Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hello Babolce 😘 😘
Ojojoj 😞 A co to tak chorowicie?
My pożegnaliśmy się z ospą 🙂 Tylko blizn mamy tyle, że aż mnie szlag trafia 😠 Pupcia Tosi wygląda przeokropnie 😞 Już się stresuję co to będzie jak mi wyrośnie laseczka i nie będzie mogła bikini przez te szpetne ślady założyć 😞 A co jak będzie miała do mnie pretensje?... 😞

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
My dzisiaj wróciliśmy z raju 😞
Było przecudownie 😉 🙂 😎
Absolutnie POLECAM hehehe
Temperatury niespodziewanie wysokie(w słońcu nawet do 30 stopni 😮 ). Pojeździliśmy, pozwiedzaliśmy, powygrzewaliśmy kości hehehe Teraz zaczynamy myśleć o kolejnym urlopie 🤪 😁 🙂

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/dscf5221f.jpg/][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/4416/dscf5221f.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/809/dscf5653h.jpg/][IMG]http://img809.imageshack.us/img809/6799/dscf5653h.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/dscf5519p.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/2469/dscf5519p.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/41/dscf5650s.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/7124/dscf5650s.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Asia napisał(a):
Hej 🙂
Biedny Miłoszek...a wysoka ma gorączke?
Sonia też ma w sumie od piątku ale taki bardziej stan podgorączkowy bo max.miała 38st.i cholera wie od czego 🥴każdy mowi że na ząbki ale żadnych zębów nie widać nawet dziąsełek nie ma napuchniętych 🥴
oklask dla Was Justynka 😘

Rano miał prawie 38 ale juz mu nic nie dałam, bo od dwóch dni był na czopkach i nurofenie w syropie na zmiany. Całe szczęście po południu już nie miał gorączki na razie spokój. Lekarka mówiła, że po tej szczepionce może dostać w okolicach tygodnia do dwóch temperatury na dwa dni i to pewnie to. Wczoraj miał 38,5.

• Mamusie
Coś mi Tosiaka pogryzło 😞 Nie dość, że blizny po ospie straszą z każdego kawałka tego malutkiego ciałka, to jeszcze jakiś komar/mrówka dopełnił dzieła i dołożył kilka czerwonych punktów na buziuli 😞 Bidulek mój mały 😞
Ale muszę się Wam pochwalić, że niezła z tej mojej gwiazdy podróżniczka hehehw Wakacje zniosła bardzo dobrze, a najważniejsze - lot odbył się bezproblemowo(a to w końcu prawie 4 godziny). Jestem z tych moich szkrabolców dumna 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Hej 🙂
Sonia też ma w sumie od piątku ale taki bardziej stan podgorączkowy bo max.miała 38st.i cholera wie od czego 🥴każdy mowi że na ząbki ale żadnych zębów nie widać nawet dziąsełek nie ma napuchniętych 🥴

Rano miał prawie 38 ale juz mu nic nie dałam, bo od dwóch dni był na czopkach i nurofenie w syropie na zmiany. Całe szczęście po południu już nie miał gorączki na razie spokój. Lekarka mówiła, że po tej szczepionce może dostać w okolicach tygodnia do dwóch temperatury na dwa dni i to pewnie to. Wczoraj miał 38,5.

Bidulinek 😞 Nam się szczepienia bardzo poprzesuwały. Najpierw przez tą ospę a teraz też Jej nie zaszczepię, bo jakoś mi tak dziwnie kaszle(tutaj mówią, że to normalne po ospie 😮 ). W każdym razie jak czytam o tych skutkach ubocznych po szczepieniach to mam ochotę jeszcze trochę je poodkładać 🥴 Jakoś mam dosyć tego typu rewelacji...
Buziaki dla Miloszka 😘 Gorączce mówimy stanowcze A KYSZ!!!!

• Mamusie
Hania napisał(a):
Hej babolce.
Asiu]gorączka nieprzeszła byliśmy w piątek wieczorem na pogotowiu lekarka stwierdziła że nic mu nie jest. Wczoraj w dzień było dobrze ale dzisiaj w nocy dał popis i to niezły teściowa nie dawała sobie z nim rady więc my wcześniej wróciliśmy od znajomych. Rano mały miał wyciek dziwny z ucha jakby ropa z krwią pojechaliśmy na pogotowie a tam mi babka że do szpitala nas nie skieruje bo niema laryngologa i ona nic z tym nie zrobi więc musimy czekać do jutra iść do rodzinnego po skierowanie i iść do laryngologa, a z uchem nic nie robić bo to może być tylko zadrapanie zrobione przez dziecko. Normalnie się wkur**łam i szlak mnie trafia mały się męczy i jeszcze do jutra trzeba czekać. obdzwoniłam wszystkie prywatne gabinety i lekarzy w okolicy i żaden nie raczył nas przyjąć dzisiaj stwierdził jeden nawet że on nie będzie przerywał sobie weekendu mimo że ma prywatny dyżur w niedziele.

Justa dziękujemy 😘

Kurde to nie za fajnie 😞
Mój lekarz też w weekend nie jeździ 😞ale za to mam lekarza sąsiada, pediatrę blok dalej i ostatnio w sobotę przyszedł. To am ten plus, no chyba ze by był na imprezie 😉

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Coś mi Tosiaka pogryzło 😞 Nie dość, że blizny po ospie straszą z każdego kawałka tego malutkiego ciałka, to jeszcze jakiś komar/mrówka dopełnił dzieła i dołożył kilka czerwonych punktów na buziuli 😞 Bidulek mój mały 😞
Ale muszę się Wam pochwalić, że niezła z tej mojej gwiazdy podróżniczka hehehw Wakacje zniosła bardzo dobrze, a najważniejsze - lot odbył się bezproblemowo(a to w końcu prawie 4 godziny). Jestem z tych moich szkrabolców dumna 🙂

Świetne ma dzieciaki 😘 😘bidna Tosiunia 😘 😘 byle by zeszło szybko!
a na to zdjęcie w sukience nie mogę się napatrzeć, serio super!!

