Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
a ja mam właśnie tobiego i jestem zadowolona...i nie zauważyłam żeby ustawienie do pozycji półleżącej wpływało na mocowanie bazy? sprężyn też nie widziałam, a w szelkach jest taki plus że mają czujnik napięcia pasów, w sumie to czy szelki są wiotkie czy sztywne to po napięciu i tak na jedno wychodzi. No nie wiem hehe ale nas znów namawiano na ten, chociaż sprzedawca porównywal je do romera i recaro więc te 3 mieliśmy na uwadze 🙂

My mamy recaro i też jesteśmy zadowoleni na jakieś 95%

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justa napisał(a):
Kolo ja ze sportów tom tylko pływanie i rower 🙂 nic innego u mnie nie ma sensu, bo trwa to wtedy 1 dzień 😉 😜

wlasnie dlatego pytalam sie kolo czy korzysta z innych sprzetow. bo dla mnie kolejny sprzet bylby tylko wymowka, ze jak go bede miala to na bank zaczne cwiczyc 😜

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Wpadłam żeby z kimś popisać bo nuda a tu nikogo nie ma 😞
Adaś robi obiad a Judyta śpi więc mam trochę luzu 😉
Dziewczyny, myślała któraś z Was o hula hop? Ja tak patrzę po allegro i takie porządne są drogie... ale może warto zainwestować?
a może któraś z Was używa bądź używała?
co o tym myślicie?
przeczytałam na innym forum dużo dobrych opinii...
Aga podaj link jakie to hula hop?bo mi to sie kojarzy z takim zwyklym kółkiem 😉ale i tak uważąm że fajne to jest i napewno super talie rzeżbi 😉tylko to chyba dlugo trzeba używać żeby efekty były 🙂
http://www.ofeminin.pl/odchudzanie/hula-hop-efekty-f72701.html
ja bym chciała to http://allegro.pl/hula-hop-hertz-64-kulki-z-terapeutycznym-magnesem-i2103473332.html

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kolo a uzywasz tych innych urzadzen, ktore dostalas?

staram się jak mogę ale niestety brak czasu... tzn. jak Dyśka śpi to one bardzo hałasująi nie mogę a jak nie śpi i jest na podłodze to zaraz leci do mnie a jak zastawię że nie może wejść to wrzask jak cholera... ale po parę minut dziennie staram się poćwiczyc 🙂

• Mamusie
Hania napisał(a):
Aga miałam taki http://allegro.pl/kolo-hula-hop-hulla-hoop-z-masazem-pas-gratis-i2109960542.html i świetnie się sprwawdzał ale głupia oddałam 😞

jest tańsze niż to które chcę więc może warto najpierw spróbować na tańszym i lżejszym a jak dojdę do wprawy to kupię cięższe 🙂 porozmawiam jeszcze o tym z Adamem...

• Mamusie
Dziewczyny nie macie już dosyć tej cholernej zimy? 😠 😠

Ja bym chciała hula hop ogarnąć ale nigdy nie udawało. Ani kiedyś w dzieciństwie ani z Natalii kółkiem - zawsze z marnym skutkiem niestety 😞

Dziewczynki od kiedy można dawać dzieciom te soczki kubusie czy pysie?

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Dziewczyny nie macie już dosyć tej cholernej zimy? 😠 😠

Ja bym chciała hula hop ogarnąć ale nigdy nie udawało. Ani kiedyś w dzieciństwie ani z Natalii kółkiem - zawsze z marnym skutkiem niestety 😞

Dziewczynki od kiedy można dawać dzieciom te soczki kubusie czy pysie?

Judyta ze 2 razy piła taki soczekale tylko troszkę...wolę nie dawać...ale dawałam w kartoniku z tymbarka, hortexu i fortuny takie z obrazkami dla dzieci... niby bez dodatku cukru i 100proc sok

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Haniu a powiedz szczerze ile czasu dziennie poświęcałaś na hula hop i czy coś oprócz tego ćwiczyłaś i stosowałaś dietei jak szybko zauważyłaś efekty? 🙂

Aga ja to się na tym katowałam bo ćwiczyłam 2razy dziennie po godzinie w wakacje nawet po 3razy po godzince i po mieciącu juz było conieco widac do tego brzuszki były. ograniczenie słodkości duuuuużo wody i owoców warzyw zamiast przekąsek fastfodowych

