Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 🤪 😁 🤪 😁 🤪 😁
LECIMY!!!! 🤪 🙃 😁 🙃 😁 🤪 🙃 😁
Ale się cieszę 🙂
Jedyne na co musimy uważać to basen hehehe Mała nie może się w nim kapać. A poza tym nie ma żadnych przeciwwskazań 🙂
Łaaaa!! Normalnie nie mogę sobie znaleźć miejsca ze szczęścia hehehehe

super 😉 bardzo się cieszę 😉 zazdroszczę normalnie że szok 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂
Promyczku super że lecicie 🙂
a te pączusie i faworki hmmm super 😘ja to nie wiem kiedy wy to wszystko robicie 🥴
przy mojej Soni to oszalec mozna 😠no tak wariujei biega wszędzie Jej pełno 😠nie idzie Jej upilnować 🥴na nic czasu nie mam 😠 😲

• Mamusie
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 🤪 😁 🤪 😁 🤪 😁
LECIMY!!!! 🤪 🙃 😁 🙃 😁 🤪 🙃 😁
Ale się cieszę 🙂
Jedyne na co musimy uważać to basen hehehe Mała nie może się w nim kapać. A poza tym nie ma żadnych przeciwwskazań 🙂
Łaaaa!! Normalnie nie mogę sobie znaleźć miejsca ze szczęścia hehehehe
zazdroszczę 🙂

• Mamusie
Darek całymi dniami chodzi i pierdzi buziom 🤪 tylko tak, że pluje przy tym strasznie i chodzi taki biedny mokry i zaśliniony 🙂 najgorsze jest jak mówię mu żeby dał mi buzi on biegnie z otwartą buzią, a jak się zbliża do mnie żeby dać buziola zaczyna pierdzieć i mnie całą opluwa 🤪 🤪

• Mamusie
Babeczki nie ma czego zazdrościć... Normalnie zaraz szlag mnie trafi 😠 Za jakie grzechy się pytam?? 🥴 Zaraz po tej konsultacji z lekarzem Tosik zaczął mi kichać troszkę a teraz leci Jej z noska 😞 😠 😠 😠 No przecież to już jest meeega przegięcie 😠 I skąd to?? Siedzimy plackiem w domu, grzeje cały czas, my zdrowi... Luuuudzie! Zaraz się pochlastam 😞

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Darek całymi dniami chodzi i pierdzi buziom 🤪 tylko tak, że pluje przy tym strasznie i chodzi taki biedny mokry i zaśliniony 🙂 najgorsze jest jak mówię mu żeby dał mi buzi on biegnie z otwartą buzią, a jak się zbliża do mnie żeby dać buziola zaczyna pierdzieć i mnie całą opluwa 🤪 🤪

Hehehe Milusio 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
hej dziewczyny 🙂
a te pączusie i faworki hmmm super 😘ja to nie wiem kiedy wy to wszystko robicie 🥴
przy mojej Soni to oszalec mozna 😠no tak wariujei biega wszędzie Jej pełno 😠nie idzie Jej upilnować 🥴na nic czasu nie mam 😠 😲

Asiu ja sadzam Tośkę w foteliku do karmienia, daję Jej jakieś miseczki, łyżeczki plastikowe itp. Ona zadowolona, bo też gotuje 🤪 A ja mogę się zająć moim pichceniem hehehe Chociaż wczoraj tak się zapatrzyła w te moje przygotowania, że zasnęła 😁 😁 😁

Asia napisał(a):
hej dziewczyny 🙂

Asiu ja sadzam Tośkę w foteliku do karmienia, daję Jej jakieś miseczki, łyżeczki plastikowe itp. Ona zadowolona, bo też gotuje 🤪 A ja mogę się zająć moim pichceniem hehehe Chociaż wczoraj tak się zapatrzyła w te moje przygotowania, że zasnęła 😁 😁 😁

hehe, dobry sposob:P ja albo sadzam Maryle w kszeselko i daje jej rodzynki. albo mam pudelko roznych herbat i ona po jednej saszetce wyciaga i wyrzuca na podloge, a mine ma przy tym jakby eksperyment w laboratorium przeprowadzala 😁

