Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny, należą się Wam podziękowania.
14 maja, dokładnie po 2 tygodniach od powstania tej strony, dzięki TEMU właśnie wątkowi, na hasło " marcóweczki 2011" w googlach serwis Mamusie.Net znalazł się w pierwszej dziesiątce wyników! To prawdziwy sukces! To świadczy o aktywności tego wątku oraz o tym, że jeśli dalej tak będzie, zaczną trafiać na TEN WĄTEK nowe mamusie marcowe, których nie znałyście z brzuszka.
Zaczynamy być widoczni w świecie, nie tylko na brzuszku!

• Mamusie
admin napisał(a):
Dziewczyny, należą się Wam podziękowania.
14 maja, dokładnie po 2 tygodniach od powstania tej strony, dzięki TEMU właśnie wątkowi, na hasło " marcóweczki 2011" w googlach serwis Mamusie.Net znalazł się w pierwszej dziesiątce wyników! To prawdziwy sukces! To świadczy o aktywności tego wątku oraz o tym, że jeśli dalej tak będzie, zaczną trafiać na TEN WĄTEK nowe mamusie marcowe, których nie znałyście z brzuszka.
Zaczynamy być widoczni w świecie, nie tylko na brzuszku!

SUPER!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja też nie mogę wam poklaskać, tylko Niuni.. Ale jak będzie można to oklaski :P 🙂 🙂

Hej tuśka 🙂 Na razie sami swoi, ale może faktycznie dołączą inne marcówki 🙂 🙂

Gerda napisał(a):
Witajcie
Tylko teraz pisac na brzuszku, czy mamusiach?

ja piszę i tu i tu, gdyż na mamusie jeszcze nie wszystkie z nas zawitały ;-)

samantka napisał(a):
Ale pustki... kurczę coraz mniejszy ruch i tu i na brzuszku...

no ja zauważyłam, że są takie dni kryzysowe forum, że mało kto pisze.. ja czasem zaglądam, ale jak widzę, że nikt nic nie napisał to ja również nie piszę. No a ja się tak z Wami wszystkimi zżyłam.. no z tym, że nie zawsze jest czas aby zajrzeć.. ja nie mam jeszcze takiego strasznego krzykacza, więc znajdę więcej czasu aby popisać z Wami.. no ale nie zawsze ten czas jest, więc podziwiam dziewczyny, których dzieci non stop ryczą.

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
samantka napisał(a):
Ale pustki... kurczę coraz mniejszy ruch i tu i na brzuszku...

no ja zauważyłam, że są takie dni kryzysowe forum, że mało kto pisze.. ja czasem zaglądam, ale jak widzę, że nikt nic nie napisał to ja również nie piszę. No a ja się tak z Wami wszystkimi zżyłam.. no z tym, że nie zawsze jest czas aby zajrzeć.. ja nie mam jeszcze takiego strasznego krzykacza, więc znajdę więcej czasu aby popisać z Wami.. no ale nie zawsze ten czas jest, więc podziwiam dziewczyny, których dzieci non stop ryczą.

Ja mam tak samo... moja mała jest spokojna i jak nic nie mam do roboty to siedzę na brzuszku, ale nikt nie pisze to i ja nie piszę...

Moisia ale Ty masz już drugie szczepienie nie?
bo ja mam w pt dopiero pierwsze i wszyscy mi mówią, że późno.. z tym, ze Alan byłby zaszczepiony już we wtorek tylko ta wizyta u neurologa..