Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Honoratka olej to 🙂 na Laury urodzinach była moja ciotka (ale biologicznie to dla mnie obca osoba)tylko, że znam ją od małego i od zawsze mówiłam do niej ciocia i jej mąż, mój wujek z babcią i my to wszystko 🙂 nie zaprosiłam szwagra ze szwagierką, bo po co 😉 nie potrafili złożyć życzeń małej na urodziny to też nie dostali zaproszenia. Jeszcze przy okazji im to wygarnę spoko 🤪 😁 ja tam kłócić się zbytnio nie lubię, ale to co mam na języku to powiem. Już raz coś jemu powiedziałam i nie była to zbytnio miła rozmowa 😁

popieram... olej ich ! ! ! 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Naj naj Marylko :*:*:* 😘 😘 😘

No i ode mnie 🤪 no to dzisiaj na obiad będzie 100 schabów dla Marylki 🤪

hihi dobre
a teraz przyznaj że po cichaczu sama byś chciała żeby Laura tyle jadła 😜

zazdrości i stąd te wieczne docinki 🙃

kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Naj naj Marylko :*:*:* 😘 😘 😘

No i ode mnie 🤪 no to dzisiaj na obiad będzie 100 schabów dla Marylki 🤪

hihi dobre
a teraz przyznaj że po cichaczu sama byś chciała żeby Laura tyle jadła 😜

zazdrości i stąd te wieczne docinki 🙃

Cholera, macie mnie ☺️

• Mamusie
Terapia spania została przerwana.
Bartek w nocy dostał gorączki 38.9 całą noc nie spał tylko kręcił się koło mnie na łóżku i popłakiwał. Nawet czopek nam nie zbił temperatury 😞
Teraz bidulek odsypia sobie na materacu, padł w trakcie zabawy i nawet trzeszczący garnuszek mu nie przeszkodził.

Daria jak tam u was?? Jak Laura spała??

Najlepszego dla Marylci 😘

• Mamusie
Buziaki dla Marylki 😘 😘
oj Honorata, który to raz jak rodzina męża wystawia Was do wiatru...ja już bym ich olała...ani prezentu na święta, teraz też nagle zajęci - szkoda słów.
dziś byliśmy zrobić Mai morfologię, bo w środę mamy szczepienie i nasza lekarka chcioała sobie zobaczyć, ale nawet się nie skręciła i nawet uśmiechała do pielęgniarki, aż w szoku była i w ogóle lekarki się tam podniecały jakie ładne dziecko....aż rosłam 😎 🙂
u mnie też już chlapa, wczoraj padał deszcz a potem śnieg, w rezultacie mamy chlapsko 😠

kolo177 napisał(a):
Robię Judycie herbatę sagę tą niby z miodem, cytryną i aronią czy coś takiego, z wit C zwykłą czarną taką słabiutką bez cukru i bardzo Jej smakuje... Myślicie że może często taką pić?

chyba raczej nie za czesto, lepiej zielona herbatke albo owocowa

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Robię Judycie herbatę sagę tą niby z miodem, cytryną i aronią czy coś takiego, z wit C zwykłą czarną taką słabiutką bez cukru i bardzo Jej smakuje... Myślicie że może często taką pić?

no zieloną to na pewno nie 😮 ona jest dla dorosłych a nie dla takich malutkich dzieci... jeśli już to w wieku szkolnym i to nie za często a nie dla rocznych bąblów 😮

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

no zieloną to na pewno nie 😮 ona jest dla dorosłych a nie dla takich malutkich dzieci... jeśli już to w wieku szkolnym i to nie za często a nie dla rocznych bąblów 😮

jeśli już ma coś takiego pić to może herbatkę z suszu?

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

a czemu nie zieloną?
ona jest polecana nawet bardziej niż czarna
a najlepsza już jest biala
polecam tą z tekane ja innej nie pije
a tu poczytacie o herbacie http://www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/jadlospis-doskonaly/848-herbata-w-diecie-malego-dziecka.html

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kurcze wlaśnie przyszły mi zamówione patelnie i wiecie co zamówiłam 3 komplety dla mamy babci i tam kogoś jeszcze i sobie 3 różne patelnie a przyszło 10 patelni
tak jakby 1 gratis 🤪

no to super 🙂 to jak Ci nie potrzebna to możesz mi ją wysłać hahaha

w ogóle to byłam w szoku jaka jest różnica w cenie pomiędzy sklepem a allegro (nie po raz pierwszy)
w sklepie zwykly tefal kosztuje ok 70zł a na allegro 35 🤪

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kurcze wlaśnie przyszły mi zamówione patelnie i wiecie co zamówiłam 3 komplety dla mamy babci i tam kogoś jeszcze i sobie 3 różne patelnie a przyszło 10 patelni
tak jakby 1 gratis 🤪

w ogóle to byłam w szoku jaka jest różnica w cenie pomiędzy sklepem a allegro (nie po raz pierwszy)

daj linka :P

• Mamusie
spotkałam się z opiniami na internecie (niby ekspertów) i od znajomych że zielona herbata nie może być podawana takim maluszkom a teraz z ciekawości jeszcze poszperałam i znalazłam taką stronę http://babyonline.pl/niemowle_rozszerzanie_diety_artykul,7698.html
czyli można tylko najlepiej nie z pierwszego parzenia 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
tak jakby 1 gratis 🤪

daj linka :P

ja kupiłam te:
http://allegro.pl/patelnia-tefal-enjoy-24-cm-a04204-gwarancja-polska-i2039831313.html
http://allegro.pl/patelnia-tefal-enjoy-30-cm-a04207-gwarancja-polska-i2067379311.html
http://allegro.pl/patelnia-tefal-grillowa-26cm-grill-gril-nowosc-i2061981420.html
a moja mama i babcia tą:
http://allegro.pl/patelnia-tefal-zestaw-enjoy-20-28-cm-super-cena-i2067379594.html
tylko kurcze ja 3 dni temu płaciłam za nie 68,0zł a teraz już 70,90 😮

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
spotkałam się z opiniami na internecie (niby ekspertów) i od znajomych że zielona herbata nie może być podawana takim maluszkom a teraz z ciekawości jeszcze poszperałam i znalazłam taką stronę http://babyonline.pl/niemowle_rozszerzanie_diety_artykul,7698.html
czyli można tylko najlepiej nie z pierwszego parzenia 🙂

ja tam i tak nie jestem zwolenniczką ciepłych napojów więc pewnie i nasze dziecko nie będzie ich chciało pić 🙃

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
ta grillowa super i ta 30cm bo taką 24 i 2 z tefala mam 😜[/quote
no grilowa najdroższa ale ja często robię na grillu elektrycznym a gaz mam za darmo to właśnie się zdecydowałam
mi właśnie brakowało takiej mniejszej bo wszystkie które miałam to te duże

to daj znać czy ta grillowa się spisuje 🙂