Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
MY TEŻ FOTELIK KUPILIŚMY taki z wyzszej półki, na tym akurat mi najbardziej zalezało
a wiecie jaką Maja znalazła sobie zabawe...normalnie dziecka nie ma przez godzinę...wyjmowanie i wkładanie cukierków do pojemnika albo kładzenie 4 klocków na czymś a potem ich przekładanie i tak w kółko 🙃 😉 normalnie fascynujące...generalnie nadal nie narzekam i jeśli mam coś do roboty to Majeran zajmie się soba 🙂
wczoraj zjadałm 6 pączków ☺️ 😜
jejku Kamilka-Majeczka taka grzeczna 🙂 masz aniołka w domu 😘Soni jak dam cukierki to w minute wszystkie rozwinie i sie uświni 🤪
ponadgryza i powyrzuca po całym domu 😠 🥴

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Kamila fajnie masz z Mają bo ja z Darkiem mam podobnie do reszty maruda zrzęda i broń panie boże przestań przez chwilę zwracać na niego uwagę i zajmij się sprzątaniem czy nawet czymkolwiek co nie jest z JAŚNIE PANEM ZWIĄZANE oszaleć idzie 😠
Ania łap oklask 🙂u mnie ciąg dalszy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PIERWSZYM MIEJSCU SONIA 😉

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Asia kiedys Sonia wynagrodzi Ci ten trudny okres 😉
Nusia ty jak zwykle w super humorze 😉 🙂
Ten trudny czas trwa już ponad rok 🤪 🥴
A teraz przy kąpieli tak wrzeszczała że zamykała oczy i sie darła otwierała i patrzyła czy widzimy 🤪:ohmy
o matko oszaleje 🙃

• Mamusie
A najbardziej mnie wkurza jak coś robie w dzień np.obieram ziemniaki to w sekunde stoi koło mnie i wyrywa mi je i ucieka no myślałam dzisiaj że jak ją złapie to jej klapa w dupe dam 😠 🤪
a ona myśli że ją gonie i ucieka jakby miała ze dwa latka i wszystko rozumiała...czasami sie tak zachowuje jak stara he he 🤪 😁 😁 😁

• Mamusie
Wpadłam żeby z kimś popisać bo nuda a tu nikogo nie ma 😞
Adaś robi obiad a Judyta śpi więc mam trochę luzu 😉
Dziewczyny, myślała któraś z Was o hula hop? Ja tak patrzę po allegro i takie porządne są drogie... ale może warto zainwestować?
a może któraś z Was używa bądź używała?
co o tym myślicie?
przeczytałam na innym forum dużo dobrych opinii...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Wpadłam żeby z kimś popisać bo nuda a tu nikogo nie ma 😞
Adaś robi obiad a Judyta śpi więc mam trochę luzu 😉
Dziewczyny, myślała któraś z Was o hula hop? Ja tak patrzę po allegro i takie porządne są drogie... ale może warto zainwestować?
a może któraś z Was używa bądź używała?
co o tym myślicie?
przeczytałam na innym forum dużo dobrych opinii...
Aga podaj link jakie to hula hop?bo mi to sie kojarzy z takim zwyklym kółkiem 😉ale i tak uważąm że fajne to jest i napewno super talie rzeżbi 😉tylko to chyba dlugo trzeba używać żeby efekty były 🙂

• Mamusie
Asiu nasz Bartek śpi raz dziennie 2godzinki czasami 2razy po godzince a itak chodzi niewyspany wiecznie.

Dziewczyny ja na swoje dziecko nie narzekam ale ostatnio jest tak wredny ze klapsa ode mnie zarwał i nie "odzywalaliśmy" się do siebie przez reszte dnia 😉
Aga ja kiedyś stosowałam przez pół roku i było super 😉

• Mamusie
hej mamusie
wybraliśmy dziś fotelik samochodowy 9-18
pojechaliśmy nastawieni na maxi cosi tobi
a wyjechaliśmy z romer king plus
sprzedawca podał nam wiele zalet górujących nad maxi cosi
- montuje się duuuużo łatwiej
- odsunięcie do pozycji półleżącej nie wpływa na mocowanie bazy
- te maxi cosi mają takie bardzo usztywniane szelki na barkach i zamontowane jakieś metalowe sprężyny co mi się nie podobało

• Mamusie
a ja mam właśnie tobiego i jestem zadowolona...i nie zauważyłam żeby ustawienie do pozycji półleżącej wpływało na mocowanie bazy? sprężyn też nie widziałam, a w szelkach jest taki plus że mają czujnik napięcia pasów, w sumie to czy szelki są wiotkie czy sztywne to po napięciu i tak na jedno wychodzi. No nie wiem hehe ale nas znów namawiano na ten, chociaż sprzedawca porównywal je do romera i recaro więc te 3 mieliśmy na uwadze 🙂