nie spał prawie całą noc nic nie chce jeść i jeszcze ten katar nam się utrzymuje 😞

Ja nie wiem co wy macie za dzieci 😁 bo moja jest spokojna do momentu aż ktoś jej nie zaczepi, wczoraj znajoma chciała ją zmolestować to ta po kilku min. zaczęła płakać i potem mój musiał ją wziąć na ręce to się uspokoiła. Boi się obcych jak cholera.

Kaszkę szukałam w zwykłych sklepach i sieciach to nie ma 😞 nawet w aptece byłam. Lipa! Alma chyba jest tylko w Sopocie i Gdyni. Buu! Skończę chyba na allegro.

Ja nie wiem co wy macie za dzieci 😁 bo moja jest spokojna do momentu aż ktoś jej nie zaczepi, wczoraj znajoma chciała ją zmolestować to ta po kilku min. zaczęła płakać i potem mój musiał ją wziąć na ręce to się uspokoiła. Boi się obcych jak cholera.

Kaszkę szukałam w zwykłych sklepach i sieciach to nie ma 😞 nawet w aptece byłam. Lipa! Muszę poszukać gdzie jest ta Alma w Gda.

Dziewczyny wy już normalnie podajecie kaszki z glutenem? (do mam butelkowych) ? bo się zastanawiam czy już normalnie mogę jej takie kaszki robić. Dostała już spokojnie z kilkadziesiąt razy żarło zawierające gluten i nie zauważyłam niczego to mogę już normalnie dawać jak się zbliża 10 mieś. ? zresztą już wcześniej nawet robiłam jej pełne porcje, bo nie wiedziałam 😁

HONORATKA napisał(a):
Blue a ty jakiej kaszki szukasz
a co do glutenu to ja małej co kilka dni zamiast kaszki mleczno ryżowej daje mannę 3owoce chyba nestle

Ale pełną porcję? kupiłam "nieopłacalnie" na allegro już tą kaszkę: http://allegro.pl/bobovita-dla-malego-brzuszka-kaszka-7-zboz-krakow-i1836233493.html
Jakbym miała jechać do Gda czy Sopotu na to samo by wyszło. Tylko tam w aukcji mają błąd, bo ta kaszka jest z glutenem 🙂 i na opakowaniu Bobovity mają napisane, że zgodnie z schematem żywienia pełne posiłki dla niemowląt niekarmionych piersią mogą być robione po 9mieś. no to akurat 😁

Wczoraj kupiłam też słoiczek truskawki z jogurtem po 9mieś. ciekawe jak smakują 🙂 i są bardzo kaloryczne, bo 100g ma 80 kalorii lub więcej, nieźle!

donia napisał(a):
w kaszkach mleczno-ryzowych jest gluten? bo nawet nie patrzylam

wiem, ze jak jej podaje zupki z glutenem to ma wysypke na pleckach, mam nadzieje, ze jej to przejdzie bo bedzie przechlapane....

To co kupiłam to nie jest mleczno-ryżowe tylko ryżowe z glutenem, oni mają zły opis 🙂 a w mlecznych też jest jak kupisz coś z zbożem np. mleczna owsianka. Kurcze a podawałaś coś jeszcze gluten w innej postaci? i też ma wysypkę? może na jakiś składnik zupki jest uczulona. Spróbuj go podać w innej formie.

• Mamusie
Hej 🙂
Dziewczyny ale mam stresa od samego rana. Nie mogę przestać myśleć o tym, że to już jutro... do pracy 😲

Wesa czy Ty pracujesz w rossmannie? I jak Ci tam? Ja przed ciążą skaładałam tam aplikację na kierownika sklepu i jak przeszłam 2 rozmowy w momencie gdy mnie zaprosili na tą ostatnią to zrobiłam test i wyszło, że jestem w ciąży. Musiałam odmówić i podziękować. Chyba teraz jak coś mi się nie spodoba u mnie to znów spróbuję. Mój adres [email protected]

Asia napisał(a):
dziewczyny stoją wasze maluchy w lóżeczku trzymając sie szczebelek?macie ochraniacze na łóżeczku czy już zdjęte?
😉 😉 😉
ja wyrzuciłam łóżeczko i wstawiłam kkojec

Lecę do CCC kupić sobie jakieś buty i torebkę 🙂 Do później