Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Aga spóźnione ale najlepsze życzonka imieninowe. Bardzo wspólczuję Twoim przyjaciołom. Zwłaszcza tej biednej dziewczynie! Mam nadzieję, że wszystko szybko się skończy, szybko zapomną, szybko wrócą do normalności. No i całe cierpnie wynagrodzi im wkrótce zdrowy maluszek!

Ja w czwartek od Adama dostałam spóźniony prezent urodzinowy - zestaw do manikiuru hybrydowego. Zaraziłam się tym u koleżanki a teraz mam swoją lampę 🙂 Ale mam radochę ☺️

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia napisał(a):
U nas też atmosfera grobowa 😞Sonia ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki 😞
w czwartek mieliśmy jechać w góry zapłaciłam zaliczke
normalnie aż sie poryczałam 😞co ja teraz zrobie??? 😞

Proponuję przełożyć termin 🙂 na pewno się zgodzą z zaliczką w ręku 🙂 tylko co z urlopem?

Dziewczyny jak będziecie miały chwilę czasu to zmierzcie swoje maluchy 🙂 to się zrobi uaktualnienie tabelki po roku. Laura jest dzisiaj niesamowicie marudna 😞

• Mamusie
Muszę się pochwalić. Bartek chodzi, nieporadnie to nieporadnie ale chodzi 🙂

Adam ma gości, przyjechało do niego dwóch kolegów z czasów szkolnych, wzieli sobie troszkę procentów ja zrobiłam im zagrychę i siedzą w kuchni pija sobie.
Polubiłam ich od wejścia ja dostałam wino i kwiaty 🙂 A Bartkowi przywieźli misia z SMIKIEGO i takie Śpiochy z SMYKA to się nazywają prawdziwi Gentelmeni 🙂 Bartek kocha wujków od początku chodził do nich przytulał sie rozmawiał z jednym bardzo poważnie a nawet dzielił się ciachem co zdarza się bardzo rzadko 😉

• Mamusie
ja nigdy od nikogo(Adama kolegi) nie dostałam kwiatów hahaha ogólnie to niec hahaha no od jednego przeważnie coś dostaję, jak przychodzi z piwem to dla mnie ma zawsze batonika ahahha a później gada że gruba jestem 🤪 to się nazywa gentelman 🤪
też bym chętnie sobie zaszalała... myślę że najbliżej to na urodziny hehe albo jeszcze gorzej na zakończenie ostatniego semestru hahaha

• Mamusie
Udalo mi sie przelożyć wyjazd na następny poniedziałek 🙂
mam nadzieje że Sonia wyzdrowieje do tego czasu 🙂bo narazie to ciężko biedna taka że ciągle przy łozeczku siedzimy bo spać nie moze tak kaszle jejku co ja bym oddała zebym to ja była chora a nie ona.... 😞