Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
dziewczyny, co zrobić żeby facet był zazdrosny? 😜

Aga mój jest zazdrosny sam z siebie więc nie muszę się starać ale jeśli za dużo na telefonie esmach wiszę to zaraz widzę jak go ciekawość i zazdrość zrzera 🙂

nie zdało egzaminu... ale myślę żeby mu powiedzieć że spotkałam starego kumpla i że zaprosił mnie na kawę albo piwo 😜 a tak na prawdę pójdę z koleżanką 😜
wariatka 🙂 😁 😁 😁

Kasiu a czujesz już ruchy maluszka? nic nam nie mówisz o tym 😉 tak sobie myślę skoro normalnie poczułam w 15t4d takie drgania a kilka dni później normalne kopniaczki, to w drugiej ciąży kiedy? w 14 tyg.? 😁 czy może później, bo mięśnie już nie są takie?

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasiu a czujesz już ruchy maluszka? nic nam nie mówisz o tym 😉 tak sobie myślę skoro normalnie poczułam w 15t4d takie drgania a kilka dni później normalne kopniaczki, to w drugiej ciąży kiedy? w 14 tyg.? 😁 czy może później, bo mięśnie już nie są takie?
jeszcze nie czuję 😞
Marcela kopniaki poczułam w 20 tc, Patryka w 16tc a teraz cierpliwie czekam 🙂jestem w 14tc

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
jeszcze nie czuję 😞
Marcela kopniaki poczułam w 20 tc, Patryka w 16tc a teraz cierpliwie czekam 🙂jestem w 14tc

Aha czyli to się zmniejsza 🙂 no to pewnie już niedługo poczujesz cierpliwości 🙂

Kasia napisał(a):
Sto lat Tosiu[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/715/tort500x500m.gif/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/1055/tort500x500m.gif[/IMG][/URL]

Ode mnie 100 buziaków 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
DZIEWCZYNY SUKCES!! 🤪 🤪 🤪

Laura jak poszła spać przed 21 tak spała do 8-9 rana bez żadnego jęknięcia 😮 teraz niedawno położyłam ją spać na 1 drzemkę tak jak wczoraj i do wieczora nie dam jej zasnąć 🙂 i w nocy zabawka nas przestraszyła, bo się sama włączyła i strasznie głośno było (ma takie odchyły) i też się nie obudziła 😁

Miłosz ma czujnik wbudowany, śpi od 20 do 23/24 aż się położę, 5 minut poleżę i się budzi, i muszę go wziąć do siebie,bo inaczej nie pójdzie dalej spać. A tak tylko przyłoży głowę do mojej poduchy i śpi. Darek sie śmieje, że za 15 lat takie wspólne spanie będzie śmiesznie wyglądało 😉 😁 😜

Daria nasze gratulacje i oby tak dalej.

Justa nie jesteś sama Bartek ląduje u nas w łóżko zawsze przed 1 w nocy 😞 chce jakoś go tego oduczyć bo staje się to mega męczące

my Judyte oduczyliśmy na szczęście bo też tak to się u nas kończyło... a teraz prawie każdej nocy seksik 😜

Hihihi my sie ostatnio obijamy 😉

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Kasia napisał(a):
czy wasze dzieci boją się odkurzacza? mój Patryk tak 😮

Anastazja to chyba niczego się nie boi i lubi jak jej Jerzy wciąga ubranie odkurzaczem no i suszenie włosów też lubi
ostatnio to i telefonu się boi jak zacznie dzwonić a marcel krzyczy że telefon to Patryk w nogi i ucieka z przerażeniem w oczach 😮

Laura też się niczego w sumie nie boi, nie zauważyłam jakiejś reakcji jak jest włączony odkurzacz czy suszarka.

Kupiłam małej pastę do zębów Aquafresh kids 0-6l, ale nie wiem czy będzie dobra, bo ma posmak miętowy no i ten fluor ehh.. najwyżej kupię jeszcze jedną 😉 i tą szczoteczkę co Honoratka polecała 😁 różowa-zielona śliczna jest 🙂 no i paskuda już ją gryzie.

Właśnie przeszła mycie ząbków z pastą i na początku smak jej nie podszedł, a potem sama ciągle chciała i się śmiała podczas szorowania zębów 🙂 a wcześniej to nie chciała zbytnio dać sobie zębów myć. Ten smak jest taki słodko miętowy. No i później moczyłam szczoteczkę w wodzie i taką jej zęby przemywałam (żeby miała wodę do spłukania haha) i na końcu pokazałam jej, że ma pierdzieć ustami i całą ślinę z siebie wylała 😁 genialne to jest!

HONORATKA napisał(a):
Anastazja niestety zjada pastę
jak tylko poczuje że szczoteczka ma smak to od razu zaczyna ją ssać
a jak jest z samą wodą to normalnie daje sobie szczotkować 🙂

A ta elmex jest bez fluoru?

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Anastazja niestety zjada pastę
jak tylko poczuje że szczoteczka ma smak to od razu zaczyna ją ssać
a jak jest z samą wodą to normalnie daje sobie szczotkować 🙂

A ta elmex jest bez fluoru?

ziaja jest bez fluoru 🙂
ja szczoteczki nie kupiłam bo byłam w jednej aptece i były tylko takie lipne 😠 muszę jutro skoczyć do innej 🙂