Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Justa napisał(a):
Miłosz też ostatnio jakiś taki marudny bywa, a raczki ma w buzi prawie cały dzień. Musiałabym mu pyszczek zakleić by ich nie wkładał 😮 😉

moja te, az jej sie krostki na brodzie porobily

Nusia jak my to przeżyjemy jak zęby wyjdą za pół roku 🤪

Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Justa napisał(a):
Miłosz też ostatnio jakiś taki marudny bywa, a raczki ma w buzi prawie cały dzień. Musiałabym mu pyszczek zakleić by ich nie wkładał 😮 😉

moja te, az jej sie krostki na brodzie porobily

Nusia jak my to przeżyjemy jak zęby wyjdą za pół roku 🤪

nic nie mow 😜 😜

Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wejdzcie sobie na post - dziwaczne akcesoria dla dzieci - no posikac sie mozna 🙃

Byłam 🙂 mojemu Darkowi by się podobała ten przytrzymywacz smoczka 😉

a mi ten przytrzymywacz do butelek 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wejdzcie sobie na post - dziwaczne akcesoria dla dzieci - no posikac sie mozna 🙃

Byłam 🙂 mojemu Darkowi by się podobała ten przytrzymywacz smoczka 😉

a mi ten przytrzymywacz do butelek 🙂

hihi..pośmiać się można??oglądałyście wszystko????
jest tez drugi wątek z dziwactwami dla dorosłych...

• Mamusie
Moje gwiazdy już w łożeczkach 🙂

Anusia0608 napisał(a):
która z was wie może kiedy można dodawac linki:/ Ciągle wyskakuje mi ze nowi użytkownicy nie moga:/
Bo to chyba powyżej kilkunastu czy 20 napisanych postów dopiero można

admin napisał(a):
na takie wtrącanie się ja bym odpowiedział głośno i dobitnie
- chodźmy dalej, ta pani wzięła nas za kogoś znajomego.
- to jakaś pomyłka 🙂
dobre hehe. Ja tam się nie opitalam tylko dobitnie tym radzącym mówię lub nawet się wydrę

JUSTYNA napisał(a):
A co byście powiedziały jakby dzieci Wam tak salon odpicowały?
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/e27f434d000145764c27ad6.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/8629/e27f434d000145764c27ad6.jpg[/IMG][/URL]

buahahahahhahahahahahh buahahahhahahahah buahahahahhahahaah

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/e27f434d000145764c27ad6.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/8629/e27f434d000145764c27ad6.jpg[/IMG][/URL]

pomysłowo 🤪 a dzieciaki wyglądają najlepiej 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Co do wtrącania się jak mam wychowywać małego, karmić czy ubierać to nie znoszę żadnych porad ani krytyki. Nigdy nie lubiłam jak ktoś się wtrącał w to co robię, a co dopiero teraz 😉
Blue 2 osoby na 40 powiedziały mi, że mały podobny jest do mnie 😉
Laura to chyba ma bardzo długie nóżki? albo robisz jej takie zdjęcia, by wyglądała jak modelka 😉 😜
Kasiulek po raz kolejny - Patryk jest boski 😘love!
Promyczku Tosia śliczna w avatarku 🙂

Uuuu ja też nie cierpię jak mi się ktoś wtrąca 😠 Tutaj nikt obcy nie śmie nawet robić żadnych uwag. Za to skaranie boskie mam z moją mamą 😠 Przy Karolu miałam luz jak był taki maleńki, bo my byliśmy wtedy jeszcze w Polsce a rodzice już tu w Irlandii. Za to teraz mama nadrabia zaległości!! Mam np takie jazdy: wkłada palec pod geterki, bo za jej czasów to się dzieciom śpioszki zakładało a teraz to wszystko w brzuszek ciśnie 😠, jak kąpię małą a ona patrzy to czuję się jak na jakimś egzaminie, bo ręce do wody wkłada i sprawdza temperaturę, nie tak trzymam, za często myję główkę... Normalnie cała masa takich uwag 😠 Dobrze, że to mama więc można śmiało odparować 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
dajcie mi coś do roboty ! 😜 nie wiem co mam ze sobą zrobić jestem tak padnięta że najchętniej bym się położyła ale wtedy znając moje szczęście Judyta się obudzi 😜

