Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dziękujemy za życzonka 😘 😘 😘
Judytka u mnie na rękach oczywiście... 🤢 a Adam w kąpieli 😉
zaraz Judytka do wanny, mleczko i spać 😉
Miłoszek przystojniacha 😉 🤪
Blue ciesze sie ze Laurka zaczyna jesc 😉
Nusiak współczuję... 😞 moze faktycznie zmien mleko na hypoalergiczne sama 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):

No, ale nie kraczmy 😁
Dzisiaj moja wariatka szalała z pozycją z pleców na brzuch a jaka zadowolona z siebie była 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

No, ale nie kraczmy 😁
Dzisiaj moja wariatka szalała z pozycją z pleców na brzuch a jaka zadowolona z siebie była 😁

Zdolna dziewczynka 😁

HEJ po raz pierwszy chyba pierwsza 🙂
Nadrobialam was od 7 rano 70stron widzicie jakie poswiecenie 🙂
ja sie klocilam przez caly weekend ze swoim o to ze non stop siedze na kompie.jak bym siedziala non stop to by w domu byl balagan dzieci glodne chodzily obiadu by nie bylo.wczorj przyszedl mnie przeprosci urwal kwiatka z ogródka i tak mi sie zrobilo milo 🙂
i ide sprzatac bo przez weekend palcem nie ruszylam 😜

Moja jak zwykle wyczuła moment kiedy ma kupę robić 🤪 jak pila mleko i miała 90ml i ona jest tak dziwna, że jak zrobi to już nic nie ruszy.. ehh nie mogła wybrać lepszej chwili 😉

Joasiu mój też tak czasami gada chyba zazdroszczą nam takiego forum 😜

• Mamusie
hejka też już nadrobiłam moje weekendowe zaległości 🙂
jakoś w te 2 dni to nam zlecą nawet nie wiem kiedy i nie ma kiedy tu zajrzeć 😜 choć myślami krążę wokół ilości stron i tego co u was słychać 😎
widzę, że jakieś choróbska się przyplątały.........w ogóle sto lat dla Judytki!!! niech wraca do zdrowia!
Nusia a u Was to na pewno skaza więc nie daj się przegonić wspaniałej służbie zdrowia 🙃
a moja nadal robi swoje kululu i doszło do tego że zaczyna spać na brzuchu, tak jej się ta pozycja spodobała 😁 jak leży na podłodze na brzuchu to zaczyna wstawać na kolona i tak podnosi tyłek i powoli przesuwa się tam gdzie są zabawki. Wygląda to nieziemsko bo ręce by się jej do tego przydały 🤪
w sob i wczoraj dostała marchewkę i to było to co jej zasmakowało bo wpierdzieliła wszystko 🙂
ehh oby tak dalej, bo dziś powraca jarzynowa 🙂

Kamila no to super 🙂 u mnie zasypianie na brzuchu by graniczyło z cudem haha! 🙂 tylko jak jest mocno przećpana to zaśnie, a tak to nie ma mowy 🙂 ja osobiście całe życie śpię na brzuchu 😜 a weźcie sobie porównajcie noworodka do 5mieś. dziecka niebo a ziemia dosłownie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila no to super 🙂 u mnie zasypianie na brzuchu by graniczyło z cudem haha! 🙂 tylko jak jest mocno przećpana to zaśnie, a tak to nie ma mowy 🙂 ja osobiście całe życie śpię na brzuchu 😜 a weźcie sobie porównajcie noworodka do 5mieś. dziecka niebo a ziemia dosłownie.

na brzuchu też nie zaśnie, ale rano tak o 5 we śnie przewala się na brzuch i tak śpi hehe
noo toż noworodek niekumaty a taki dzieciak to już kurcze niezła różnica 🤪 zaraz zleci i skończą 6 m-cy!!

• Mamusie
Dziękujemy Kamilko 😉
ja wczoraj wieczorem miałam jeszcze wejść ale mi net nie chodził 😠 ale widzę że i tak nikogo prawie nie było 😉
Judyśka na brzuchu jeszcze nigdy nie zasnęła 😜 i chyba nie zaśnie.... ja uwielbiam spać na brzuchu 😉
a porównanie pięciomiesięcznego dziecka do noworodka to przepaść... niby tylko 5 miesięcy a całkiem inne Stworzonko 😉

• Mamusie
znalazłam filmik z kąpieli Mai jak miała 3 tygodnie, normalnie pisklak taki, nic jej nie interesuje, tylko jeczała z niezadowolenia 😜 a teraz to nie idzie jej pieluchy założyć hehe, śpiewa, pokrzykuje, macha wszystkim co się da...........byłam w szoku bo już zapomniałam 🙃

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
znalazłam filmik z kąpieli Mai jak miała 3 tygodnie, normalnie pisklak taki, nic jej nie interesuje, tylko jeczała z niezadowolenia 😜 a teraz to nie idzie jej pieluchy założyć hehe, śpiewa, pokrzykuje, macha wszystkim co się da...........byłam w szoku bo już zapomniałam 🙃

my wczoraj oglądaliśmy zdjęcia na kompie od początku 😉 masakra normalnie 😉

Kamila1 napisał(a):

no byly takie pokraki 😁 ja wczoraj zatesknilam za tym jaka mala spala mi na klacie, a tak w tedy nazekalam ze nic nie moge zrobic 🤪 teraz juz sie tak nie da

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

no byly takie pokraki 😁 ja wczoraj zatesknilam za tym jaka mala spala mi na klacie, a tak w tedy nazekalam ze nic nie moge zrobic 🤪 teraz juz sie tak nie da

jak Judytę położyłam w łóżeczku tak leżała... hymmm a teraz? masakra jakaś 😜

kolo177 napisał(a):
a ja zaraz będę robiła sobie racuchy bo nie mam nic innego do jedzenia... 😜
a kupiłam takie jakieś coś z knorra jakiś fix że wystarczy dodać mleko i jabłka... zobaczymy jak to wyjdzie... 😜

Ja też nie mam nic 🤪 cholera umrę z głodu 😞

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
a kupiłam takie jakieś coś z knorra jakiś fix że wystarczy dodać mleko i jabłka... zobaczymy jak to wyjdzie... 😜

nie umieraj ! 😜 ja nawet do sklepu nie mogę wyjść bo Mała chora 😞

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

nie umieraj ! 😜 ja nawet do sklepu nie mogę wyjść bo Mała chora 😞

A ja nie wyjdę, bo nie chodzę z nią po sklepach ani razu jeszcze nie byłam. Mam bzika 😜