Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

joannawisn napisał(a):
dziewczyny na jakiej wodzie robicie mleko modyf i herbatki?na niegazowanej np.żywiec i przegotowujecie ją dodatkowo?czy na zwyklej przegotowanej? 🙂

Ja wszystko robię na przegotowanej wodzie od samego początku, tyle, że wlewam ją do filtra wody i tam sobie stoi 🙂

Dzisiaj apropo wymiękłam, bo znowu miała szała na mleko i dałam jej obiadek tą zupkę z kurczakiem na początek ćwierć słoiczka to żarła aż miło 🙂 potem dostała mleko i poszła spać, teraz znowu się obudziła zjadła i krzyczy, bo się jej nudzi ehh!

Przez jej zachowanie mam coraz mniej czasu tutaj wpadać.. i przez was muszę nadrabiać po 30stron 😮

ADMINIE JESTEŚMY NAJLEPSZE W KATEGORII MAMUSIE WG MIESIĘCY PORODU HAHA! MAMY NATRZEPANE PONAD 900 POSTÓW NIEŹLE 😁 😁 😁

• Mamusie
Moją też pogoda rozkłada. W samym pampersie a gorąco jej, nie wygodnie... Nie chciała zupy to zrobiłam mleko. Wciagneła 190 ml i zasneła. Zupę znów zje o 19-tej

joannawisn napisał(a):
dziewczyny na jakiej wodzie robicie mleko modyf i herbatki?na niegazowanej np.żywiec i przegotowujecie ją dodatkowo?czy na zwyklej przegotowanej? 🙂
Na zwykłej, przegotowanej wodzie z kranu

joannawisn napisał(a):
no super macie mieszkanko 🙂możemy sie zamienić na tydzień 😜 😉u mnie tylko las...las i las....siedze wlasnie przed domkiem Sonia śpi czekam na moich chlopaków 🙂
Zamieniam się bez namysłu!!!

• Mamusie
Justyna jak zwykle fajna pozycja hehe, moja już też tak potrafi 😜
ale miałyśmy fuksa, wróciłyśmy ze spaceru, a tu nadeszła ulewa i burzysko....ahhh jak przyjemnie. Tylko kurde po zupki będę musiała potem pojechać bo wszędzie tylko sam gerber, a ja bym chciała hippa albo bobovitę. Idę pożreć gołębia 🙃

• Mamusie
Blue napisał(a):
Przez jej zachowanie mam coraz mniej czasu tutaj wpadać.. i przez was muszę nadrabiać po 30stron 😮

ADMINIE JESTEŚMY NAJLEPSZE W KATEGORII MAMUSIE WG MIESIĘCY PORODU HAHA! MAMY NATRZEPANE PONAD 900 POSTÓW NIEŹLE 😁 😁 😁
Chyba na całym forum jesteśmy najlepsze.... ? 🙃