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Hej 🙂

Bidulinek 😞 Nam się szczepienia bardzo poprzesuwały. Najpierw przez tą ospę a teraz też Jej nie zaszczepię, bo jakoś mi tak dziwnie kaszle(tutaj mówią, że to normalne po ospie 😮 ). W każdym razie jak czytam o tych skutkach ubocznych po szczepieniach to mam ochotę jeszcze trochę je poodkładać 🥴 Jakoś mam dosyć tego typu rewelacji...
Buziaki dla Miloszka 😘 Gorączce mówimy stanowcze A KYSZ!!!!

Szczepionki feee, też czytałam o skutkach ubocznych, szkoda gadać 😠

• Mamusie
czesc laski , pamietacie mnie jeszcze? 🙂

wiecie co , ja tez sie boje tych cholernych szcepionek, teraz w piątek mamy 3w1 + ospa. ale ospe chyba sobie na razie odpuscimy, szkoda mi kłóć dziecka , przelozymy na inny termin
mam nadzieje, ze nie bedzie miala zadnych skuykow ubocznych bo az mnie dreszcze przechodzą jak sie slyszy o niektorych przypadkach 😞

poza tym Gabunia zdrowa, ostatnio troche katarek miala, ale juz przeszło
u mnie w pracy tez ok, dostalam juz pierwszą podwyzkę nawet 🙂

uciekam, postaram sie zajrzec jeszcze w tygodniu papa

• Mamusie
dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków...miejmy nadzieję że zacznie robić się już wiosennie i te choróbska nie będą czepiać się tych biednych dzieciaczków....
wiecie co chyba w tej szczepionce to zależy, bo moja nie miała żadnych objawów...
Promyczek, ale miałaś cudownie, takie widoki, zielono no i cieplutko...ahhh też tak chcę!
w ogóle laska z Ciebie!! 🤪
u nas slońce fakt świeci ale strasznie wieje 😠 od środy Maja nie była na spacerze...brrr

• Mamusie
Ola świetnie wyglądasz 🙂zmieniłaś kolor włosów?i zapuściłaś?bo ja chyba Cię pamiętam na jakiejś fotce to całkiem inaczej wygladałaś 😉 😜
ależ Wam zazdroszcze tych wakacji i tego ciepełka 😘 🤪
co do szczepionek to nam sie już prawie o m-c przesunęła 🥴
najpierw było zap.oskrzeli potem katarek a jak jutro mialyśmy iść to ta gorączka nie wiadomo skąd wyskoczyla 🥴
Kamilka a jak Majeczka???kaszle jeszcze???
oklaski dla wszystkich 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej dziewczyny 🙂
U nas po szczepieniu jak na razie nie ma żadnych objawów a było już prawie 2 tygodnie temu 🙂

JA też chce na takie wakacje !!!!!!!!!!

Darek dzisiaj super marudny normalnie nie dawał w ogóle żyć cały czas płacz i płacz i jak tak płakał to zauważyłam, że prawie przebiła mu sie dolna dwójka więc to pewnie od tego.
Jestem dzisiaj tak padnięta, że zaraz uciekam spać ! 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hej dziewczyny 🙂
U nas po szczepieniu jak na razie nie ma żadnych objawów a było już prawie 2 tygodnie temu 🙂

JA też chce na takie wakacje !!!!!!!!!!

Darek dzisiaj super marudny normalnie nie dawał w ogóle żyć cały czas płacz i płacz i jak tak płakał to zauważyłam, że prawie przebiła mu sie dolna dwójka więc to pewnie od tego.
Jestem dzisiaj tak padnięta, że zaraz uciekam spać ! 🙂

Judycie też dolna lewa dwója wychodzi 😉 i też marudna od paru dni... 😠 a wczoraj poczułam zębola i się sprawa wyjaśniła 😉
za to dzisiejszą noc mieliśmy masakryczną 😞 Judyta się obudziła po 1 i tak ryczała jakby ją ze skóry obdzierali... chyba brzuszek bolał 😞 a ja płakałam razem z nią... zasnęła dopiero po 4 u nas w łóżku.... a budziła się już wcześniej co dosłownie 5-10 minut i musialam wstawać Ją głaskać i smoka dawać aż w końcu się zaczęło na całego... a że położyłam się późno spać to nawet usnąć przed tym wszystkim nie zdążyłam więc zasnęłam dopiero po 4... do tego mam okres, boli mnie brzuch i głowa i przez tę noc jestem tak zmasakrowana że szkoda gadać ;/

• Mamusie
Wróciliśmy od lekarza diagnoza ropne zapalenie ucha lewego. Małemu przeczyszczono uszko i założono opatruneczek w postaci czegoś podobnego do żelu wpuszczonego do uszka 😉
Wkońcumi mój brzdąc spokojnie się położył spać i może pości chodź chwilkę.....
A ja padnięta i niewyspana idę na drzemkę razem z nim ☺️

• Mamusie
Hania napisał(a):
Wróciliśmy od lekarza diagnoza ropne zapalenie ucha lewego. Małemu przeczyszczono uszko i założono opatruneczek w postaci czegoś podobnego do żelu wpuszczonego do uszka 😉

o matko ! masakra 😞 współczuję... niech nam do zdrówka chorowitek wraca 😘 😘 😘

• Mamusie
Hania napisał(a):

😞 To straszne 😞 Się namęczył skarbeczek 😞 Mam nadzieję, że choroba szybko Was opuści...
😘 😘 dla Bartoszka