Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
W tym przepisie co jest w poradniku też było 10 malin i pół jabłka to też dużo jak na owoce świeże to chyba z 1 bananem nie będzie przegięcia, jedyne co to może z kupą być problem.
a co będziesz robiła koktajl?to zrób z malin i jablka 🙂a czemu problem z kupą po bananie?banan zatrzymuje...? 😮

No chciałabym zrobić taki koktajl z malinami i jabłkiem, ale ciężko znaleźć maliny u mnie 😞 czytałam, że banan pomaga w zatrzymaniu biegunki 🤔 no to logiczne, że jak ona ma normalne lub bobki niekiedy to teraz będzie problem.. do deserków też dają wszędzie jabłko.. no trudno za kilka godzin dam jej słoiczek jabłka to się wyrówna 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
a jak moja wogóle jabłka nie może to dopiero można zglupieć 😮co dawać żeby te kupale były w miare ok??? 😉

Asiu śliwki próbowałaś?

I gruszki podobnie działają 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Nie mogłam dzisiaj nigdzie kupić malin to kupiłam banany i sparzyłam wrzątkiem jednego i zmiksowałam z mlekiem i dałam małej, NIGDY nie widziałam w jej oczach i zachowaniu takiego zadowolenia, przeszczęśliwa była jak piła koktajl, non stop buzie otwierała jak pisklak. Wypiła prawie 180ml 😜 z tym, że dałam tylko 90ml mleka i 1 banana, następnym razem dam pół banana i więcej mleka 😉 i muszę teraz poszukać innych owoców co jej posmakują 🙂 no i mam nadzieję, że nie dostanie alergii 😮 bo jednak 1 banan to dużo, ale co tam.

Moja jada dosyć często spore ilości surowego banana(nawet go nie parzę) - nigdy nie odnotowałam żadnych skutków ubocznych 😉

promyczek1981 napisał(a):
Blue napisał(a):
Nie mogłam dzisiaj nigdzie kupić malin to kupiłam banany i sparzyłam wrzątkiem jednego i zmiksowałam z mlekiem i dałam małej, NIGDY nie widziałam w jej oczach i zachowaniu takiego zadowolenia, przeszczęśliwa była jak piła koktajl, non stop buzie otwierała jak pisklak. Wypiła prawie 180ml 😜 z tym, że dałam tylko 90ml mleka i 1 banana, następnym razem dam pół banana i więcej mleka 😉 i muszę teraz poszukać innych owoców co jej posmakują 🙂 no i mam nadzieję, że nie dostanie alergii 😮 bo jednak 1 banan to dużo, ale co tam.

Moja jada dosyć często spore ilości surowego banana(nawet go nie parzę) - nigdy nie odnotowałam żadnych skutków ubocznych 😉

Eee lepiej sparzyć przed robalami 😁 w poradniku też kazali sparzyć wrzątkiem 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):

U nas tez bez skutków ubocznych, dzisiaj mu zmiksowałam jabłuszko i banana na surowo, zawsze tak robię 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):

U nas tez bez skutków ubocznych, dzisiaj mu zmiksowałam jabłuszko i banana na surowo, zawsze tak robię 🙂

Jak dotąd szalałam z parzeniem jedynie w przypadku malin, ale tylko dlatego, że chciałam ich użyć jako dodatku do owsianki i uznałam, że będą lepsze takie mięciutkie z sokiem 😉 Smakowało 🙂

Blue napisał(a):
Tosiak jest super 🙂 moja też tak próbuje, ale bardziej robi seksualne ruchy na kolanach buahaha 🙂

🙂 Dzięki 🙂
My też się śmiejemy, że taka mała a już Jej się chce ☺️ 🤪

Muszę ją nagrać ciągle się zbieram i jakoś tak nie wychodzi, bo jak ona zauważy, że tel wyjmuje to już przestaje. Muszę niespodziewanie ją nagrać jak się nie będzie patrzeć 🙂

• Mamusie
Cześć babeczki 🙂
Sto lat i buziaki dla Anastazji i Soni 😘 😘
w końcu u nas była dziś ładna pogoda, więc pojechaliśmy do Ciechocinka pochodzić pod tężniami, a potem na kolacyjkę...w sumie to w ramach jutrzejszej rocznicy 🙂 a Maja tak się zmęczyła że zaraz padła o 20 😎
Tosia to taka rezolutna dziewczynka, że normalnie szok!! 🙂 jestem pelna podziwu dla niej 🙂

Kamila1 napisał(a):
Cześć babeczki 🙂
Sto lat i buziaki dla Anastazji i Soni 😘 😘
w końcu u nas była dziś ładna pogoda, więc pojechaliśmy do Ciechocinka pochodzić pod tężniami, a potem na kolacyjkę...w sumie to w ramach jutrzejszej rocznicy 🙂 a Maja tak się zmęczyła że zaraz padła o 20 😎
Tosia to taka rezolutna dziewczynka, że normalnie szok!! 🙂 jestem pelna podziwu dla niej 🙂

Zgadzam się, ale ma to chyba po mamuśce 😜

• Mamusie
Blue moja pobiła rekord zjadła 300ml mleka 🤪 😠ale w zamian wstrętnego mleka pocisnęła zupke obiadek deserek(owoce)i na koniec jogurcik 😜 😎oszaleje z nią 🤪przecież nie może nie pić mleka!!!!!!!!!!dla mnie to jest niezrozumiałe jak takie małe dziecię nie pije mleka i za cholere nie otworzy paszczy do butli 🤪 😠 🤪 😠a potem cwaniara jak dawałam jej pićv to próbowała co jej daje czy czasem nie mleko 🤪