Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

kolo177 napisał(a):
kupiłam ostatnio 8 bodziaków z krótkim rękawkiem na 12-18mc za 18zł razem z przesyłką 😉 nawet jak będą brzydkie to będą pod coś 😜 bo akurat na wiosnę będą więc pod jakąś bluzeczkę będą ok 😉

Ja mam body nawet 92cm i zawijam rękawy haha 🙂 a te co mam dobre to są od 12-18mieś. więc nie będą za małe z krótkim. . Mam body 86 i długi rękaw i jest dobry, a niedługo będzie za krótki. To wszystko od firmy zależy.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
u nas ogólnie ciężko z jakimiś lepszymi sklepami... nawet h&m nie mamy 😠
my też nie

ja mam jakieś 90km w jedną stronę i 50 w drugą 😜 czyli wrocław albo wałbrzych hahaha
u nas większe miasto to olsztyn ok.80km

uroki mieszkania na zadupiu hahaha 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
u nas ogólnie ciężko z jakimiś lepszymi sklepami... nawet h&m nie mamy 😠
my też nie

ja mam jakieś 90km w jedną stronę i 50 w drugą 😜 czyli wrocław albo wałbrzych hahaha
u nas większe miasto to olsztyn ok.80km

uroki mieszkania na zadupiu hahaha 😜
dokładnie 😁

• Mamusie
wyobraźcie sobie że zamówiłam kozaczki dla Judyty http://allegro.pl/sliczne-kozaczki-dla-dziewczynki-jak-nowe-i1823843978.html
na zdjęciu są śliczne... i zachwalany strasznie ich stan okazuje się do dupy... mają po jednym pomponiku przy każdym a na zdjęciu widać że są dwa i jeszcze są takie sznureczki że na jednym są 4 a na drugim 3... no i gadam z babką przez telefon że taka akcja a ona do mnie że jak wysyłała to miały po dwa pomponiki hahaha a ja zawsze sprawdzam koperte czy są ślady otwierania no i nie było... więc nie możliwe żeby ktoś je otworzył i poniszczył... ale jestem zła

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
wyobraźcie sobie że zamówiłam kozaczki dla Judyty http://allegro.pl/sliczne-kozaczki-dla-dziewczynki-jak-nowe-i1823843978.html
na zdjęciu są śliczne... i zachwalany strasznie ich stan okazuje się do dupy... mają po jednym pomponiku przy każdym a na zdjęciu widać że są dwa i jeszcze są takie sznureczki że na jednym są 4 a na drugim 3... no i gadam z babką przez telefon że taka akcja a ona do mnie że jak wysyłała to miały po dwa pomponiki hahaha a ja zawsze sprawdzam koperte czy są ślady otwierania no i nie było... więc nie możliwe żeby ktoś je otworzył i poniszczył... ale jestem zła
no to lipa 😞

Muszę kupić blokady do szafek i szuflad, bo nie wyrobię, no co chwilę zołza do nich lezie i wyrzuca, zasłoniłam łóżkiem dostęp do komody to próbowała z drugiej strony iść i się uderzała to był ryk.. 😠 ciekawe po kim taka uparta jest. Na szczęście nie będzie to duży wydatek.

• Mamusie
piździawka u nas dziś, pochodziłyśmy 2h ale nie fajnie pcha się wózek pod wiatr...
po obiadku już jesteśmy teraz możemy się pobawić 🙂
Justa do pracy wracam od stycznia, ale ten czas tak leci że ani patrzec a będę wstawać przed 6 🙃 jeszcze trzeba z teściową pogadać czy będzie siedzieć z Mają, bo niby to wiadomo ale nikt nic nie mówi 🙃 ciekawe czy mnie poprosi żebym wróciła na 3/4 etatu...
mam jakąś sklerozę i wyjęłam dziś mięso na lasagne, a przecież mam robić ją jutro 😎 a dziś rosół z wczoraj...

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo ludzie to są świnie, ale Twoja wina też jest, bo się patrzy na ilość komentarzy 😞 zawsze, a ona miała tylko 1.

wiem właśnie... nie spojrzałam 😠 napaliłam się bo mi się spodobały i lipa 😞

Ale nie martw się nie jesteś sama mnie też już kilka razy tak wzięli 😠 i to jest minus zakupów przez neta 😉 wystarczy nie dopowiedzieć albo zrobić zupełnie inne zdjęcie jak kupiłam nową bluzę z inter., sklepu allegro myślałam, że zawału dostanę na jej widok szybko sprzedałam 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo ludzie to są świnie, ale Twoja wina też jest, bo się patrzy na ilość komentarzy 😞 zawsze, a ona miała tylko 1.

wiem właśnie... nie spojrzałam 😠 napaliłam się bo mi się spodobały i lipa 😞

Ale nie martw się nie jesteś sama mnie też już kilka razy tak wzięli 😠 i to jest minus zakupów przez neta 😉 wystarczy nie dopowiedzieć albo zrobić zupełnie inne zdjęcie jak kupiłam nową bluzę z inter., sklepu allegro myślałam, że zawału dostanę na jej widok szybko sprzedałam 😁
😁 😁 😁