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Haniu a powiedz szczerze ile czasu dziennie poświęcałaś na hula hop i czy coś oprócz tego ćwiczyłaś i stosowałaś dietei jak szybko zauważyłaś efekty? 🙂

Aga ja to się na tym katowałam bo ćwiczyłam 2razy dziennie po godzinie w wakacje nawet po 3razy po godzince i po mieciącu juz było conieco widac do tego brzuszki były. ograniczenie słodkości duuuuużo wody i owoców warzyw zamiast przekąsek fastfodowych

no włąśnie i tu jest ten problem że pół godzinki dziennie nie wystarczy żeby były efekty a ciekawe kiedy znajdę czas żeby ćwiczyć dłużej...

• Mamusie
witam weekendowo
ale dostałam głupawki na PROJEKTOR - RZUTNIK DO BAJEK taki z czasów naszego dzieciństwa
klikam do necie i szukam projektora i bajeczek
szkoda że żaden nowy producent nie chce podjąć się ich produkcji
To urządzenie miało duszę, duszę miało nasze dzieciństwo.
Chciałabym żeby i dzieciństwo mojej córci ją miało.

• Mamusie
postanowiłam podszkolić się trochę z pierwszej pomocy dla dziecka
bo koleżanka ostatnio miała mały wypadek ze swoją córką - biedna zachłysnęła się piciem tak że aż nie mogła oddychać
i wpadłam na taką stronkę o tym co dziecko może połknąć i jak wtedy postępować
http://www.brzuchobrzucho.pl/

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Bańki tak samo jak bączek do puszczania dla dzieci są ponadczasowe
no my właśnie dzisiaj puszczaliśmy banki i Sonia zresztą jak za każdym razem była bbbaaaarrrrdzddzo szczęśliwa 🙃 😁
byliśmy też na zakupach w CH już nie ma niestety wyprzedaży 😞ale chociaż troche zimową depresje zabiliśmy 😉polaziliśmy i teraz Sonia śpi 🙂
a kubusia czy pysia nie dawałam jeszcze no właśnie ciekawe czy już można??? 🙂chyba do naszego forumowego ekperta napisze 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

bańki już mamy Anastazja je uwielbia miała niezłego zonka gdy przykładaliśmy obręcz do wiatraka /wentylatora latem robiło się milion baniek na raz 😁
ale fajnie 🙂oklask za pomysł 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

bańki już mamy Anastazja je uwielbia miała niezłego zonka gdy przykładaliśmy obręcz do wiatraka /wentylatora latem robiło się milion baniek na raz 😁
Natala dokładnie tak samo zabawiała Majuśkę latem 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie-jak spędzacie wolny czas z maluchami?tzn.chodzi mi o to ile czasu poświęcacie dziennie na zabawei w co sie bawicie???
może macie jakieś pomysly na fajne zabawy?bo szukam w necie ale nic ciekawego nie znalazłam 😞
Niestety nie podpowiem bo jak gdy wracam z pracy o 16-tej to zanim wykapię i położę dziewczyny mam jakieś 4 godziny by zrobić/zjęść obiad, ogarnąć chatę, jakieś pranie nastawić, odrobić lekcje... Na wymyślanie zabaw nie mam już czasu i głowy. Przytulanki i jakieś łaskotki muszą nam wystarczyć

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Asia napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie-jak spędzacie wolny czas z maluchami?tzn.chodzi mi o to ile czasu poświęcacie dziennie na zabawei w co sie bawicie???
może macie jakieś pomysly na fajne zabawy?bo szukam w necie ale nic ciekawego nie znalazłam 😞
Niestety nie podpowiem bo jak gdy wracam z pracy o 16-tej to zanim wykapię i położę dziewczyny mam jakieś 4 godziny by zrobić/zjęść obiad, ogarnąć chatę, jakieś pranie nastawić, odrobić lekcje... Na wymyślanie zabaw nie mam już czasu i głowy. Przytulanki i jakieś łaskotki muszą nam wystarczyć
No tak...ale jak jest weekend to napewno coś wymyślasz 😜 😉Justynka zawsze miałaś fajne pomysły no weż 😉 😜...