Ja też nie mam co robić 😜 Darka już wykąpałam najadł się i powoli zasypia w łóżeczku bo jakiś taki zmęczony dzisiaj tym marudzeniem jest 😜 a później nie wiem będę siedziała i dalej się nudziła i pewnie gapiła się tępo w komputer albo tv

fajnie że nas ztv 😜 hahaha 😜 ja mogę się pogapić w mikrofalę bo stoi w miejscu w którym powinien być telewizor 🤪

kolo nie masz telewizora ???? 🙂
to tak jak my 😁 🙃 😁

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):

Kiedyś podobnie wyglądała moja kuchnia 😁 Na szczęście u mnie dzieci 'bawiły się' mąką a nie farbą 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
dajcie mi coś do roboty ! 😜 nie wiem co mam ze sobą zrobić jestem tak padnięta że najchętniej bym się położyła ale wtedy znając moje szczęście Judyta się obudzi 😜

Ja też nie mam co robić 😜 Darka już wykąpałam najadł się i powoli zasypia w łóżeczku bo jakiś taki zmęczony dzisiaj tym marudzeniem jest 😜 a później nie wiem będę siedziała i dalej się nudziła i pewnie gapiła się tępo w komputer albo tv

fajnie że nas ztv 😜 hahaha 😜 ja mogę się pogapić w mikrofalę bo stoi w miejscu w którym powinien być telewizor 🤪

kolo nie masz telewizora ???? 🙂
to tak jak my 😁 🙃 😁

A my mamy aż dwa 😮 Jeden na dole w salonie a drugi w sypialni na górze 😮 Mój mąż jest na tym punkcie totalnie porąbany 🤪 Na dodatek opłacamy dwa abonamenty: polsat i cyfrę 😮 Kiedyś Go wreszcie ukatrupię 😁 😁 😁

• Mamusie
Milosz dzisiaj w łóżeczku złapał za ochraniacz i go ściągną niżej, potem za szczebelek i się podciąga 🤪Jaki wariat mały, myślałam, że się posikam ze śmiechu 😉 i do tego sobie postękuje 😁
I jak kupke dzisiaj ładnie zrobił. Ja sobie go biorę na łózko i przewijam, nagle patrze leci kupa 🤪 on się śmiej, a tylko jedna mokra chustkę miałam w ręce...no i się cała nie zmieściła na chustkę 🤪 😁 a Darek za chwile doleciał z papierowymi ręcznikami. Nauczkę mam, by go przewijać na przewijaku 🙂

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

Kiedyś podobnie wyglądała moja kuchnia 😁 Na szczęście u mnie dzieci 'bawiły się' mąką a nie farbą 🤪 🤪 🤪

o matko hahahaha, chyba tu już rodzice powinni puknąć się w głowę, gdzie tą farbę postawili 🤪

• Mamusie
ja bez tv też bym nie pociągnęła, a bez radia tym bardzie..........a bez kompa to już w ogóle 😜
też nie cierpię wtrącania, jeśli o tym mowa. Na szczęście na ulicy jeszcze nikt mi nic nie gadał, ale teściowa często (choć miło) wtrąca swoje 3 gr. A najczęściej przytacza swoje metody, tylko nie weźmie pod uwagę że co innego 30 lat temu a teraz 🤢 krew mnie czasem zalewa 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
ja bez tv też bym nie pociągnęła, a bez radia tym bardzie..........a bez kompa to już w ogóle 😜
też nie cierpię wtrącania, jeśli o tym mowa. Na szczęście na ulicy jeszcze nikt mi nic nie gadał, ale teściowa często (choć miło) wtrąca swoje 3 gr. A najczęściej przytacza swoje metody, tylko nie weźmie pod uwagę że co innego 30 lat temu a teraz 🤢 krew mnie czasem zalewa 😉

Hehehehe Moja teściowa też chętnie służy 'dobra' radą 🙂 Teraz na szczęście są daleko wiec nie wysłuchuję jak to się kiedyś robiło(Kuba ma 32 lata więc trochę się od tego czasu pozmieniało 😉 )
Pamiętam jak przy Karolu prawie się pokłóciłyśmy o chodzik 😁 😁 😁 Kupiła aż dwa(jeden do nas a drugi do nich) nie pytając mnie o zdanie 🤪 Pamiętam też jak kazała mi Karola owijać w pieluszki, bo za jej czasów tak się dzieci kąpało. Aha! I oczywiście jak tylko wykazywał chęć siadania to miałam Go okładać poduszkami i sadzać - to miało przyspieszyć naukę 🤪