Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ja bym chciała pójść do pracy żeby mieć jakiegoś swojego grosza... a nie na utrzymaniu Adama 😠 😠 😠 no ale jak teraz mam 1000zł to nie opłaca mi się do pracy iść bo strace te pieniądze a więcej niż najniższą krajową nie zarobię a jeszcze na opiekunkę trzeba
muszę na razie dać sobie spokój 😞

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kamila1 napisał(a):
Blue moją też uszy swędziały od woskowiny 😉 byliśmy u lekarza tuż przed wyjazdem nad morze bo bałam się że tam ją coś złapie i wolałam sprawdzić, stale się ciągnęła...no ale okazało się to samo co u Ciebie i dostałyśmy krople Cerumex...
u mnie dziś wieje i już nie jest tak słonecznie jak w ostatnie dni, nie wiem co to będzie jak przyjdą takie zimne i deszczowe dni 😠
teraz to cały czas myślę o pracy, co raz bliżej 🤢

No to dobrze, że wszystko jest ok. a Laura nigdy się nie dotyka tylko ucho do ramienia przyciąga.Też mam te krople, ale jakoś skutku nie przyniosły. A ten spray to horror.. ostro się wpryskuje tam do środka duża ilość wlatuje, to trzeba 10sek. masować a potem pozwolić by płyn wypłynął, a dla lepszego efektu wacik włożyć, wczoraj jej zrobiłam to strasznie się jej nie podobało, jedna osoba nie rady tego dziecku zrobić.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Blue moją też uszy swędziały od woskowiny 😉 byliśmy u lekarza tuż przed wyjazdem nad morze bo bałam się że tam ją coś złapie i wolałam sprawdzić, stale się ciągnęła...no ale okazało się to samo co u Ciebie i dostałyśmy krople Cerumex...
u mnie dziś wieje i już nie jest tak słonecznie jak w ostatnie dni, nie wiem co to będzie jak przyjdą takie zimne i deszczowe dni 😠

No to dobrze, że wszystko jest ok. a Laura nigdy się nie dotyka tylko ucho do ramienia przyciąga.Też mam te krople, ale jakoś skutku nie przyniosły. A ten spray to horror.. ostro się wpryskuje tam do środka duża ilość wlatuje, to trzeba 10sek. masować a potem pozwolić by płyn wypłynął, a dla lepszego efektu wacik włożyć, wczoraj jej zrobiłam to strasznie się jej nie podobało, jedna osoba nie rady tego dziecku zrobić.

o kurcze to niefajnie... ja mam rzeźnie jak mam do nosa jej coś zakropić albo wyciągnąć ze środka... a z uchem jeszcze nigdy nic nie było ale podejrzewam że byłoby tak samo...

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):

Kamila a kiedy wracasz do pracy?

W dodatku to co on zapisał, jest dla dzieci powyżej 6roku życia 🤢 a równolegle do tego jest też ten sam spray ale dla dzieci powyżej 3roku życia a zapisał ten większy. Ehh boję się to teraz stosować 🤔 bo te krople Cerumex są przynajmniej dla niemowląt, a to..

• Mamusie
Blue napisał(a):
W dodatku to co on zapisał, jest dla dzieci powyżej 6roku życia 🤢 a równolegle do tego jest też ten sam spray ale dla dzieci powyżej 3roku życia a zapisał ten większy. Ehh boję się to teraz stosować 🤔 bo te krople Cerumex są przynajmniej dla niemowląt, a to..
to tak jak ja dostałam spray do nosa dla marcela powyżej 6 lat ale Laryngolog powiedziała że bierze to na swoją odpowiedzialność 🤪 jak ma pomóc to czemu nie(ja jestem tego zdania 🙂)

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
to tak jak ja dostałam spray do nosa dla marcela powyżej 6 lat ale Laryngolog powiedziała że bierze to na swoją odpowiedzialność 🤪 jak ma pomóc to czemu nie(ja jestem tego zdania 🙂)

Ciekawe czy dla niemowląt nie ma czegoś w sprayu hmm.. no i powiedział, że do roku mam to stosować. A dawkowanie raz na tydzień to wyjdzie gdzieś tylko z kilkanaście razy. To może nie będzie tak źle 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
dla patryka z góry idą zęby i jest taki marudny i wszystko wsadza do buzi i szoruje dziąsła

ja myśle że Judycie też jakieś następne zęby będą szły bo też taka maruda że szok

możliwe że Darkowi też bo normalnie tak marudzi że ja mam dość już 😠

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Kolo dobrze czytałam że się przeprowadzacie??

tak owszem 😜
to tak jak ja 🙂

to Dziewczyny jesteście w trakcie?
my dopiero zaczynamy remonty

my też... znaczy wiele nie ma ale jednak 😉 trzeba odświeżyć 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Kolo dobrze czytałam że się przeprowadzacie??

tak owszem 😜
to tak jak ja 🙂

to Dziewczyny jesteście w trakcie?
my dopiero zaczynamy remonty

my też... znaczy wiele nie ma ale jednak 😉 trzeba odświeżyć 😉
a u nas wszystko od podstaw

Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):
i jak bedziecie stały teraz z mieszkaniami??
Duże małe? ile pokojowe i wogle? jaka cena?? Pytam się bo my chcemy wyprowadzić się na jakoś czas 🙂
MOJE JEST MAŁE 36m2(dwa pokoje, kuchnia, łazienka), mieszkanie odziedziczyłam po babci 🙂

Nie wiem czy takie małe, bo u mnie w mieszkaniu, gdzie mieszkałam od małego było z 42m2 albo 44 a są 3 pokoje, kuchnia i łazienka.. 😁 takie klitki hihi.. więc Twoje Kasiu lepiej się prezentuje. A teraz mieszkam w domu i zdecydowanie za dużo jest miejsca, nie jestem przyzwyczajona.