Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
My sie seksimy średnio tak co 2/3 dni. Szczerze mówiąc dopiero teraz zaczynam znowu odczuwać z tego przyjemność, bo wcześniej jakaś taką blokadę miałam i mnie jeszcze bolało

my przed ciążą to przeważnie codziennie, albo i kilka razy dziennie, w ciąży prawie codziennie, a po ciąży tak jakoś różnie ale raz w tyg na bank a teraz to raz w miesiącu... no ale co ja poradze, że kompletnie nie mam ochoty? 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
teraz mi wyszło 69cm 😉
to coś mi się musiało pokićkać 😜

To na pewno wystarczy, że głowę obniży albo nogi ugnie, bo mi też wychodziły różne, ale wystarczy złapać ten moment kiedy stoi prosto i masz prawdziwy wynik co nie zmienia faktu, że są "malutkie" 😁

ale i tak większe niż jak się urodziły 😜

Miłosz już 80 nosi,mam taką miarkę do przyklejenia na ścianę to muszę go zmierzyć 🙂tak na stojąco

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
My sie seksimy średnio tak co 2/3 dni. Szczerze mówiąc dopiero teraz zaczynam znowu odczuwać z tego przyjemność, bo wcześniej jakaś taką blokadę miałam i mnie jeszcze bolało

my przed ciążą to przeważnie codziennie, albo i kilka razy dziennie, w ciąży prawie codziennie, a po ciąży tak jakoś różnie ale raz w tyg na bank a teraz to raz w miesiącu... no ale co ja poradze, że kompletnie nie mam ochoty? 😞

No przed ciążą to my też szaleliśmy 🙂 a teraz to też nie zawsze jest ochota 😉 ale postanowiłam coś z tym zrobić i się rozruszać.
A myślicie, ze to powodu porodu i macierzyństwa, zmęczenia czy brak bodźca seksualnego?

Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
teraz mi wyszło 69cm 😉
to coś mi się musiało pokićkać 😜

To na pewno wystarczy, że głowę obniży albo nogi ugnie, bo mi też wychodziły różne, ale wystarczy złapać ten moment kiedy stoi prosto i masz prawdziwy wynik co nie zmienia faktu, że są "malutkie" 😁

ale i tak większe niż jak się urodziły 😜

Miłosz już 80 nosi,mam taką miarkę do przyklejenia na ścianę to muszę go zmierzyć 🙂tak na stojąco

Tyle, że Laura też nosi ubranka 80 i też firmówki i nie są jakoś wielce za duże jeśli chodzi o spodnie np. te rurki nexta. Dziwne to wszystko 😁 chyba, że kości na leżąco się tak nie wciskają jeszcze w siebie co na stojąco (moja teoria haha!)

Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):

No przed ciążą to my też szaleliśmy 🙂 a teraz to też nie zawsze jest ochota 😉 ale postanowiłam coś z tym zrobić i się rozruszać.
A myślicie, ze to powodu porodu i macierzyństwa, zmęczenia czy brak bodźca seksualnego?

Tak myślę, że to zmęczenie i spanie z dzieckiem w 1 pokoju najwięcej zaważa na ochocie bynajmniej u mnie tak jest.

Gotuję Laurze polędwicę ze schabu, marchewkę i ryż ciekawe czy będzie jadła 🙂

No i już całkowicie muszę przejść na kaszkę manną zwykłą na mleku modyf., bo sztucznych nie ruszy. Do tego owoce i z chęcią otwiera buzię. Ciekawe co zrobię jak to się jej znudzi za jakiś czas 🤢 a jak skończy rok to raczej przejdę na Bebiko bananowe, bo szkoda mi wylewać ciągle mleko do zlewu. No i przynajmniej ta sama firma jest.,

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kolo nie pamiętam dokładnie, ale to chyba Ty pisałaś też o kaszkach z których robi się taka woda
Powiem Ci, że dzieje mi się tak z kaszkami z bobovity, z nestle jest ok. Bobovitę mogę po 10 minutach wylać

mi się działo tak i z bobovitą i z nestle
a teraz mam bobovity kaszkę mleczno pszenną wieloowocową i jest ok, chociaż czasem też się rozrzedza... nie mam pojęcia od czego to zależy...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
Kolo nie pamiętam dokładnie, ale to chyba Ty pisałaś też o kaszkach z których robi się taka woda
Powiem Ci, że dzieje mi się tak z kaszkami z bobovity, z nestle jest ok. Bobovitę mogę po 10 minutach wylać

mi się działo tak i z bobovitą i z nestle
a teraz mam bobovity kaszkę mleczno pszenną wieloowocową i jest ok, chociaż czasem też się rozrzedza... nie mam pojęcia od czego to zależy...

ja też nie wiem, ale to jest wkurzając bo mały nie chce takiej wody a on je w biegu więc mu trochę czasu jedzenie zabiera

Justa napisał(a):
Dziewczyny a daje któraś z was na noc mleko z kleikiem? Bo ja kupiłam wczoraj nan dobranoc z dodatkiem kleiku i teraz nie wiem, czy małemu nic nie będzie? chyba nie powinno?

Ja dawałam kleik jak była malutka po 4mieś., i jadła codziennie z każdą porcją mleka. A po 2mieś. jej zbrzydło i już tego nie zje do teraz. Nic mu nie będzie 🙂 kleik jest najdelikatniejszy z wszystkich rzeczy co mogą jeść dzieci i dorośli (po operacji przewodu pokarmowego tylko się dostaje kleik na wodzie)

https://klubmaluszka.hipp.pl/
Po rejestracji dostaniecie 2 darmowe próbki mleka.

A ja dostałam ostatnio znowu poradnik bobovity z obiadkiem dużym i próbką kaszki. No i przysłali mi z innej strony pełne wersje kosmetyków Johnsona i próbki do rozdawania 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Dziewczyny a daje któraś z was na noc mleko z kleikiem? Bo ja kupiłam wczoraj nan dobranoc z dodatkiem kleiku i teraz nie wiem, czy małemu nic nie będzie? chyba nie powinno?

Judytę bolał brzuszek a wcale nie najadała się bardziej. też kupiłam Nan Dobranoc 😉
ale jak kiedyś Jej dodawałm kleik do mleczka to też miała wzdęcia... więc nie sugeruj się nami 😜

• Mamusie
donia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ile jeszcze z was karmi piersią?

ja 😜

ja tez 🙂 jeszcze, ale powiem wam, ze niesamowita wygoda i dla mnie i dla malej, przewaznie w nocy 🙂

no właśnie dlatego nie chcę się rozstawać z cycuchem... boję się nocy i w ogóle... tak mi jest baaaardzo wygodnie

• Mamusie
donia napisał(a):
tak w ogole to hejka 🙂

usmialam sie troche z was jak czytalam wasze posty, blue, kolo jestescie niesamowite 😉

a co do "titu titu" to jak sie do tego zabieramy to zawsze, ale to zawsze mała sie wtedy budzi i marudzi i najczesciej nie chce juz wtedy zasnac , wiec z seksu nici 😁

u nas też tak często jest... albo właśnie jak się kąpiemy to Dysiula się budzi ze strasznym płaczem nie wiadomo dlaczego i już nam się nie chce... tzn mi hahaha 😜

• Mamusie
donia napisał(a):
a nago tez sie nie pokazuje, gdybym nie miala wystającego brzucha to byloby pewnie inaczej, poza tym musze pojsc na solarium bo jestem blada jak sciana

a ja śpie w bokserkach tylko... więc u mnie to nawet nie chodzi o kompleksy... tylko tak ogólnie jakiś wstręt do seksu 😜