• Mamusie
dziewczyny jesteście KOCHANE ale Sonia nie usiedzi w krzesełku ani 5 min daje jej wszystko herbaty,plasterki sera żótego,różne wędliny a ona wrzeszczy bo chce wyjść 😠to ja wypuszczam i lata po całym domu jak nakręcona 🤪i broi a to głowe gdzies wsadzi a to coś do buzi znajdzie normalnie wrodzone ADHDwoohoo: 🤪 🤪
a ja nie moge nic zrobić 😠
jeszcze Pani Cypriana(ze szkoły) dzwoniła godz temu że Crian taki rozkojarzony nie potrafi sie skupić brzydko pisze i takie tam 🥴a przecież poświęcamy mu tyle czasu i uwagi ach już nie wiem sama może próbuje zwrócić uwage na siebie(ale on duży jest i raczej nie zazdrosny... 🙂a może jest przemęczony bo ciągle tylko patrz na Sonie...uważaj na Sonie bo upadnie bo sie uderzy itd...
normalnie oszaleje 😞

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asiu mój w krzesełku siedzi tylko jak je, innej możliwości nie ma
Myślę, że Sonia i Miłosz to podobne temperamenty 🙂posyłam oklaska za kilka minut 🙂
Justynka Sonia już nawet nie je w krzesełku tylko lata a ja za Nią 🥴wiem że to nienormalne ale inaczej nie da rady no nie dogadam sie z Nią 😜 😉
Miłosz też taki żywy jest??? 🙂
również oklask 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asiu mój w krzesełku siedzi tylko jak je, innej możliwości nie ma
Myślę, że Sonia i Miłosz to podobne temperamenty 🙂posyłam oklaska za kilka minut 🙂
Justynka Sonia już nawet nie je w krzesełku tylko lata a ja za Nią 🥴wiem że to nienormalne ale inaczej nie da rady no nie dogadam sie z Nią 😜 😉
Miłosz też taki żywy jest??? 🙂
również oklask 🙂

Nio 🙂 🙂
też były cyrki z jedzeniem w krzesełku,ale postawiłam na swoim i obiad je w krzesełku, nie protestuje, bawi się albo ogląda Barneya - jego ulubiona bajka. Nie muszę go niczym zabawiać, ładnie zjada a potem go wyciągam. Asiu on usiedzi sam może z minutę, no chyba ze bajkę ogląda to do 10/15 minut posiedzi ze mną 🙂a tak to wszędzie włazi i ciągle musi być tam gdzie ja, wszystko go ciekawi i nic nie przepuści 😉

To ladne macie urwanie gwizdka. Maryla ma temperament po mamusi (i tatusiu chyba tez) wszystko powoli, spokojnie taki nudny lelun 😜 co nie znaczy, ze nie psoci 😉

• Mamusie
witam
Asiu kiedyś pisałam że moja bawi się sama dobrą godzinę czy nawet więcej
teraz to nawet 5 minut nie ma żeby zajeła się sobą
ma pełno zabawek itp ale ona i tak musi iść wszędzie tm gdzie ja
idę do kuchni ona za mną stanie mi przy nodze i marudzi żeby się nią zająć
idę do łazienki powiesić pranie to samo
wszystkie czynności wykonywane w domu są z Anastazją przyklejoną do nogi
kiedyś rano jak się obudziła zjadła to wkładałam ją do łóżeczka i miałam czas na sprzątanie teraz jak ją tylko tam włożę i wyjdę z pokoju to jest wielki ryk niezadowolenia
o spokojnym zjedzeniu śniadania już nawet nie wspomne

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
witam
Asiu kiedyś pisałam że moja bawi się sama dobrą godzinę czy nawet więcej
teraz to nawet 5 minut nie ma żeby zajeła się sobą
ma pełno zabawek itp ale ona i tak musi iść wszędzie tm gdzie ja
idę do kuchni ona za mną stanie mi przy nodze i marudzi żeby się nią zająć
idę do łazienki powiesić pranie to samo
wszystkie czynności wykonywane w domu są z Anastazją przyklejoną do nogi
kiedyś rano jak się obudziła zjadła to wkładałam ją do łóżeczka i miałam czas na sprzątanie teraz jak ją tylko tam włożę i wyjdę z pokoju to jest wielki ryk niezadowolenia
o spokojnym zjedzeniu śniadania już nawet nie wspomne
u mnie identycznie 🥴 jestem zła jak osa a moj mąż teraz przez telefon mówi(jak mu sie żale)a co ty masz do roboty 😠 😠 😠 😠no chyba mnie dzisiaj cholera weżmie 😠